סיוון רהב מאכזבת בגדול

ga26

Member
מה שחשוב לך שונה ממה שחשוב למתנחלים וזה בסדר.

זה גם בסדר שלא תתחבר לדברים שמעניינים את סיוון רהב מאיר.
אבל אני כן חושב שכשאשה מגיעה בכוחות עצמה למקומות (ועוד בתחום הדת, במקום שבו יש הדרה גבוהה יותר לנשים) צריך לתמוך בה. אגב תזכור שאשה אחת שמצליחה בתחום אחד פותחת פתח לנשים אחרות בתחומים אחרים. רואים אותה ואומרים הנה, זה אפשרי. והיא עושה את זה כשיש לה משפחה. אתה יודע כמה חסמים פסיכולוגיים זה יכול לפתוח.
היום זו היא מרצה בענייני תורה ומחר זו מישהי אחרת מרצה בתחום שאתה יותר מתחבר אליו.
&nbsp
אין לי מושג מי זה שי חי מעבר לדברים שנכתבו בפורום - אינני רואה האח הגדול.

מי שלא צופה באח הגדול

הוא בסדר מבחינתי.
קיבלת פטור מקריעה של הדעות שלך בשרשור המקביל.

RubberSoul92

New member
לדידי היא נהגה באצילות נפש

אינני מבינה כיצד שוביניזם מתקשר למאורע.

מעמקים39

New member
אני משוכנעת ששיקוליה נבעו מחולשה על רקע מגדרי

ולכן שוביניזם הוא חלק מהעניין.
שוביניזם והחלשת נשים לא תמיד נראים בבירור ולרוב מתחבאים מאחורי כל מיני מחוות מהסוג הזה.

מה גרם לך להשתכנע?

הבנו שזאת דעתך, היה נחמד אם היית משתפת אותנו בתהליך שגרם לך להגיע לדעה הזאת.

pov2

New member
בהחלט חבל שרהב התקפלה בפניו.

וזה חבל ממספר סיבות:
1. אבשלום קור כאמור, נחשד בהטרדה מינית ואיני מוצא סיבה להאמין שהחיילת שהתלוננה עליו משקרת, כל עוד לא הוכח אחרת.
2. ספק אם הוא היה עושה למענה מה שהיא עשתה למענו ולמעשה- עובדה שהוא לא עושה. לא שמעתי את אבשלום קור אומר: ״תודה רבה לך סיוון- אבל אם בחרו בך, קחי את את התפקיד״.
3. בכל מקרה שבו אשה זוכה בתפקיד בכיר, זה מחזק נשים. שובר עבורן עוד תקרת זכוכית וכשסיוון מחזירה את ניהול חידון התנך לגבר, היא מחמיצה הזדמנות לחזק את בנות מינה.
4. הוועדה בחרה בסיוון רהב כי היא הציעה את שירותיה במחיר נמוך יותר מאבשלום קור.
הרי ברור שלמרות שהצעתה נמוכה, מדובר היה בסכום יפה ביותר, מה שאומר שאבשלום קור דרש סכום גבוהה אף יותר ומכאן יש להסיק, שאין בו צניעות ואין סיבה להתחשב בו יותר מאשר להתחשב בה.
למעשה יש סיבה להתחשב בו פחות.

pov2

New member
לגבי הצעת המחיר שלה- פורסם שהיתה חמישית מהמתחרה...

מעמקים39

New member
ככה היא העריכה את עצמה

ולא יאמן איך הוא מעריך עצמו. שימו לב להבדלים וכמה זה עצוב. בעיניי.

pov2

New member
יש לציין שגם המתחרה השלישי- ג׳קי לוי נתן הצעת מחיר

שהיתה גבוהה אף יותר משל אבשלום קור.
&nbsp
כבר דובר על כך שאחת הסיבות לפערי השכר זה שגברים דורשים ומקבלים יותר מנשים.
כבר מגיל הגן לומדות הילדות שלדרוש לעצמן דברים זה לא יאה
ואילו המסר שהילדים מקבלים, הוא הפוך.

aaa123

Member
הצעת מחיר נמוכה לא בהכרח מצביעה על הערכה עצמית נמוכה

והגיוני שאדם שמאוד רוצה עבודה יציע הצעת מחיר נמוכה על מנת לקבל אותה.
&nbsp
מה שכן במקרה שהיא מאוד רוצה בעבודה לא הייתי מצפה ממנה לוותר עליה אחרי שהיא כבר זכתה.
&nbsp
הצעד שסיון לקחה מאכזב גם אותי אבל זאת זכותה המלאה ולא הייתי קובע בגלל זה שהיא לא אישה חזקה.
&nbsp
אני מקווה שאבשלום קוך יוותר על התפקיד,ואם לא אז לפחות שלחילופין יענה להצעה להנחות את חידון התנ"ך יחד איתה, ויציע שישלמו לו משכורת נמוכה יותר במצב הזה כך שזה לא יעלה יותר למעסיקים.

מעמקים39

New member
מסכימה עם רוב דבריך

מלבד זה שעדיין חושבת שיש קשר להערכה עצמית נמוכה כי זה משהו שמאפיין נשים, לא רק את סיוון רהב.

למעלה