MMA מאבד גובה

AmitNHB

New member
MMA מאבד גובה

טוב חברים, זה לא סוד שישנה ירידה ניכרת במכירות ה PPV. דוקא לאחר המעבר ל FOX שהיה אמור להביא צופים רבים (וזה לא שהדביוט לא עשה מספר מכובד...). זה גם לא סוד מדוע - מכת פציעות של הכוכבים הכי גדולים בתוספת פרישה של כמה אחרים... השאלה שלי היא כזו: האם גם אתם מרגישים את זה
כלומר, האם אתם חשים שרמת ההתעניינות בספורט ירדה אצלכם בחודשים האחרונים. אני לא אשקר. אני בהחלט מרגיש את זה אצלי.
ככה זה בספורט הזה. היתרון הכי גדול הוא גם החסרון הכי גדול. אין לו"ז קבוע הכולל ווימבלדון, פיינל פור או פלייאוף. נפלנו על רצף מבאס טילים של פציעות וכל שנותר לנו הוא להחזיק אצבעות
שראשאד לא יפצע שוב, שסילבה\סונן 2 סוף כל סוף יצא לפועל ואתם יודעים מה, אפילו ל L&P של GSP אני מתחיל להתגעגע...

HendrixLostSon

New member
אירועים חלשים + אין בTV

+ עבודה לימודים וכו.. אבל אלו כבר עניינים אישיים.
כך או כך.. יש אצלי ירידה משמעותית.

udi102

New member
לא יודע אבל דבר אחד בטוח

נמאס שאין תחרות לUFC ולוחמים נלחמים מעט מדי ,ההכנות ארוכות מדי והתמורה נמוכה מדי . גם ככה כשאין שידורים ישירים אני מתעצל לחפש לינקים ורואה יום אחרי בHD ,בלטור ראיתי את השידור האחרון שעמם אותי מאוד ,כמו שאמרו כאן רבים וטובים את כל אדם מעניין הלוחם או הלוחמים שאותם הוא אוהד , בדיוק כמו שאני לא צופה בגביע המדינה בכדורגל כי זה פשוט לא מעניין . אותו דבר בלטור הרבה פחות מעניין ובשורה התחתונה מעניינים אותי שמות ,למרות שלפעמים יש קרבות טובים הם פשוט לא מעניינים בנתיים.

אלופים שנלחמים פעם בשנה זה ביזיון אפילו פעמיים בשנה זה ביזיון ,האלוף היחיד היום שהוא אמיתי זה גונס וזה כולל את GSP שפצוע ואת סילבה שנלחם בכלום .
בLW החגורה מחליפה ידיים וזה מראה שאין אחד שיותר טוב מהשאר וככה גם בHW אומנם זה מעניין אבל אותם אלופים נלחמים מעט מדי .
ההכנות הארוכות מדי גורמות לפציעות ולוו דווקא הקרבות וזה אומר משהו .

ככה זה שמרכז הספורט מנוהל כעסק פרטי .

fatnoam

Active member
מסכים לחלוטין

יותר מדי החלטות מתקבלות משיקולים מסחריים, מה שיוצר מוצר יותר מרוויח אבל הרבה יותר חרא.

הלוחמים נלחמים מעט מדי, בעיקר האלופים, הרימאצ'ים תוקעים מחלקות, ואני מסכים לחלוטין עם מה שאמרת עמית - אין אירועים כמו ווימבלדון וכו'.

אני חושב שכדאי לשקול מעבר לשיטות מסויימות שהאליפות פשוט תהיה שם for grasp ולא תישאר תקועה אצל לוחם אחד, משמע, אם GSP אלוף, אז הוא אלוף עד ה"גראנד סלאם הבא". כשגיע התאריך הזוכה יוכתר כאלוף גם אם לא עבר דרך GSP בדרך.

כמו ב-NBA, בשביל לזכות באליפות אתה צריך לזכות בפלייאוף, ולא בהכרח לנצח את האלופה.

udi102

New member
רעיון מעולה

בכל תחילת שנה הUFC אוספים את 12 הלוחמים הטובים ביותר בכל מחלקה ועושים טורניר ,עם הגרלה סטייל ליגת האלופות ,פרטיטה מוציא את הכדורים ,שאר הלוחמים בכל מחלקה נלחמים גם הם בינהם בצורת ליגה כדי להכנס ל12 הטובים ביותר . הפורמט העכשווי משעמם.

danielmo1

New member
ביום שהUFC יתנהלו כמו הNBA

החיים של כולנו יהיו יפים פי כמה

BeniTaz

New member

הטורניר הזה מה שגרם ל-UFC לקנות את סטרייקפורס. אוי ואי וואי ל-UFC אם עכשיו גמר הטורניר היה אוברים נגד ג'וש בארנט. המנצח כאן יוצא ה-HW מספר 1 בעולם..

BeniTaz

New member
אין ספק שזה היה מכניס עניין

אין מה לעשות.. זה חסר. צריך עוד שיא במהלך השנה הבנאלית.. ופורמט הטורניר עובד מעולה ב-MMA והאוהדים אוהבים את זה. וזה משתלם גם אם יש פציעות וחילופים.. ולא צריך מרחק של חצי שנה בין קרב לקרב. עובדה שזה עבד ועובד: בלטור, פרייד, TUF וכו...

