ערב טוב לכולם!

קטניפ

New member
עשיתי זאת בשנתיים האחרונות

ויש בזה אכן אלמנט רוחני שקשה לי להסביר את מהותו אבל אפילו אני חילונית מוחלטת חשתי בו.
שנה שעברה לקחתי עימי את החנון. הוא היה קצת הססן בתחילה ("מה יש לי לעשות עם מלא דוסים" כדבריו) אבל השנה הוא כבר ביקש ללכת שוב

הבעיה היחידה - אין מה לאכול בעיר הוקדש בשעות הקטנות של הלילה!

לא במיוחד

אני לא מכירה את ירושלים כ"כ, אני פשוט זוכרת שמצאנו איזה בר מסעדה פשוט מאוד בתוך סמטאות וזה...

Anna begins cc

New member
הו, ירושלמית טו דה רסקיו..

מה בא לכם, מה הכיוון, באילו שעות?..
אני מדריך מסעדות לירושלים.

קטניפ

New member
בא לנו אוכל!

על פי חנוני - אוכל שווה לדבר אחד - בשר (הוא היה מעדיף שווארמה על פני סקס - נשבעת לך ואם יש עמבה בנמצא הוא בכלל לא מסתכל עליי)

ומדובר על השעות הקטנות של הלילה - אחת - שתיים

תודה מראש

Anna begins cc

New member
בכיף :)

בצד העממי-
אני הכי ממליצה על סטקיית חצות ברח' אגריפס (איזור שוק מחנה יהודה).
הם פתוחים בדר"כ עד אחת בלילה, בחמישי זה יותר מאוחר.. אין כמו פיתה עם חתיכות של סטייק חם ומתובל עם בצל מטוגן.. (אוח, אני רעבה.)
מבחינתי- אין על חצות.
חוץ ממנה יש באגריפס לא מעט מקומות,
יש את "סמי", יש את "סימה", יש את פלאפל "מולה" שגם פתוח לרוב עד 2.. זה הכל אוכל עממי, זול, אבל טעים.
חוץ מזה יש את באגט מרציאנו (על רח' יפו) שפתוח לפני דעתי עד הבוקר,
ויש את רח' שמאי שבו יש אחת ליד השניה- 2 המבורגריות (אחת מהן- איוו, היא אחת המפורסמות בירושלים), פיצה צ'יליס (פיצה עם תוספות בשריות) ג'חנון בר (כל מיני מאכלי בצק עמוסי שמן מו ג'חנון ומלאווח וכו') ועוד מקום שנקרא "מבשלת הגולן" שזה גם בירה טובה וגם אוכל טוב.

בצד הפחות עממי, יותר מסעדתי-
זוני בנחלת שבעה,
לא זול- אבל אוכל מעולה, פתוחים 24\7, תפריט מגוון, שירות טוב.. ההמלצה הכי חמה בפוסט הזה.
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=7938

חוץ מזה יש את הבולינט (רח' דורות ראשונים) שגם פתוח 24 \ 7.. אווירה יותר צעירה וסטלנית כזאת, פחות רשמי מהזוני וגם יותר זול, אבל גם התפריט בהתאם.

ואם את רוצה טיפה להקדים- אני ממליצה גם על הקולוני במתחם הרכבת (דרך בית לחם) שפתוחה עד 1 (אני מאמינה שהמטבח נסגר בסביבות 00:30) אבל אוכל שווה שווה.. אני נורא נהנית שם (אנטריקוט הורס!)

מלבד זה יש את המסעדות בעין כרם, אם אתם עם רכב- לכו על זה. גם לא פתוח עד אמצע הלילה (למרות ש"פונדק עין כרם" פתוח לרוב עד 2:00 לפחות) אבל האווירה שם הכי כיפית בעולם.. עין כרם יפהפיה וציורית, כל המסעדות שם מתוקות ועם אחלה אוכל, אחלה נוף..
אם פעם תבואו בשעה נורמלית- אין על ארוחת ערב במרפסת של "כרמא". הנוף הכי יפה בעולם.. כל עין כרם, ההרים, הכנסיות וטחנות הרוח הקטנות- הכל פרוש לפניך, והאוכל מצוין!

זה מה שעולה לי לראש עכשיו,
אם בא לך עוד- רק תגידי.. יש המון המון מקומות טובים בירושלים, אנשים סתם מלכלכים עליה :)

קטניפ

New member
וואו! תודה על ההשקעה

אני אדפיס את הפוסט הזה ואשמור את זה
כי אני אוהבת לבקר בירושלים לא רק בימי הסליחות ויש פה מספיק המלצות לכמה וכמה ביקורים

קפצילי

New member
בתקופת הסליחות הכל פתוח בירושלים כל הלילה

במיוחד בעיר העתיקה.

אנחנו טחנו קובה ב"אמא" (מחנה יהודה) - מומלץ, שתינו קפה בעיר העתיקה (לא זוכרת איפה) ואפילו קינחנו בבורקסים וקרואסונים במאה שערים (!). קוראסון השקדים המשובח ביותר שאכלתי אי פעם.

רינתי77

Active member
אז אולי כדאי שנפתח פה כותל ווירטואלי.

אפשר לבקש סליחה בהודעות, לתחוב פתקים המקלדת, מה שתרצי.
אלוהי הווירטואליה סולחים על הכל...

למעלה