סכמ"ש

מסכמת...

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו?השבוע היה לי שבוע טוב,השבוע הקודם היה לי שבוע די מבלבל...

מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ?אוהבת מאוד חורף,אוהבת את הרוח הקרירה יותר מימים של שמש,אבל לא אוהבת מבול..בימים של מבול מעדיפה להיות מתחת לפוך.

איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור?כשלא היה צורך לצאת לא יצאתי,לרוב לא..רק לדברים דחופים, זה היה קור יותר מידי מוגזם אפילו לאחת שאוהבת חורף כמוני.

האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל?לא חגגתי..

עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו?לא,חיי הם משעממים,ההופעה של אביב גפן היה הדבר הכי משמעותי השבוע :)

עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו?כן,מעדיפה לא לפרט.

האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו')-שיחררו אותנו מהלימודים,אבל מבאס לצאת החוצה בסערה ואז לגלות שאין לימודים,אבל אני לא אתלונן :p

Purple Mushroom

New member
סיכום שבוע:

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? נחמד.
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? היה מאוד קשה, ורטוב, ועכשיו מאוד קר. אוהב חורף, לא אוהב להרטב, ולכאוב בגלל קור נמוך יחסית. שיא הקור החורף.
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? יצאתי החוצה.
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? לא חגגנו במהפכה, וחבל, הייתי צריך להישאר להגיע הביתה בסילווסטר, כי אין קווי לילה כי חורף גם, ולא היה יום חמישי או מוצ"ש. וגם אין בכלל קווי לילה לשכונה שלי בכלל אז ככה.
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? אני חושב שכן.
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? לא.\לא זוכר.
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו'): לא. ואולי חבל שכך?
תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש! מר נרקיס.
כתבתי היממה פוסט מיוחד, שמסכם בעיקר את יום רביעי האחרון.
סך הכל מתחיל את השנה בחיוב, עם תקווה לעבודה חדשה, וגם המשך ניסיונות, לבת זוג ישנה או חדשה. משתדל :) נחמד :)
א.א. pm
=]
=]

מסכמת גם אני!

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? מתישים עד מאוד, בעיקר מבחינה נפשית
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? לא אוהבת חורף וסבלתי השנה בטיורוף מהקור.
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? לא היה יום שלא יצאתי מהבית! ואפילו באחד הימים יצאתי במכוון לסופה והסתובבתי בגשם עם ידיד.
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? לא חגגתי וזה לא עניין אותי.
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? לא במיוחד...
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? חחח אולי...
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') הברזתי ממה שבמילא תכננתי להבריז- משיעורי אנגלית, בלי קשר לסופה.
תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש! שיר שמרגש אותי! וקצתספרדית לא תזיק... http://www.youtube.com/watch?v=SWHSQ8e9FyY&feature=endscreen&NR=1

פארלין

New member
מסכמש"ת

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? השבוע שהיה היה ארוך וחטא הגרגרנות דגל (אולי זה השבוע החורפי במיוחד...) שבוע קודם לו כבר לא זוכרת...
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? כן!! למרות שכל יום כפות רגליי נרטבו (לא היו לי את הנעליים הנכונות לחורף בהישג יד), הרגשתי מידי פעם שעוד שניה נושרות לי האצבעות בכפות ידיים...סה"כ היה כיף! ולראשונה בחיי ראיתי שלג יורד מהשמיים וזה היה אדיר :)
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? יצאתי בלית ברירה ללימודים ולצלם תמונות בשלג,אבל חוץ מזה הייתי כלואה בדירה עם חימום..
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? אממ...לא חזרתי מאוחר באותו יום מהלימודים, קיוויתי שאני אחזור ויהיו לי הצעות מפתות,אך לא היו כאלה.... 00:00 שמעתי כמה צרחות של אמריקאים, ראיתי זיקוקים ולישון P:
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? אממ...כן..בוא נגיד שפשוט הייתי שם ברגע מסויים ואני מקווה שזה הביא תועלת כלשהי.
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? אממ..כן ולא משנה מה חחח
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') חחח אממ...הלימודים בוטלו, ייחצנתי כמה אנשי שלג שנבנו..ולא עולה לי עוד משהו לראש
תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש!
אם הסכמ"ש מכליל בתוכו שבועיים אז נתייחס בהתאם...
שיר של שבוע 1: נוסטלגיה..: http://www.youtube.com/watch?v=SmiEgkMAnI0
שיר של שבוע 2: http://www.youtube.com/watch?v=8qAszNJ-yWI

גוד שבס חברים וחברות!

