לילה \ בוקר
טוב

עם הבנה לא קונים במכולת

אני צריכה תמיכה שאינה מוטלת בספק. כמו אח גדול וחזק ששומר ותומך באחותו הקטנה, גם אם אחותו היא עצמאית ולא חלשה כלל. היא צריכה לדעת שמישהו שומר עליה מכל משמר ויבוא לעזרתה עם החברים שלו על כל צרה שלא תבוא. נכון, זה נשמע אוליי פרימיטיבי מה שאני אומרת, ואולי אני לא מבינה כלום באינטרסים של המימשל האמריקאי, ואולי אין לי מושג אם אובמה טוב לישראל או לא, אבל אני לא בוטחת בו. שוב, אני בן אדם אינטואיטיבי, אבל לעיתים רחוקות אני טועה בבני אדם. במידה ואני טועה, אני הראשונה להודות בטעות. אז הלוואי ואני טועה לגביו.

Aronsona

New member
אהלן יחפונת

סילחי לי על היהירות אבל אם נותקף אנחנו לא צריכים את אובמה.
בדיון האחרון שהשתתפתי בנושא נאמרו ע"י אנשי מקצוע הדברים הבאים:
במידה ותיפתח מלחמה גרעינית עם אירן, לישראל יש פוטנציאל של 800,000 נפגעים ולאירן 40 מיליון. וזה יקרה לפני שארה"ב תספיק להגיע גם אם תרצה מאד.
אז התקפה כזו כמובן לא טובה לנו, אבל גרועה הרבה יותר לאירנים והם יודעים את זה.
ולגבי אובמה, אין לי ציפיות ממנו, והעובדה שהוא לא סובל את ביבי לא משנה הרבה, גם אני לא. אבל גם רומני לא יספיק להגיע אם תפרוץ מלחמה גרעינית.

לא. זאת לא יהירות כלל וכלל

אפילו אני הקטנה יודעת את כל זה ואני "מרגיעה" את כל ה"חוששות" מאיומיו של אחמדיניג'אד
רק שלהבדיל, לי דווקא כן יש ציפיות ממנו. כלומר, אני אשן בלילה גם אם אובמה ייבחר שנית, אבל אני אתאכזב. אין כאן שאלה אם רומני יספיק להגיע לעזור לנו או לא. יש אלמנט הרתעה הרבה יותר גדול כאשר רומני יהיה נשיא מאשר אובמה. במקרה של פרוץ מלחמה גרעינית, הרי נצטרך את חסדי האל ולא את חסדי ארה"ב. השאלה היא מי משניהם יכול מלכתחילה למנוע מלחמה שכזאת, בין אם ע"י תמרוני מלחמה ובין אם על ידי עשיית שרירים דוגמת קנדי בזמנו במשבר הטילים בקובה.
ברור לי ואין לי ספק, שמועמד לנשיאות יתבטא ביתר קיצוניות מאשר נשיא מכהן אשר צריך לשמור על ממלכתיות כדי לא להצטייר ולצאת מגוחך בעיני התקשורת. יחד עם זאת, כהונה שלימה עם אובמה היתה די 'על הפנים' מבחינתנו. שוב, הלוואי ואתבדה

Aronsona

New member
כמו שכתבתי, אם תפרוץ, לא חשוב הנשיא

הם לא יספיקו להגיע.
וכן וישראל מאד חזקה בנושאים מהם הוא מפחד, ובעזרת כסף אמריקאי, כולל המון בתקופת אובמה, ישראל היא היחידה שיש לה גם נשק הגנתי אמיתי בנושא הזה.

Doctor Goblin

New member
אני רק מזכיר שישראל חזקה מעולה לאירן יותר

מאשר ישראל מחוקה.

במשטרים מסוג זה, מישהו צריך להיות האויב שכולם שונאים.

Anna begins cc

New member
בוקר אור!

הלילה היה לילה מלא חלומות לא ברורים,
ובאחד החלומות הייתי גבר ושכבתי עם בחורה (על המיטה האמיתית שלי, פה בבית.)
זה היה חלום אמיתי לחלוטין, הרגשתי את הכל מאד בבירור..
מה אתם חושבים שזה אומר?...

חוץ מזה,
השמש בחוץ מביאה לי את הסעיף
וחם לי, שוב.
וזה לא הוגן.

המשך יום נעים לכולם.
http://www.youtube.com/watch?v=m0nc-hh9viQ

אני יכולה להזדהות איתך רק בענין החום

מצאתי את עצמי בבוקר מדליקה את המזגן כי שום משב רוח לא נכנס לבית מבעד החלון וזה מבאס

אין לי מושג מה החלומות שלנו אומרים לנו,
אני רק יודעת שכשהחלום הוא רע, אני מתבאסת ומנסה לשכוח אותו כמה שיותר מהר, וכאשר הוא טוב ועוסק בסקס אני פשוט נהנית ומנסה לשחזר את החלום ואת מה שהוא אומר כמה שיותר... הרי לא אזכור אותו לנצח אז כדאי לשמר את הרגע
אבל איזה כיף לך להרגיש פעם אחת אפילו בחלום איך זה להיות גבר

היה לנו באג'נדה פעם איזה פורום של פתרון חלומות... מעניין אם הוא עדיין קיים

בינתיים
http://www.youtube.com/watch?v=b6UAYGxiRwU&feature=endscreen&NR=1

lefler11

New member
יחפה

החזרת לי עכשיו על חשבון אתמול בערב - ובגדול

ואפילו לא נסית - ראית מה זה, הכל קארמה בחיים

למעלה