איי הפנינה לגמרי underrated פה
אני חושב שזה בעיקר בגלל שעברו דיי הרבה שנים מאז שהעונה שודרה, יצא לי לראות את העונה לפני כמה שבועות ואני יכול להגיד שהיא עדיין מצויינת גם היום.
העונה היא פחות היותר העונה המאוזנת ביותר בתולדות התוכנית, היה לה הכל - קאסט נהדר שהכיל את אחד הנבלים הידועים ביותר שהיו בסידרה, יחד עם רופרט ,שלטוב ולרע, הוא אחת הדמויות הבולטות היותר בולטות.
בעונה גם ההפקה לא פחדה לשנות קצת את הפורמט עם טוויסטים מעניינים (רכישת הציוד בתחילת העונה, מהכפר ליד,outcasts,ההדחה הכפולה הראשונה, מציאת המטמון במחנה), גם מבחינת ההפקה עצמה העונה הזאת הייתה מצויינת עם כל נושא הפיראטים שהיה עקבי לאורך כל העונה גם מבחינת האתגרים וגם מבחינת הטוויסטים שלכולם היה מוטיב פיראטי.
מבחינת האסטרטגיה העונה הזאת המשיכה עם הקו של אמזון ופחות או יותר גיבשה סופית איך צריכה להראות האסטרטגיה בתוכנית, ההכנסה של שחקני האוטקאסטס דיי טרפה את הקלפים והובילה למיזוג לא צפוי בו פייבוריטים דיי גדולים בעונה הודחו מוקדם.
ללא ספק אחת העונות המוצלחות ביותר שהיו בסידרה, ממליץ גם למי שראה אותה מזמן לראות אותה שוב. (החסרון היחיד שזה גורם לרוב העונות החדשות יותר, להראות ממש רע בהשוואה)
(אה כן, ולפרל איילנדז עדיין יש את
נעימת הפתיחה המוצלחת ביותר עד היום)