Optimistic Girl

New member
פעם שניהההההההההה גלידההההההההה

החדשות האופטימיות הטובות הן,
שפעם ראשונה, בתמונה הנל, השתתפה העוגת גבינה שלי בתחרות איזורית
ולא זכתה כי היו שם קונדיטוריות מקצועיות אששש
אך בפעם השניה, זכיתי בתחרות מתכונים בתפוז

איזה כייף !!!!

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו?
נוראיים ביותר.

מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ?
חורף אוהבת,
אוהבת לטייל בגשם עם מטריה ומעיל נורמלי נגד גשם.
אבל עם הרוחות שהיו=זה היה יותר מידי גם בשבילי !!!
היום טיילתי אם אמא שלי לחנויות לפני שנסגרו, כדי לראות מבצעי סוף עונה,
וראיתי בדרך המון עצים שנפלו וניזוקו עקב הרוח.

איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור?
נשארת בבית ברור שכן, אין ברירה אחרת.

האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל?
חגגתי אך לא כמו שציפיתי.

עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו?
לישון עד צאת הנשמה

עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו?
ההפך, לא עשיתי דברים
ועכשיו בדיסוננס קוגנטיבי..
<הייתי צריכה ללמוד אך לא היה מצב רוח..>

האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם?
לא.

לסיכום, שונאת כששוברים לי שיגרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשבוע הבא בעזרת השם בעזרת השם,
חוזרת לשיגרה האהובה שלי, רוצה שמש והרבה !!!
ושקט ביטחוני
ובריאות פיזית
ואז אוכל להמשיך להגשים מטרות של טווח הקרוב.

פארלין

New member
קודם כל מזל טוב על הזכיה בתחרות!

תמיד כיף לזכות בתואר כזה או אחר חח... מניחה שזה והטעם של העוגה יסיים לך את השבועיים הנוראיים ויתחיל לך את הבאים בדרך טובה יותר

ד"א העוגה שהכנת נראית ממש טעימה וכיפית!! :)

Optimistic Girl

New member
תודה

העוגה נאכלה מזמן

הכנתי אותה בשבועות שנה שעברה...
עוגת גבינה קרה <עוגות גבינה אפויות לא יודעת להכין וגם לא אוהבת את הטעם שלהן..>

כן זה באמת כייף לזכות
כל הכייף הוא שזכיתי בסדנת בישול!
עכשיו אלמד יותר טכניקות חדשות

hidden message

New member

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? מאוד מחורבנים.
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? כיף רק כשנמצאים בפנים.
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? יצאתי יותר מדי, ולא מבחירה

האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? לא חגגתי.
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? כן
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? יאפ
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') אין כמו הכאב ראש של איך לחזור הביתה כי חצי מת"א מוצפת.
תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש! שיר ממש כיפי http://www.youtube.com/watch?v=dcd1r1ACCuA

oromer

New member
מנהל
סיכום שבועי...

איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? עמוסים. הרבה מטלות ושיעורי בית. תמיד יש מה לעשות
אוהבים חורף: ממש לא. אני סובלת מקור. לא משנה שאני משתמשת במטריה רגילה ולא מתקפלת. לא משנה שהיא די גדולה. עדיין גשם ורוח יגרמו לי להגיע רטובה לכל מקום.
איך התמודדתי עם הקור? יצאתי למרות הקור. לא תמיד יש ברירה. למרות שאני יודעת שיש כאלו שהיו לכודים ולא ממש יכלו לצאת מהעיר שלהם ללמודים.
סילבסטר? לא חגגתי. לא יצא לי, וסילבסטר אני לא חוגגת בכוח רק אם יוצא.
דברים משמעותיים? לא ממש
דברים שמתחרטת? גם לא
ניצול מזג האויר לטובתי? שבוע הבא יכול להיות שאני אלך לחרמון

דינדש

New member
הלו הלו...

