מדליקים לפידים: קרב העונות - פרק 19

amitooshacham

New member
לפיד לגיבורים נגד נבלים

12. אי הגלות, פנמה (אראס בסקאוקאס) - 1x
16. מעריצים נגד פייבוריטים (פארווטי שאלו) - 1x

B R A Y E R

New member
מנהל
חבל שאי הגלות הודח ולא אמזון

אמזון העונה הכי אוברייטד יחד עם סין

איי הפנינה היה צריך להיות המייעל 4 הזה

אוברייטד?? איפה בדיוק??

ג׳ף תמיד מצביע לה במקום בינוני בדירוג שלה, כך גם מעריצים בפורומים אמריקאיים. אז איפה בדיוק היא אוברייטד? אם כבר עונה אוברייטד היא מיקרונזיה שהפרה מרג׳ שלה הוא אחד הגרועים אי פעם עם מתמודדים עלובים כמו צ׳אט וקאת׳י.

בזכות אמזון בכלל קיימים 26 עונות וגם ראסל שלך מבוסס על מה שהעונה הזו התחילה.
בורניאו נתנה לגיטימציה לבריתות והפכה את המילה ״ראוי״ למילת גנאי- ועליה מבוססים עונות 1-3,5 בהן לא מצביעים לפי מי שראוי (כמו שפאגונג הצביעו) אלא לפי הסכמים ובריתות שבטיות בעיקר. מה שהוביל לפגונינג בארבעת העונות הללו.
לאחר מכן הגיעה מרקייסס בה קאת׳י וחבריה החלו להבין שזה לגיטימי ואפשרי לשנות את מצבם והצליחו לפעול למען כך (אמנם זה קרה בטעות בזכות המשימה הידועה לשמצה של ״כיבוי לפידים״ אך זה קרה).
ואז באה אמזון עם רוב ודינה שהמציאו את המילה אסטרטגיה בהישרדות. הם שדרגו את התורה של מרקייסס בקשר לביצוע מהלכים ונותנים לכך פן אסטרטגי מטורף ששלט בכל עונות טרום-האיידול (התקופה היפה של הישרדות). התורה שלהם אף שוררת עד היום בשאר העונות למרות קיום האליל (כשחלק אפילו חוזרים אחורה מבחינה אסטרטגית). גם ראסל לא מפחד לבצע מהלכים והוא מבסס זאת על מה שרוב ודינה המציאו באמזון.

אחת הסיבות שפחות מחבבים את העונה היא בגלל הזוכה. ג׳נה קיבלה עריכה די שלילית בגלל הביקורת על הסדרה שההפקה מגלה את הזוכים כבר בהתחלה לפי העריכה שאותה הם מקבלים. כדי להתמודד עם הביקורת ג׳נה הוצגה באור הכי אנטי-מנצח שהיה עד אז (רק בפרק האחרון היא קיבלה עריכה של מנצחת).
אגב אצל ג׳ף - זו מנצחת האישה שהוא הכי אוהב. גם אצלי
כידוע לכולם בפורום.

אמזון, שאגב אני מסכים עם כל אלה טוענים כי זה היה המקום הכי פחות יפה בו צולמה הישרדות, שידרה אווירה של אינטימיות. לא זוכר כזו קרבה למתרחש בתוך השבט באף עונה. ואולי דווקא זה שהתחושה הייתה כאילו זה קורה בחצר בישראל תרמה לתחושה שאני נמצא ביחד עם המתמודדים וחי איתם בשבט.

לסיכום דעתי, אמזון היא העונה השנייה הכי טובה אי פעם (אחרי בורניאו) ואני מקווה שהיא תיקח את המשחק הזה.

Oukami Kun

New member

אני הייתי בטוח שיבטלו את הסדרה אחרי הזוועות של 13-14 ואז הגיעו סין וFVV... למרות שאם היו מסיימים את זה שם לא הייתי מתנגד

למעלה