לילה \ בוקר
טוב

lefler11

New member
לילה \ בוקר
טוב

אז ראיתי בלייב את העימות השלישי.

היה בו הרבה מאוד איזראל ואובמה אפילו שלף את הקלף שלו "ביקרתי ביד ושם" (וואו - באמת כל הכבוד לך...).

אני חושב שהעימות היה דיי שקול.
לדעתי אובמה היה יותר עוקצני ואילו רומני דאג להתמקד במילים נכונות ומכוונות (רואים שהוא הכין שיעורי בית, כנראה שיש לו אחלה יועצים \ צוות מסייע).

מעניין מה יהיה לכם \ לעיתונים לומר בבוקר.

יום שקט ומוצלח לכל הציפורים

http://www.youtube.com/watch?v=jCqQnl-MvbI

תחשבו על זה...

קטניפ

New member
בוקר טוב (וקצת מרגש..)

אני כבר לא חדשה בתחום, אבל הבוקר בפעם הראשונה אלמד סטודנטים בסמסטר הראשון לחייהם - עד עכשיו לימדתי בשנה ג' או בתואר השני. לא יודעת
למה אבל זה קצת מרגש אותי...

http://www.youtube.com/watch?v=6ul-cZyuYq4

lefler11

New member

אהבתי גם את הבחירה בשיר הספציפי.

לדעתי יש לך הרבה סיבות להתרגש - אין לך מה להסתיר את זה

קטניפ

New member
חזרתי השנה ללמוד לאחר הפסקה של שנתיים

וכן, התחלתי ללמוד לקראת דוקטורט.
האמת היא שאני אוהבת ללמוד ותעיד העובדה שיש לי יותר שנים באקדמיה משנות לימוד בביה"ס.
אני גם מאוד אוהבת ללמד ועושה את זה כבר די הרבה זמן.

לא

זה שם של צמח שממסטל חתולים

היא הסבירה את זה באשכול שהיה על השמות והניקים שלנו.

Aronsona

New member
בוקר טוב,

כמו שזה נראה אובמה שוב ניצח בנקודות.
אני לא ממש מאמין שיש לזה השפעה.
תיאורטית גם אני מתלבט היום בקשר לבחירות בארץ אבל שום עימות לא ממש ישנה את דעתי על המתמודדים.
אז אני באמת לא ממש יודע מי ינצח שם בסוף.
מהזוית שלנו מיט רומני הרבה יותר אוהב ישראל כמו כל הרפובליקנים אבל אני לא בטוח שזה טוב לנו מול העולם.
אז לא ברור לי גם כאן "מה טוב ליהודים".

אני מוטרדת מאובמה

שים לב לתגובה 136 בכתבה שהבאתי ואני מסכימה איתה.
"לשאלה הישירה של המנחה: אם ישראל תותקף אנחנו נעמוד מאחוריה?" הכוונה פשוטה, מה ארה"ב נעשה פיזית?
אובמה ענה "שאם ישראל תותקף אנחנו נעמוד מאחוריה".
מיט רומני ענה "אם ישראל תותקף יהיה לה הגב שלנו, גם צבאית".
בהחלט ניתן להבין שאם חס וחלילה תותקף אובמה יעמוד מאחורי ישראל ואפילו יזום למשל הצעת גינוי באו"ם....
אבל, אם רומני יהיה נשיא הוא יתן גיבוי צבאי, כאילו ארה"ב עצמה הותקפה."

תראה, אני אישית ממש לא רוצה להגיע למצב כזה שמעצמה כמו ארצות הברית תצטרך לתת לנו גיבוי צבאי, אבל צריך להתכונן לגרוע מכל, קרי, שעלול להיות מצב כזה כמו ביום הכיפורים אשר בו כל העורף שלנו יהיה תחת מתקפה קשה, והייתי רוצה לדעת שיש מאחורי המדינה שלנו, איזו מעצמה גדולה שתעשה הכל, אבל הכל, כדי שתרחישים כאלה לא יקרו שנית.
משום מה, עם אובמה יש לי תחושה מאוד פרווה. הוא לא מריח ולא מסריח. יכול להיות שבשביל האמריקאים הוא בסדר וגם זה בסימן שאלה כפי שיעיד לפלר, אבל לי חשוב שיהיה נשיא קודם כל אוהד ישראל ללא שום ספק, גם אם זה לא ימצא כל כך חן בעיני כל העולם ואישתו. אובמה לא ממש מבטיח לנו הגנה פיזית על כל צרה שלא תבוא. לא אוהבת אותו גם אם על פניו הוא עושה רושם של גבר שרמנטי שאוהב את משפחתו וכו' וכו'.

puma141

New member
בוקר טוב:) גם אני מוטרדת לחלוטין מאובמה.

מזמן כבר, עוד מהקטע ששמעתי את אחיו מדבר בכל כך הרבה הגיון ואמת..
למרות המילים שלו בתחילת דרכו, או בהמשך-כשהאינטרס שלו היה לדבר טובות על ישראל-
מעולם לא האמנתי לו ואני עדיין לא מאמינה לו , ולדעתי הוא לא בעדינו בעליל..

poseidon111

Active member
כמה דברים: האם ידעת שאובמה הוא הנשיא

שתמך בישראל, חומרית, יותר מכל נשיא אמריקאי אחר ב30 שנה האחרונות? כולל קלינטון.
אובמה לא צריך לאהוב את ישראל. הוא צריך להבין, ובמדיניותו הוכיח שאכן כך הוא, שהאינטרס שלו הוא לשמור על ישראל.

זה שלא אמר את המילה המפורשת, אין בכך כלום. הצהרות מפוצצות קל יותר למועמד להשמיע מאשר לנשיא מכהן.
את יודעת כמוני שככל שההצהרה היא יותר מיליטנטית, יותר "ביריונית", כך יותר קשה למלא אותה לאחר מכן.

puma141

New member
זה כנראה היה חלק מהאינטרסים שלו. הטעיה,

כדי שאנשים יכתבו כמו שכתבת עכשיו..
וזה "כולה" כסף. בדברים החשובים הקיומיים יותר, הוא יקצור את פירות ה"נתינה" הזו...

זה משול למישהו שקונה את שתיקתך, את התובנות האמיתיות שלך-בכסף.

למעלה