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? מדהימים מדהימים מדהימים!
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? חע, לא הייתי בארץ. העובדה שברחתי מהסופה ללונדון, עיר שיש בה 250 ימי גשם בשנה, והיה רק מעונן ולעיתים יצאה אפילו שמש בזמן שהארץ הזאת, שיש בה כולה חודשיים חורף מתפרקת, די שעשעה אותי.
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? כמו שנאמר בתשובה הקודמת, ברחתי מהסופה ללונדון. היה קריר כן, אבל אני אוהבת חורף אז...
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? אמנם ראינו ת'זיקוקים רק בטלוויזיה כי מרכז העיר היה מפוצץ ומחניק ומסריח, אבל היה מעולה ביותר. רק חבל שלא מצאנו בריטי להתנשק איתו

עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? טיול שכלל מלא שופינג וטיסה לא קלה חזרה לארץ.
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? הדבר היחידי שהתחרטתי עליו זה שלא הלכנו לשוק קיימדן טאון מוקדם יותר, אלא גילינו אותו רק בערב האחרון ולא היה מספיק זמן להסתובב

האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') אחרי שנחתנו נסענו לירושלים לשלג והיה ממש כיף

תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש! אני אלך על שיר ששמעתי אותו בלופים בשבועיים האחרונים:
http://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc

הנה תמונה שאני אוהבת במיוחד מהשבועיים האחרונים, והיא הפכה לתמונת הפרופיל הדנדשה שלי בפייס.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

spaysi8

New member
כמה דברים

1. את מהממת
2. אני מקנאה בך- לונדון מדהימה, בעיקר לאוהבי חורף כמונו:p
3. הבריטים לא כ-א-ל-ו שווים, בעיקר יחסית לשאר אירופה
4. מה הקטע של ה"מדגישומטיק"? וסורי אם מישהו שאל כבר ולא שמתי לב..

:)

דינדש

New member
כמה תשובות...

1. תודה

2. ועוד איך. בגלל זה התאהבתי בה
3. תכלס? צודקת XD. הבריטים הם עם די מכוער (לא מכלילה!)... זה פשוט היה Inside joke שלי ושל חברה שלי. בגלל שלשתינו אין חבר אז צחקנו על זה שנמצא איזה בריטי אקראי ברחוב כדי להתנשק בשנה החדשה. בכלל בתכלס כמעט ואין שם בריטים בערב השנה החדשה. הרוב המוחלט זה תיירים.
4. מה שמדגישומטיק עושה זה פשוט להדגיש לך את השורות שאת רוצה... במקום כל שורה לעשות | הדגש| ואז | סדגש| (וכשיש שאלון עם 80 אלף שאלות, זה מתיש רצח), הוא מדגיש לך בלחיצת כפתור... קישור: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

spaysi8

New member
מגניב!

חשבתי שזאת בדיחה פנימית שלא ולא הבנתי אותה :p

N o R i K o

New member
מסכמ"שת

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו?
שבועיים זה הרבה, אני בקושי זוכרת מה קרה אתמול!
הממ, אני כן יכולה לומר שהתחיל די רע והשתפר. למה היה רע... לא זוכרת כבר
יותר מדי דברים קטנים נותנים תחושה של דבר ממש גדול.
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? אוהבת חורף, מתבאסת שבמרכז לא יורד שלג

איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? התכרבלתי בשמיכה מול האנטומיה של גריי

האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? האמת שתכננתי להעביר אותו אצל חברה שבשניה האחרונה חטפה שפעת וזה בוטל. ביאס בהתחלה, אבל בסוף היה לי די נחמד גם מול הטלוויזיה בבית.
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? הממממ... לא יודעת. לא בטוחה.
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? כתבתי איפשהו על חברה שאיכזבה אותי, במקום שהייתי בטוחה שהיא לא קוראת בו... מסתבר שכן. ואני בטוחה שהיא ממש נפגעה מזה, ומרגישה קצת מצפון על כך שזה נודע לה בצורה הזאת.
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') חחחח לא

תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש! http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE

למעלה