איזה לק נלבש לכבוד השבוע החדש?

Bonushkie

New member
תודה

אני בטוחה שיסתדר בקרוב, נראה לי שקצב הגדילה שלהן טוב מספיק כדי שזה לא יקח יותר מדי זמן.

ובינתיים 120 שקל כל שבועיים שעכשיו אני לא צריכה לשלם אומר שיהיה הרבה יותר לדברים אחרים, ביניהם עוד לקים :D

GiraffAdida

New member
פעם ראשונה שאני משתתפת בשרשור כזה!! מתרגשת :)

חברה הזמינה ב ebay את הסט של OPI - Mariah Carey - liquid sand.
אמרתי - יאללה, ננסה! בחרתי בצבע הסגול של הסט. (מצורפת תמונה, אבל תסלחו לי על הליכלוך בצדדים... קשה למרוח את זה כמו שצריך בגלל כל הגליטרים שמשתוללים שם, והמברשת לא הכי מדוייק. צילמתי לפני שהספקתי לנקות...)

בהתחלה היססתי, כי מעולם לא שמתי לק עם טקסטורה , למעט גליטרים. וגם על גליטרים אני בד"כ שמה 3 שכבות של טופ שקוף כלשהו, אני לא אוהבת כשהציפורן עם מרקם "מחוספס" אלא רק חלק...)

אז אני כבר 4 ימים עם הלק, נשאר עמיד מאוד, בלי טופ/בסיס, אבל לא ממש אהבתי את הקטע שלו...
כי אני בחורה פרפקציוניסטית בצורה מוגזמת... והנצנצים של הלק לא נמרחים באופן שווה, כלומר - באצבע אחת יש 5 חתיכות של נצנצים גדולים, ובאצבע אחת יצא לי רק 2, וזה מחרפן אותיייייי!!!

וכשלבשתי חולצה עדינה משיפון, כל פעם שהיד שלי עברה על החולצה, הרגשתי כאילו החולצה עומדת להיקרע בגלל החיספוס של הלק...
וגם חבר שלי אומר שזה עושה לו צמרמורת כשהוא נותן לי יד או כשאני מלטפת אותו ובמקרה הציפורן נוגעת בעור שלו

קיבלתי המון מחמאות עליו, אבל אני לא אשים אותו שוב... :)

neurotica

New member
הוא נראה ממש יפה

אבל כן, גם אני ממש לא מתחברת למרקמים. יש לי צמרמורת רק מלחשוב על זה נתפס בבדים או בשיער.

yaelsn

New member
מבינה אותך...

גם אני לא התחבתי לטרנד הזה בהתחלה אבל לאט לאט התמונות שראיתי באינטרנט התחילו להיראות יותר ויותר יפות

אז החלטתי להזמין לי בקבוק אחד ולנסות :) אני אדווח אחרי שהוא יגיע

בכל מקרה, אפשר למרוח טופ מעל זה ולהפוך את הגימור למבריק וחלק

denush

New member
קודם כל הוא מהמם

אני גם חששתי מהם, לא התנסתי בלק של OPI מהסוג הזה, התנסתי בזויה, וגם לי קצת הפריע אז פשוט שמתי טופ מעל וזה מהמם בעיני זה נותן עומק לגליטר זה פשוט יפה :)
וכן ירבו ההשתתפויות שלך בשרשורים אלו! ^_^

yaelsn

New member
עכשיו גם אני עם אותה בעייה

קיבלתי היום את המהמם הזה והתחושה באמת קצת מוזרה

נראה לי שבינתיים אשאיר את זה ככה ואם זה יציק מאוד אני אוסיף טופ

בכל מקרה אני מאוד מחבבת את המראה המחוספס שלו והוא לא גס מדי בעיניי

yaelsn

New member
חחחח רציתי לחכות שיגיעו הלקים מסיאטה

ולרכז ביחד את כל ההתחדשויות

אבל אני אפתח בשבילך שרשור חדש עכשיו חחח

Dripping Paint Nail Art

מרחתי לק לבן של סאלי הנסן White on
התלבטתי אם למרוח טופ מאט או להשאיר מבריק ובסוף הלכתי על המאט.
לצבעים השתמשתי בחמישה מתוך שישה לקים של julie g gumdrop
עשיתי פחות או יותר לפי הסרטון הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=p3UA3pXgwnI
סה"כ אני ממש מרוצה לפעם ראשונה וממש התלהבתי מהעיצוב ובטוח אני אחזור עליו שוב גם בגרסאות שונות

למעלה