שרשור ספוילרים - עונה 5 פרק 2!

AnyNickname

New member
שרשור ספוילרים - עונה 5 פרק 2!

לכל הצופים הליליים, הצופים המחתרתיים או הצופים המאופקים שממתינים לשידור ב-YES, אתם מוזמנים לשתף מה חשבתם על הפרק השני!

אני עדיין צריך לעכל את מה שראיתי הרגע וכבר אגיע עם תובנות חכמות.

אתם כמובן מכירים את הנוהל:
1. זה שרשור שמכיל ספוילרים לספרים ו/או לפרקים שטרם שודרו.
זיכרו שאין צורך לסמן את אייקון הספוילר בתגובות.
2. למרות ההדלפה, רק תיזהרו לא לספיילר לפרקים 3-4 ללא התראה ברורה.

3. כמובן שאין לתת קישורים להורדה ע"ג הפורום.
דיון נעים! :)

hagashaga

New member
דעותיי, הרהוריי ומחשבותיי

1. מאוד שמחתי לראות סוף סוף את אריה, (ואני עדיין מצפה לראות את המשך העלילה שלה), אבל די השתעממתי מהנעשה בפרק הזה. מקווה שיהיה יותר מעניין בהמשך. קצת היה מרוח כל העניין עד שהיא נכנסה סוף סוף, והיה יותר מדי צפוי שהאיש המוזר הזה הוא ז'אקן.
2. בריאן מצליחה להיות מגוחכת יותר ויותר כל פעם מחדש עם האובר-דבקות במטרה שלה גם כשזה ממש לא קשור וממש לא מתאים. בספרים עוד היו לה הרבה צדדים וקטעים שאהבתי מאוד (בעיקר מה שכבר אמרו פה הרבה על התפקיד שלה בהעברת זוועות המלחמה) - בסדרה אני פשוט לא סובל את הדמות שלה ואת העלילה שלה.
3. אני מתתתת על סאנסה החכמה והשנונה. כל השנים שהיא הייתה תמימה ובלתי נסבלת היו שוות רק בשביל לראות את השינוי ואת מה שנהיה ממנה סוף סוף. חולה עליה.
4. לא בטוח אם לטוב או לרע, אבל דמיינתי את לוליס מאוד שונה ממה שהראו אותה בפרק. בכל מקרה השיחה שלה עם ברון הייתה משעשעת ביותר.
5. זה רק אני או שהמשחק של אלריה סאנד מוגזם ביותר? כמה אפשר למרוח מילים ולחזור עליהם מאה פעם ועוד עם המבטא הנוראי הזה? לא אמין בכלל.
6. כואב, כואב לראות איך העניינים מתקדמים לדאני. פשוט מרגישים איך הכל לאט לאט מתפרק ועוד מעט יגיע בום. אבל היי - היה נחמד לראות את דרוגון !
7. עוד דבר קטנטן - הציניות של ואריז גרמה לי להתגלגל מצחוק. "כדאי שתיזהר, אתה עלול בטעות לאכול מזון מוצק..."
גם ישיבת המועצה הקטנה הייתה די מצחיקה.
&nbsp

טרוליטו

New member
על מה שאמרת על בריאן.

על מה שאמרת על סאנסה.
איזה חוכמה ואיזו שנינות ואיזה שינוי בשקל? עדיין נראית תמימה כביום בקיעתה מרחם קייטלין בווינטרפל, ה"אבחנות" שלה לא עושות שום רושם ובייליש סתם מחניף לה כדי לשכנע אותה לעשות כרצונו. ואם בספרים השינוי שלה מוצג יפה, בסדרה זה לא עובר. או עובר בקושי.

hagashaga

New member
קודם כל היא סקסית בטירוף

וזה לא רק הצביעה של השיער, זה כל המראה חחח
היא שנונה במשפטים שיוצאים לה מהפה, בשיחות שלה עם אצבעון שהיא סוף סוף מגלה הבנה פסיכולוגית, נהייתה לה ממש חשיבה פוליטיקאית.. שלא לומר קרימינלית..
אני חושב שהשינוי שלה ממש לא סופי, וגם לא ציפיתי שהיא תשתנה מקצה לקצה תוך שנייה. ברור לי שזאת אותה סאנסה ושיקח לה זמן להשתנות באמת. אני מסתפק בקצת שנותנים לנו בינתיים, בעיקר בתקווה שהכיוון יישאר על כנו. לדעתי השינוי עובר אולי שונה מהספרים, אבל עדיין עובר יפה מאוד.