AmitNHB

New member
אני לא חושב שפלייאוף או ווימלדון זה מתאים ל

MMA. הבאתי את זה כקונטרה להראות שאין דברים קבועים בלו"ז ב MMA אבל זו לא הייתה הכוונה שלי - לעבור לשיטה של פלייאוף. מה שכן, אני בעד להיגמל מהשטות הזו של אלוף זמני. אם אלוף לא יכול להגן על התואר בתוך חצי שנה, הוא צריך לאבד את התואר. אין בעיה לתת לו להיות הטוען לתואר כאשר הוא חוזר אבל "אליפות זמנית" מורידה מערך האליפות וחבל.

moriarty

New member
בדיוק הפוך

היו כמה אירועים מעולים, ובאפריל ובמאי יש שני אירועים כמעט חסרי תקדים מבחינת איכות!
אני חופר לאנשים כל היום על ג'ון ג'ונס, על הסיכויים של פדור לחזור לקריירה מצליחה, על הבעיטות היפות של מצ'ידה לקוטור, ושל אנדרסון סילבה לויטור בלפורט.
אני לא כ"כ נהנה מהקרבות של פרנקי אדגר, וגם מהקרב של קונדיט נגד הערס, אבל בכללי - אני מאד נהנה.
אני גם משקיע המון בלימודי הקיקבוקסינג שלי 4 פעמים בשבוע, התחלתי בקיץ דיאטת ספורטאים מפוצצת חלבון, התחלתי לפני חודש מכון כושר 3-4 פעמים בשבוע, ואני משתעשע במחשבה להתחיל ללמוד BJJ.

blackcoldtiger

New member
מאשים את הUFC בזה

הם לא משקיעים הרבה בלוחמים שלהם גם מבחינת שכר ולפעמים מתייחסים עליהם לא כמו אל עובדי קבלן, הם משקיעים את רוב המאמצים שלהם בלהגיעה לכמה שיותר מדינות וערוצים
כשהלוחמים שלהם תקועים עם אותם המשכורות כמו לפני עשר שנים מה שמרחיק אנשים שרוצים להכנס לMMA כי זה נחשב כעבודה מסוכנת גם מבחינה כלכלית ופיזית וגם מאלצת את הלוחמים להלחם עבור נקודות מחשש של פיטורים כתוצאה מהפסד.

גם יש מחסור בלוחמים מלהיבים, הם רוצים להעיף את ראמפייג' ג'קסון שהוא לדעתי כוכב ענק ובמקומו להכניס איזה מתאבק משעמם ועוד מכניסים משקלים קטנים שהקרבות שם נראים כמו קטטה בין שתי תלמידי בית ספר בהפסקה

BeniTaz

New member
האמת שמרגיש

נראה לי שפציעות תמיד היו ותמיד יהיו.. החיסרון הכי גדול לטעמי זה ממוצע הקרבות הנמוך. ה-UFC הביאו רוסטר של קרוב ל-300 לוחמים ונאלצים לחלק את העוגה בין כולם. אם פעם לוחם היה נלחם 3 קרבות בשנה וזה היה אידיאלי היום אנחנו אומרים תודה אם נלחם פעמיים.

ה-UFC נאלצים לייבש לוחמים טובים במקום לאלץ לוחמים להילחם. כל הקטע הזה תוקע את ההתפתחות. מין הסתם הכל בא ביחד.. אם לוחמים היו נלחמים יותר הם היו נפצעים פחות. פחות אימונים = פחות פציעות. חוץ מזה כל המייצ'מייקינג על הפנים.. צריך להביא את המאצ'מייקר של בלטור.

moich

New member
האמת שאני מסכים עם מה שכולכם אומרים אבל-

משום מה זה רק בתאוריה במציאות החשק שלי רק עולה ועולה ufc בלטור, ועוד אירגונים אם הארוע מוצלח, אם יש שבועעים בלי ארוע אני משתגע כבר (ולחשוב שפעם לא הבנתי אנשים שצופים בספורט), הדבר היפה שיצא מזה שהתחלתי בגלל זה לראות גם ארועי מואי טאי, קיקבוקס, איגרוף וכדו.
לדעתי הבעיה העיקרית באמת זה שהצטרפו המחלקות החדשות, ויש יותר מידי קרבות של חברה לא מוכרים, אז אני מניח שזה עניין של זמן עד שזה יסתדר

yair_bar

New member
מנהל
אני חושב שאנחנו בתהליך של החלפת דור

בגלל שהספורט נוסד לפני לא המון זמן, דור המייסדים הגדול פרש או נמצא בשלבי פרישה אחרונים. כיום יש פחות "גיבורים" מאשר פעם. הספורט הפך ברובו לטכני ואנו רואים את זה בהתחזקות המתאבקים. עם כל הכבוד, מבין האמנויות השונות, אני חושב שהאבקות היא הכי פחות אטרקטיבית לצפייה.

משהו בקרבות פחות מעניין גם אותי לאחרונה.

ההעלמות של שידורי ה UFC מאגו עשתה את שלה אולי אפילו בצורה בלתי מודעת

yair_bar

New member
מנהל
עוד מחשבה שעברה לי בראש אחרי השליחה

אולי ריבוי האירועים בשנים האחרונות גרם להעדר ציפייה שהייתה קיימת פעם של אירוע פעם ב 40-50 יום. אתה בונה ציפייה ומחכה וקורא ולומד. היום יש אירוע כמעט כל שבועיים, חלקם ממש מסריחים ואתה קצת הולך לאיבוד

למעלה