שרשור שאלות לתחילת שבוע??

neurotica

New member
מדבקות... ?

אז איכשהו זכיתי במדבקות לציפורניים מ-וואו. הכל טוב ויפה, אבל אין לי מושג מה עושים איתן ואיך בדיוק זה מדבקות ולמה יש שם חרוזים???

(סליחה על חוסר הקוהרנטיות, זה היה יום ארוך)

shili11

New member
טוב, אז דבר ראשון אם אני לא טועה כל הדברים שם

עם החרוזים אלו עגילים לציפורניים... את צריכה לחורר חור בציפורן עם החלק הארוך ולהכניס את העגיל...
אני רואה שיש שם גם פרחים מאקריל ושוב אם אני לא טועה... ויש גם דברים מפימו...
אין שם משהו שנראה לי כמו מדבקה לציפורניים.

neurotica

New member
אויש, לא.

חשבתי שזה העגילים האלה שצריך לעשות בשבילם חור. אוקיי, נזרק למגירה.
מה לגבי הפרחים והפימו? מה עושים איתם בכלל? איכשהו מדביקים את זה לציפורן? זה נראה ממש גס.

ולא יודעת למה הם קראו לזה מדבקות.

shili11

New member
בדרך כלל משתמשים בכל הפרחים הענקיים האלה

בבניות ציפורניים... אני חושבת שזה מוגזם ובטח שמוגזם על ציפורן טבעית..
אם בכל זאת תרצי את יכולה להדביק עם דבק ציפורניים או אפילו לק...

neurotica

New member
הממ, כן, נראה שאני אכין מהם תכשיטים.

תודה על ההסברים.

משלוח מ cherryculture

היי, מישהי הבינה איך הולכת עלות המשלוח מ cherryculture?
חרשתי על האתר ולא מצאתי מחירים ספציפיים...

תודה

yaelsn

New member
משלוח של 11 לקים יצא לי בערך 25$

(טרם הזמנתי אבל הרכבתי סל וזה מה שיצא)

daimond1

New member
לקים לחותמות

עברתי על הארכיון ומצאתי הרבה תשובות לשאלה: איזה לקים טובים לחותמות.
אקדים ואומר שעשיתי הזמנה של חותמות ולקים מקונאד, אך לא קיבלתי מהם חבילה או תגובה (במזל שילמנו דרך פיי-פאל וקיבלנו את הכסף חזרה. אין מה לדבר על ניסיון נוסף לקהייה מהם).
ראיתי שיש חנויות/מוצרים מומלצים.

בוקי סטיי, טופ ביוטי. איפה אפשר להשיג אותם במרכז? הם מוכרים גם למי שאין לו תעודה של קוסמטיקאית וכו'?

צ'יינה גלייז - איפה אפשר לקנות, שוב בלי תעודה?

תודה מראש לעונות.

MyRun

New member
מוזר העניין עם קונאד

הזמנת מהארץ? אני יודעת שהרבה בנות הזמינו פה מאתר מסוים וקיבלו והכל היה תקין... בטח עוד מעט יבואו המבינות יותר. :)
אני אישית הזמנתי קונאד מאמאזון (לארה"ב, לא לארץ. בטח לארץ יוצא לא משתלם) אז אני לא יודעת להגיד..

בוקי סטייל יש ברוב הסופרפארמים.
טופ ביוטי זה לק זול, אפשר למצוא אותו בהרבה חנויות קוסמטיקה עלומות שם ברחוב ובשווקים וכאלו.

צ'יינה גלייז אפשר להשיג בארץ בעיקר במכוני יופי וכ'ו, ולאחרונה הביאו אותם גם לדוכן בסינמה סיטי בראשון, אבל רק מגוון מצומצם של גוונים, ובכל מקרה אם אין לך בעיה עם הזמנות מאיביי אז עדיף משם, כי בארץ יוצא יותר יקר.

אם תגידי צבעים ספציפיים שאת צריכה אני בטוחה שתוכלי לקבל יותר הכוונה, כי באותה חברה יכולים להיות גוונים דלילים יותר ודלילים פחות, כלומר שאי אפשר להסתמך למשל על זה שכל הלקים של צ'יינה או טופ ביוטי יהיו אטומים מספיק לחותמות.
אגב מציעה לך גם לשקול את WOW כאופציה, אם יש חנות שלהם קרוב אלייך, יש להם כמה לקים מומלצים.

daimond1

New member
מהאתר נרשמי שלהם בחו"ל

רציתי לחסוך את עלות המשלוח (היה צריך להיות חינם).
ראיתי שיש חנות /משווק בארץ. בסוף קניתי דיסקיות מחנות בסנטר, חלק מקורי וחלק לא.
קניתי מ-WOW שחור ולבן, אבל בהחתמה לא יוצאת כל הדוגמא על הציפורן. השארתי את הלק פתוח כמה דקות שיסמיך יותר.
מבחינת צבעים - לא משנה הצבע, אני מגוונת צבעים ולא מקובעת על שחור-לבן.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם לא יוצאת לך כל הדוגמה

1. ראשית בדקי אם היא עוברת במלואה לחותמת. ייתכן שאת גורפת יותר מדי ולא נשאר די לק בדסקה ואז הדוגמה לא עוברת טוב לחותמת (וכמובן שגם לא ממנה לציפורן).

2. אם הדוגמה בסדר על החותמת נסי להחתים מהר יותר, ממש ברצף בלי לחכות, וגם נסי להחתים על לק אחר. את יכולה להתאמן בהחתמה על נייר רגיל לפני שאת עוברת ללקים. יש דוגמאות (בעיקר כאלה עם קווים דקים) שמתייבשות נורא מהר וחייבים לעבוד איתם בלי לנשום כמעט.

למעלה