AnyNickname

New member
וואלה לדעתי היה פרק טוב!

אריה בבראבוס
ממש נהניתי לראות את בראבוס! תענוג לפגוש תרבויות חדשות בסדרה. וכן, לקח זמן עד שהיא בסופו של דבר נכנסה למבנה, אבל אהבתי שהיא לא יודע איך לפנות לזקן שפתח לה את הדלת. זה הצחיק אותי בטירוף! כמובן שרשימת המוות של אריה מאד הצטמצמה שזה מעולה! :) ואני שמח שהיא עדיין מספיק אמיצה כדי להתמודד מול הגברים ברחובות.

בריאן וסאנסה
מאד אהבתי את החיבור בין העלילות של בריאן וסאנסה, אבל היה ברור שפיטר בייליש יילחם על סאנסה במילים החלקלקות שלו ולא יוותר עליה כ"כ מהר. מעניין לאיזה כיוון הם לוקחים את זה, כי הרי עכשיו בריאן תעקוב אחרי סאנסה.
הגענו לעונה חמישית וסופסוף סאנסה מתחילה להבין איך משחקים במשחקי הכס!!
ובנוגע לבריאן, מה עובר עליה?! איזה דרמטית ורצינית היא, יואו. תירגעי.

כמובן שפודריק חסר כל שימוש, לא יודע לרכב על סוס ולא יודע להשתמש בחרב. מעניין במה הוא יועיל בהמשך.

סרסיי וג'יימי
אני הרגשתי שהחל מהאונס בעונה שעברה ליד גופתו של ג'ופרי, היחסים בין השניים מעולם לא חזרו להיות אותו הדבר. כבר לא מרגישים שהם זוג אוהב... ואהבתי את הסצנה ביניהם שבה הם אומנם מדברים על הילדים המשותפים שלהם ביחד, אבל בסופו של דבר ג'יימי נמצא רק בתפקיד משמר המלך ופונה אליה כ-"הוד מעלתה". אין ביניהם כבר כינויי חיבה או אהבה.

דורן
מקסים לראות מקומות חדשים ותרבויות נוספות בווסטרוז, זה ממש מרגש אותי! אבל המשחק של אלריה חול מעצבן אותי, גם היא דרמטית מדי. אבל גם הנסיך מעצבן אותי, כי הוא אדיש מדי למרות שאחותו ואחיו מתו באותו המקום באמצעות אותם האנשים.

המועצה הקטנה של דאינריז
אני ממש אוהב את המועצה הקטנה שהיא הקימה לעצמה!! כמובן שיש נציגות לעבדים ולסוחריהם ומעמד העצות שלהם שווה בעיניי דאינריז. ממש הרגשתי את ההתלבטות שלה.
סלמי כמובן מאד שקול ומחושב, כי יש לו ניסיון בצורה שבה מלך צריך להתנהג. אהבתי לשמוע את הסיפור שלו על המלך המשוגע, שזה סיפור שמתחבר בדיוק עם הסיפור של ג'יימי, כיף לי לשמוע על דברים שקרו טרום-העלילה שאנחנו מכירים.

טיריון וואריז
אומנם אני א-ו-ה-ב את השנינות של ואריז ואני א-ו-ה-ב את חוכמת החיים של טיריון ואני ח-ו-ל-ה על סצנות שמשלבות את שני השחקנים האלה ביחד, אבל..... אני מכתיר בזאת את הסצנה ביניהם הפעם כמנצחת בקטגוריית "השיעמום הגדול בפרק הנוכחי".
אין לי אפילו מה לחפור על הכלום שקרה בסצנה ביניהם.

המועצה הקטנה של סרסיי
קודם כל, נדמה שסרסיי כבר נדחקה לפינה והיא מצהירה בגלוי על רצון הנקמה שלה בטיריון. היה קצת מרתיע לראות את הראש של הגמד על השולחן.
ובנוגע למועצה הקטנה של סרסיי, *אנחת רווחה* כאלו סצנות אני אוהב בסדרה!! זאת סצנה קלאסית שזכתה בעיניי בקטגוריית "(כמעט) כולם מסתובבים על האצבע הקטנה של סרסיי".

