שרשור שאלות לתחילת שבוע??

yaelgon

New member
קונאד

גם אני הזמנתי מקונאד (ocnailart). בהזמנה הראשונה היתה טעות ואחרי שכתבתי להם הם שלחו לי את ההזמנה מחדש. ואח"כ עשיתי הזמנה נוספת מהם. לא היו דמי משלוח. סה"כ הייתי מרוצה.
מאז אני משתמשת לחותמות בלקים של שיק וביוטיקייר (בנתיים זה מה שיצא לי לנסות)

daimond1

New member
הזמנתי מהאתר הזה

קונאד
נכנסתי לאתר שכתבת. זה לא אותה חברה??
בדקתי את ההזמנה מספר פעמים. שלחתי להם 5 מיילים אך לא התקבלה תשובה.
גם פיי-פאל לא קיבלו תשובה על המשלוח.

נחוש2

New member
גבשושיות במריחה?

קינתי לאחרונה את turquoise& caicos המהמם של אסי,
אבל בכל פעם שאני מורחת אותו על הציפורניים הוא נראה יפה, אבל כשהוא מתייבש נהיה על הציפורנים מין גבשושיות כזאת מהלק ואז זה סתם נראה מכוער ):
למה זה ככה?):

oggi9

New member
לקים להחתמות מהארץ

יש המלצות ללבן ושחור?..

krina

New member
אולי אתן תדעו..

(היי, חדשה כאן. פורום מדליק לגמריי, כבר מצאתי מליון עיצובים מהממים שעשיתן ורוצה גם. שאפו).

קניתי שני לאקים של ג׳ייד ואני רואה שבסהכ יש פה המלצות עליהם. שניהם בצבע צהוב, גוונים שונים ונמרחים ממש ממש גרוע - כאילו כל הלק מתיישב על הציפורן במין פסים לא אחידים. לצערי זרקתי את החשבונית אז אין לי לאן להחזיר אבל אולי יש מה לעשות כדי להצילם?

באופ עקרוני,

גם אם לא היית זורקת את החשבונית ככה"נ לא היו מחליפים לך, כי יש איזה קטע של משרד הבריאות נגד זה.
מה שכן,
אני אמנם לא מבינה בדיוק מה הבעיה (את מוזמנת להעלות תמונה
) אבל אני נוטה להאמין שהיא נובעת לא מבעיה בלק, אולי במברשת (ואז פשוט מריחה עם קצת יותר סבלנות, בשילוב עם שכבה שניה, יעשו את העבודה) או במרקם הציפורן שלך (ואז שימוש בלק בסיס / שיוף עשויים לעזור)

בהצלחה

LemonLimeLilach

New member
שכבה שנייה לא עוזרת?

יש לקים כאלה שנמרחים פשוט בצורה מזעזעת (מכל החברות), אבל שכבה שנייה ואפילו תיקונים מעליה בדר"כ עוזרים, אם יש סבלנות.

אני יודעת למה את מתכוונת

פשוט לקים דלילים מידי שנמרחים זוועה. השבוע גם אני רציתי לשים לק צהוב של ג'ייד [צהוב בננה, נראה לי ששמו למון ליים] והוא נמרח ככה מגעיל, ואומנם שכבה שנייה ושלישית שיפרו את המצב אבל עדיין לא הצלחתי להגיע ללק אטום בלי שום חורים כאלה...

trilliane

Well-known member
מנהל
הלקים הבהירים של ג'ייד דלילים ושקופים למדי

יש לי לבן שימרי ולילך ושניהם מצריכים לפחות 3 שכבות לאטימות מלאה. זו כמובן לא החברה היחידה שבה זה המצב... בגדול זה תלוי בלק ובפורמולה. לכל חברה יש לקים מוצלחים יותר ולקים מוצלחים פחות.

בעיקרון ג'ייד חברה עממית טובה ומספקת תמורה נאה למחיר המקובל (10 ש"ח, המבצע הנצחי) אבל היא אינה מהחברות המועדפות עליי. החברה המועדפת עליי ביותר היא אורלי (היא גם יקרה יותר), אם כי גם לה יש לקים עם מריחה לא מלהיבה (אבל כשהלק עצמו מלהיב אני סלחנית
).

krina

New member
נדפקתי גם במחיר וגם בלק :(

קניתי בסופר פארם שניים בחמישים (יום אחרי זה ראיתי בניו פארם בעשרה שקלים לאחד).

והשכבות אומנם עוזרות, אבל זו לא רק בעיית האטימות, אלא שהם נמרחים לא שווה כזה וגם עם כמה שכבות נראה ג׳יפה ולוקח שנייים להתייבש.
יש המלצות ללק צהוב שנמרח טוב?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא נורא, כפרה; מה שהיה היה.

אכן כשמורחים שכבות זמן הייבוש עולה אקספוננציאלית עם כל שכבה... זה לא רק בג'ייד. הפתרון הוא סבלנות, רצוי למרוח בנחת כשיש פנאי (אפשר מול הטלוויזיה למשל) וכמובן לקנח במייבש טוב.

אני לא יודעת איזה גוון צהוב את מחפשת; יש לי צהוב קרמי חמוד של מייבלין (mini colorama Urban Lemon 100) והוא סביר למדי בשתי שכבות. אני לא בטוחה שהוא עדיין נמכר בארץ, ראיתי שהסדרה השתנתה (אבל אני לא יודעת אם רק הבקבוקים או גם הגוונים).

trilliane

Well-known member
מנהל
זה נראה גוון אחר, יותר חלמוני ופחות לימוני

אבל אני חושבת שאלה באמת הבקבוקים שראיתי בפארמים, אני חושבת שסדרת הקולורמה עברה אליהם (דווקא פחות מוצלחים בעיניי).

למעלה