היייייייייייייייי טוב אז שירלי רצתה שאני אעשה יומן יומי.. מה שלא קרה חחחח אבל אני אתמצת קצת מה כן היה!
טוב אז היינו בניו יורק משישי שעבר עד לשישי הזה... בדיוק שבוע.
היה.. מדהים!!!!
ניו יורק עיר מהממת, אבל עיר ענקיתתתתתתתת ומאוד עמוסה וגדולה והרבה אורות והרבה מסמכים זזים ותמונות והרבה מהכל חח
הרבה חנויות מגניבות!!! הרבה חנויות של גיקים, של גיבורי על, של קומיקסים, של בובות ועוד ועוד ועוד. מאוד קל להיות חנון בארה"ב
היה לנו כמה התקלויות עם מיילי סיירוס אבל לא הצלחנו להיפגש איתה
היא דווקא עשתה רושם של בחורה מאוד חמודה.. זה מזה שינה את מה שאני חושבת עליה חח ראינו אותה מופיעה ב Today Show, היינו בקהל, והיא הייתה ממש מתוקה דווקא..
ואז למחרת היא חתמה על דיסקים אבל לא הצלחנו להיכנס
ומעבר לזה יצאנו, הסתובבנו, היינו בפסל החירות, מנהטן, מקומות שצילמו בהם את גוסיפ גירל, הבית של חברים, סנטרל פארק, וול סטריט, המקום זיכרון של 9/11..
הספקנו כל מה שתיככנו בלו"ז אז אנחנו מרוצים!
עכשיו, היום בבוקר, שכרנו רכב לנסוע לפילדלפיה... המזג האוויר פשוט מטורף פה!! היה כל כך גשום בצורה מטורפת שלא ראינו את הכביש בכלל! אחר כך קצת הסתדר אבל עדיין קריר וגשום מידי פעם וזה מבאס
ומחר אנחנו בוושינגטון כבר.. איזה כיף!
והכי חשוב, הייתי אתמול בקומיק קון ניו יורק!!! היה מטורףףףףףףףףףףףףף!!!! כל כך מגניב!!! מלא תחפושות, בובות, ציורים, אביזרים, מגנים, חרבות, דברי ימי הביניים, מחוכים, מלא מלא מלא!!!! מלא! קשה לתאר מה היה שם, אני אעלה תמונות משם מאוחר יותר.. היה סופר מגניב! מלא באטמנים וסופרמנים וגיבורי על, וערפדים, והארי פוטרים והיו גם זינה וגבריאל! הן בכל מקום
ועוד לחשוב שכל המקום הענקי הזה שהיינו בו, ועדיין הקומיק-קון בסן דייגו הוא כפול 2 או 3 מהמקום שהיינו בו! מטורף!!!
וזה הכל בערך
אני מאוד נהנית למרות שהמזג האוויר חרא, ואנשים ברחוב לא יודעים לצלם
אבל כיף כיף כיף!!!