נתחיל עם מושבי הכיסאות סביב השולחן - ממש אפשר לראות את ההירככיה בין הדמויות בסצנה.
נמשיך עם התחמנות של סרסיי בכך שהיא נותנת תפקידי חרטה ללורד טיירל ולמלומד העליון, כדי להשכיח מהם את התפקידים החשובים במעלה המלך.
וכמובן ההתנצחות בין שני הלאניסטרים: סרסיי ודוד שלה. ברור לחלוטין שקבאן יודע איך העניינים מתנהלים והוא מסרב להיות עוד שחקן בהצגה הזאת. הוא העמיד אותה במקום ואז השפיל אותה. תענוג!

ג'ון שלג בחומה
כן, היה ידוע שסטאניס יגער בג'ון שלג על כך שהוא הרג את מאנס ריידר טרם זמנו, אבל לא יעשה לו יותר מכך. ג'ון סופסוף מתמודד עם האפשרות לעזוב את משמר הלילה ולחזור חזרה הביתה כלורד ווינטרפל, אבל ברור שהוא הבן של אבא שלו... ושהנאמנות שלו למקום תהיה חזקה יותר מהרצונות האישיים שלו. זו הייתה סצנה ממש טובה! וכמובן שסצנת בחירת הלורד המפקד של משמר הלילה הייתה מעולה!! Go Snow!

ובתואר "הסצנה האמיתית ביותר עד דמעות" זכתה סצנת הסיום של דאינריז
ממש הרגשתי את דאינריז מתלבטת בנוגע לעונש של העבד שיושב במועצה הקטנה שלה. היא יודעת שהוא צודק, אבל מצד שני היא חייבת לפעול לפי החוק שהיא מאמינה בו. כשהיא הציגה אותו על הבמה מול כולם, לרגע מסוים חשבתי שאולי היא תרחם עליו ותציג שהיא מלכה רחומה... אבל היא הייתה חייבת לפעול לפי החוקים שהיא הציבה. הרגישו את העוצמה של הסצנה, הרגישו שהיא מתלבטת קשות - היא שחקנית מעולה! העבירה כל תחושה ורגש.
יחסית לפרק שעבר (שהיא הייתה בו מלכה חלשה מאד וחסרת עמוד-שדרה), הפעם הציגו אותה כמלכה חזקה יחסית, אבל אנושית. והאנושיות הזו באה ממש לידי ביטוי מיד אחרי עונש המוות של העבד: הבריחה שלה תחת משמר כבד והרצון שלה להיות לבד בחדר ללא שמירה... סוחרי העבדים שונאים אותה ועכשיו אפילו העבדים עצמם שונאים אותה. כשהיא יוצאת החוצה, אני מניח שעוברות לה בראש מחשבות שאולי התפקיד הזה גדול עליה, אבל אז היא רואה את דרוגון.
אם מוציאים רגע את סלמי מהמשוואה, דרוגון הוא האחרון שנשאר "חבר לצידה" (הגיוני להגיד "חבר" על דרקון?
), כי ראינו ששני הדרקונים האחרונים שונאים אותה במערה. ופתאום החבר שנעלם לתקופה ארוכה חזר אליה והיא הצליחה להעביר לצופים את הרגשות שבכך. ואז הוא עף ממנה לפני שהיא נגעה בו. נשבע שהיו לי דמעה או שניים.
מצד אחד זו הייתה פשוט סצנה קשה (עונש המוות לעבד והבריחה שלה משם) ומצד שני זו הייתה סצנה עצובה (הבדידות שלה והמעוף של דרוגון)... אחלה דרך לסיים את הפרק.

הקיטורים הרגילים שלי.

1. אריה בבראאבוס.
כן. אני יודע שעושים את זה בשביל הדרמה, אבל אני לא מבין בכלל מה תורם לעלילה כל הפיתולים המיותרים. סירבו לה אז היא הלכה, ואז קראו לה שוב. מה???

2. פודריק שרכב ונלחם כל כך טוב לצידו של טיריון על הבלאקוואטר, פתאום נהיה קונילמל חדל אישים שלא יודע להלחם ולא יודע לרכב. לא משכנע. סאנסה נשארה אותה פוסטמה שבוטחת במי שאסור לבטוח, ולא סומכת על מי שהיא צריכה לסמוך עליו. אם יש מישהו מבית סטארק שמגיע לו כל התלאות שעוברות עליו, זו סאנסה. את הכל היא מביאה על עצמה.

3. לוליס רזתה ויפתה. שוקלת שליש ממה שהיא אמורה לשקול, ואולי קצת מלהגת, אבל לא סתומה כמו שהיא אמורה להיות. ואז ג'יים לאניסטר הולך לדורן עם ברון? מה שתגידו.

