אבל חייבת. עוד רצח

China8

New member
מקבלת את הערתך

נכון, רוב הגברים לא רוצח את נשותיהם. אולם רוב אלה שרוצחים, הינם גברים.
חייכנית, יש לי קצת חוסר נוחות עם מה שאת אומרת. בעיניי, ברגע שאנחנו מתייחסים אליהם כמטורפים זה מוריד מהאחריות שלהם למעשה, או ככה זה לפחות מרגיש. ״מסכן, ברגע של טירוף רצח את אשתו, היא בטח הטריפה אותו״ ועוד מחשבות שעשויות לצוץ אצל אנשים מסויימים ולהוריד מן האחריות על רצח בזוי ונורא.
זה מצטרף לכל הבלגן שחוגג במערכת המשפט, בה בשנים האחרונות כולם טוענים לאי שפיות זמנית בעת ביצוע המעשה. לכן אני מסתייגת מהשימוש במילה מטורף, או טרוף. רוצח נשמע לי יותר מתאים ואני חושבת שבהרבה מקרים זה רצח מתוכנן מראש.

KallaGLP

New member
הענישה הפלילית בארץ מגוחכת.

כל מי שרוצח, אונס וכד' בגיל לא זקן רואה אור יום אחר כך ויש לו הזדמנות לחזור על מעשהו (וכבר היו דברים מעולם). לצערי חווויתי רצח אכזרי ומתוכנן היטב של בת משפחה יקרה על ידי חבר לשעבר ואני יודעת מקרוב באיזו קלות בלתי נסבלת מוסדות המדינה מתייחסים לפשעים האלה ולעבריינים עצמם, כמה זלזול וחוסר שיתוף יש ביחס למשפחת הקורבן. אני מסכימה איתך שאסור להתייחס אל רוצחים כאילו אינם אחראים על מעשיהם.

Daria34

New member
הוא לא הרג פיזית את הבן שלו אבל נפשית

רצח אותה גם בדרך.

Daria34

New member
צ"ל רצח אותו.

וגם גרם נזק נפשי לכול המשפחה המורחבת.

מבינה שכך תפסת את דברי

חשוב לי לומר לך שכשאני חושבת על "טירוף" אני בשום פנים לא מצמידה לכך "מסכנות".המסכנות היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא בעניין חוסר היכולת להיות אנושי,אבל לא חושבת שיש עליה כפרה.לי אישית היה בלתי אפשרי לטפל במישהו כזה ולהסכים איתו ,למשל,שילדותו הגרועה עשתה אותו למי שהוא [כתבות כאלה התפרסמו לאחר תפיסתו של אבא של הודיה קדם,כנראה ביוזמת עורך דינו...]. אני מכירה לא מעט אנשים,שילדותם לא שפרה עליהם,ושלמדו מהוריהם איך לאלהיות ולהתנהג,והיום הם אזרחים תורמים לעצמם ולאחרים.

למעלה