4. עכשיו הרסו את הדמות של אלריה חול והפכו אותה לאובארה חול, בחסות הדמות שהרסה לנו את לוציוס וריניוס וכריסטופר צ'אנס. לא סובל את הפרצוף וההבעות של השחקנית הזו. אריאו הוטא הפך מלוחם חסון ומטיל מורא, לכושי בטטה שמן וזקן.

5. דאינריז? טוב... גם שם לקחו הכל לכיוון שונה לגמרי. במקום דאינריז הרכרוכית שלא מוכנה להרוג אף אחד, היא קשוחה והחלטית שהורגת אחד מאנשיה.

6. טיריון וואריז. אין מה לומר.

7. בגלל הזמן הקצר, ויתרו על כל הרונדלות שסאם עשה בין דניס מוליסטר לקוטר פייק והחליפו את הדרמה של הבחירות בחמש שניות שאאימון תוהה כיצד לשבור את השיוויון בין אליסר תורן לג'ון שלג.

שיהיה.

Stark Bannermen

New member
מסכים חלקית

במיוחד לגבי הסעיפים לגבי פוד ואלריה, אין להם המשכיות לפעמים ואלה מקרים קלאסיים..נכון שבבלקוואטר הוא לא בדיוק נלחם באומץ אבל זה קצת יותר מידי לא אמין מה שקורה לו עם בריאן, והחול..נתחיל מזה שהמשחק היה לא אמין בשיט..הביקורת על כך שהם נראות כמו גיבורות סרט אקשן B צדקו לגמרי בשלב זה..זה היה כמו קריקטורה לא מוצלחת והמשחק של אלריה מוגזם. מה גם, שגם בספר לא הבנתי על מה ההמירמור הדורני במקרה של אוברין. הוא ידע לאן הוא נכנס בדו קרב ואם לא הזחיחות שלו..הוא גם היה נשאר בחיים.
&nbsp
לגבי סאנסה, למה שהיא תבטח בבריאן? העובדות הן שרנלי וקייטלין מתו, שהיא "אמורה הייתה" לשמור עליהם וכו'. מבחינת מה שהיא יודעת, זה מובן שהיא תבטח בשטן שהיא מכירה. הוא בכל זאת, מי שחילץ אותה מהלאניסטרים.

hagashaga

New member
אני ממש מסכים לגבי סאנסה!!

מבחינתה, מנקודת מבטה, אין לה שום סיבה לסמוך על בריאן. מנקודת מבטה היא לא באמת יודעת מי היא ועד כמה היא אמינה (היא נשבעה אמונים לקייטלין לפני שנייה ולסאנסה אין מושג מה באמת קרה שם), היא באמת עברה כמה צדדים והיא עכשיו לבושה ומצוידת בלבושי לאניסטר (וחרב לאניסטרית! שיוצרה מהגופה של "קרח"! WTF בריאן למה חשבת שאיזה שהוא סטארק ירצה לבוא איתך כשאת נראית ככה). ואפילו אם היא נאמנה אין לה בדיוק רקורד של הצלחות..
סאנסה עושה בחירות מסוימות, אפשר להתווכח על אם הם חכמות או לא אבל מה שחשוב לדעתי היא שסוף סוף היא *עושה* בחירות, היא חושבת, היא פועלת והיא עצמאית.

לא מדויק.

על ציר הזמן, בריאן מטארת' נשבעה אמונים לקייטלין כשרנלי נהרג, ומאז עבר עוד יותר משבועיים עד שקץ סופה נפלה ועוד פרק זמן עד שסטאניס עזב את קץ סופה והסתער על מעלה מלך.
בזמן הזה ג'יים לאניסטר הגיע למעלה מלך עם בריאן מטארת', וכולם יודעים מאיפה שניהם הגיעו ומי שלח אותם, לאחר שאדמור טאלי שלח ציפורים וניסה לתפוס אותם, ולאחר הארנהול והארנהול.
סאנסה אמורה לדעת שבריאן שירתה את קייטלין והביאה את ג'יים למעלה מלך כדי להחזיר אותה לאימה, אבל זו עוד חוליה בשרשרת ההחלטות הגרועות שלה. הראשונה היתה כשהחליטה לבטוח בסרסיי במקום באבא שלה.
לאחר מכן כלב השמירה הציע לקחת אותה איתו כשהוא יוצא ממעלה מלך ולהשיב אותה אל משפחתה. כלב השמירה כבר הוכיח לה בעבר שהוא דואג לה ושומר עליה, אבל בטיפשותה היא העדיפה להשאר במעלה מלך.
גם טיריון דאג לה והגן עליה, אבל היא החליטה לא לסמוך עליו, מרוב שהיא חכמה גדולה.
אבל על על השליח של אצבעון היא סמכה, וברחה איתו, בלי שהוא (השליח) באמת יכול להגן עליה ובלי שיש לה איזו דרך לדעת שהוא באמת רוצה בטובתה. באשר לאצבעון עצמו, אם היא כזו חכמה, היא אמורה לדעת שאצבעון הוא טיפוס חלקלק שאסור לסמוך עליו. אבל היא לא חכמה ולא חושבת ולא פועלת ולא עצמאית. להשאר עם אצבעון זו לא החלטה ולא פעולה. זו פאסיביות. זו השארת המצב על כנו. באמת החלטה פעילה ועצמאית להשאר עם זה שכבר מחזיק בה, שולט בבקעה ובקלשון ויש איתו ברגע זה כוח של עשרה אבירים, מול הלוחמת הבודדת.

hagashaga

New member
נאלץ שלא להסכים

(אם זה לא היה ברור, "לפני שנייה" הייתה בלשון הקצנה. אני יודע שזה לא היה לפני שנייה, אבל ביחס לזה שבריאן לא נשבעה אמונים לקייטלין או לבית טאלי במשך כל חייה הבוגרים, ואין שום קשר בין המשפחות שלהם, זה מוריד הרבה מכמה סאנסה אמורה לבטוח בה).
קודם כל אני לא רואה איך כל מה שקרה מאז שבריאן נשבעה אמונים לקייטלין אמור להגיע כמו שהוא לאוזני סאנסה. זה אולי מה שאנחנו כצופים רואים ויודעים, אבל זה לא שמישהו דואג לעדכן את סאנסה בכל המתרחש.
אני לא נכנס ל"החלטות" וה"בחירות" (בכוונה במרכאות) שהיא עשתה בתחילת הסדרה, כי שוב כמו שאמרתי אז היא באמת הייתה תמימה וטיפשה.
אבל עכשיו? לא משנה איך מסתכלים על זה אני עדיין בטוח שלדבוק באצבעון (נכון לעכשיו) זאת החלטה כל כך יותר נכונה וחכמה מאשר ללכת עם בריאן. מה בדיוק אמור היה לקרות אם סאנסה הייתה בורחת איתה? לאיפה בדיוק בריאן הייתה לוקחת אותה? וכמה זמן כל זה היה מחזיק?

סאנסה לא מתבקשת לבחור בין פטיר לבריאן

בריאן פשוט מציעה לה את שירותיה, מבחינת סאנסה ההצעה של בריאן היא להצטרף לפמליה שלה, וסאנסה מסרבת. כמובן שמיד לאחר מכן אצבעון שולח את חייליו בעקבותיה ובסדרה לא מראים לנו כיצד סאנסה מגיבה למהלך הזה, או יותר נכון היא מתנהגת כאילו שהוא לא קרה.

hagashaga

New member
אני לא יודע אם בריאן הייתה מוכנה סתם להצטרף לצוות של אצבעון

זאת אומרת, לא יודע, אני לא שולל. יכול להיות שזה "מה שהיה קורה אם", אבל קשה לי לדמיין את בריאן הקדושה והנאמנה מצטרפת לשורותיו של מישהו כמו פטיר בייליש. פשוט לא מסתדר לי.

בריאן רואה את עצמה כשומרת ראש של סאנסה

ולכן היא גם ממשיכה לעקוב אחריה. אין לה שום כוונה לחטוף את סאנסה ולכן האלטרנטיבה היחידה היא ללוות אותה באשר תלך.

hagashaga

New member
פתטי אם שואלים אותי...

כי גם כשהיא פגשה את אריה והיא לא סומכת שסאנדור שומר עליה כמו שצריך, וגם עכשיו אני מניח שהיא לא מאמינה שסאנסה בטוחה עם אצבעון, גם אם היא "מצטרפת", מה כבר היא יכולה לעשות במקרה חירום?

hagashaga

New member
ועוד דבר - *ספוילר לפרקים 3-4*

אני מאמין שעכשיו כשאצבעון עוזב אותה לבד, היא באמת תוכל להתחיל לממש את המה שזה לא יהיה שיש לה. ואני רוצה להאמין שהיא תצליח להערים ולעשות תחבולות בוינטרפל. אני מאוד אתאכזב אם לא...

Stark Bannermen

New member
לגבי סאנסה

אדמור אולי שלח עורבים אבל סאנסה הייתה שבויה של הלאניסטרים, למה שתהיה לה גישה וגם אח"כ, בספרים היא לא פוגשת את בריאן בכלל, ג'יימי הגיע הרי אחרי שג'ופרי נהרג. בסדרה זה גם הגיוני כי היא, מבחינתה ראתה מה שראתה וזה הגיוני. מה הגיוני ללכת עם מישהי שנושאת חרב עם אריה? מה הגיוני ללכת עם מישהי שהיא לא מכירה באמת? אני לא חושב שזה רחוק מהיגיון פשוט.
&nbsp
טיריון הוא לאניסטר ומבחינתה, הוא שייך לאלה שהרגו את המשפחה שלה, אנחנו מכירים את טיריון אבל היא בקו מחשבה מסוים ואני יכול להבין אותה גם פה. הבעיה שלי עם סאנסה וההחלטות שלה הייתה עם אריה וליידי, נד והכלב. בכל אלה התבטא האופי שלה אבל שוב..היא הייתה ילדה קטנה שגדלה על נרטיב מסוים. המקום לשפוט את המהלכים שלה יהיה מרוחות החורף, שהיא כבר גדולה יותר ועומדת בפני עצמה. כנ"ל גם בסדרה, עכשיו שפיטר נוסע למעלה מלך (ובטח יגיע בחליפת הסילון שלו לשם, בפרק הבא), נראה מה יהיה איתה.

hagashaga

New member
מסכים מאוד!!

אני חושב שאין הרבה ויכוח שמה שהיה בעונות 1-2 וכו' היא יצאה סתומה ותמימה. אין ספק. עכשיו היא באמת בניסיון אמיתי ונראה אם היא תוכיח שינוי. (לדעתי אפשר לראות התחלה של שינוי בתפיסה ובחשיבה, רק נשאר לראות מה יהיה במבחן התוצאה)

אירועים שהם שיחת היום במבצר האדום

חדשות כאלה מתפשטות בעמק הפשפשים, אז במבצר האדום?
אדמור שלח ציפורים כדי לפרסם שמישהו יתפוס אותו ויחזיר אותו. אותו דבר לורד קארסטארק הפיץ את השמועה שמי שיביא לו את ראשו של הקוטל מלך, הוא יתן לו את הבת שלו. סאנסה היתה במבצר האדום, אבל לא נעולה בחדר. היא מופיעה בחצר עם מושב הכס, היא שומעת את אנשי החצר, השומרים והמשרתים מדברים והיא רואה את מי שנכנס ויוצא. דבר שלא היה סוד, צריך להגיע לידיעתה.
ומה הגיוני ללכת עם אצבעון שבגד באבא שלה?

נו, זה הטמטום שלה. "טיריון הוא לאניסטר". אבל טיריון הגן עליה כמה פעמים, וגילה כלפיה אצילות שאחרים לא היו מגלים כלפיה (ליל הכלולות ולאחר מכן). ולמרות שהוא הגן עליה כשג'ופרי הכה אותה והפשיט אותה, היא התעקשה לבייש אותו מול כולם. ולמרות שהוא הסתכן והגן עליה כשג'ופרי רצה להתעלל בה בליל הכלולות, היא התעקשה לראות בו לאניסטר. אדם חכם מזהה מי האויב שלו ומי ידיד שלו. סאנסה טיפשה גמורה ולא מזהה שאצבעון לא ידיד שלה, וטיריון כן.

hagashaga

New member
זה דיון על הפרק של סדרת הטלויזיה

אז אני לפחות מתייחס לסדרה. בסדרה אין את כל מה שאמרת, ובסדרה אין שום אזכור לזה שסאנסה איכשהו יודעת על מה שקורה עם ג'יימי, ובטח לא על זה שבריאן נשבעה לקייטלין. ואיפה בסדרה הציגו שסאנסה מביישת את טיריון? דווקא התחושה שקיבלתי כצופה היא שהיא מאוד מכבדת אותו עם הזמן (ויש מצב שבהינתן תנאים אחרים עם הזמן היא הייתה סומכת עליו ובוטחת בו...)

למעלה