אוי זה נהדר!

Macphista

New member
האם מודעת לכך

שבעצם כתבת כאן, ובהודעה הקודמת שלך, הודעות שנוגעות לאמות המוסר שלך לעומת שלי? לערכים?
או ללגיטימיות של ההודעות שלי כאן? אלה שעוסקות בדברים אחרים שהם לא רק מה היה בסדרה עצמה?

אין לי עניין להרחיב בעניין הזה, כמו שבטח גם לך אין.
אבל נראה שיש לנו משהו במשותף, שתינו הופתענו מההודעות אחת של השנייה.

ממש לא התכוונתי להעביר ביקרות

אני גם אוהבת רכילות, ואין לי בעיות עם כל ההודעות שעולות כאן בנושאים שאין לי עיניין בהם (ולכן אני מדלגת עליהם)
מה שהפתיע אותי זה השמחה לאיד, ולא שום דבר אחר

ממש לא התכוונתי לשום דבר אחר

Shiri from the block

Active member
מק נראה לי אני היחידה שמבינה אותך בפורום
אני בדיוק כמוך בקטעים האלה חחחח
כמו שהציעק אותי לגבי קריסטין סטיורט ורוברט פטינסון שהיא נתפסה בוגדת בו וכל החזרה הפיקטיבית שלהם להיות ביח לפני שהסרט האחרון בסדרה יוצא...
קיצר תמשיכי עם ההודעות האלה, אני נהנית לקרוא אותם :)

Shiri from the block

Active member
הצעיק=הצחיק ככה זה כשכותבים מהאייפון.. חייבת להיות לפחות טעות אחת בהודעה

Shiri from the block

Active member
ראיתי
צחקתי מהתזמון של ההודעה שלהם והטיסה שלי חחחחחחחחחחח

אגב היום כשאני אהיה בטיסה לווגאס אני אכתוב הודעה עם כל החוויות שלי עם בקסטריט ותמונות. אתם חייבים לראות

Shiri from the block

Active member
בסוף לא היה אינטרנט בטיסה ): ולא היה לי כלכך זמן עם מחשב מאז אז אני אעלה מתישו חח

Shiri from the block

Active member
אל תדאגי, אני אעשה. כבר תיכננתי הכל

אני עכשיו מחכה לטיסה מלאס ווגאס לניו יורק אז אני ממש ממש ממששש מקווה שיהיה שם אינטרנט כי אני פשוט חייבת לשתף כבר!! חחח
ואם לא אז רק בניו יורק. מצידי לשבת כל הלילה עד שאני אסיים עם השירשור הזה

ו-ה(!!!) תמונה שלי איתם בקרוב

shirush3

New member

או שתחכי שתחזרי לארץ, תנוחי ואז תעשי שירשור שלם.

התמונות שאת מעלה ממש יפות ד"א

Shiri from the block

Active member
תודה
וחשבתי על זה. אבל לא יכולה להתאפק! אז נראה מה יהיהההההה
חוץ מזה שלך כבר יש ספויילרים
ואני אעלה היום או מחר את התמונות מהשייט אז את בכלל תראי הכל כבר חח אז בתגובות תעמדי פנים שאת מופתעת

Shiri from the block

Active member
כל הטיסות שלי עד עכשיו היו יונייטד אבל דווקא הטיסה חזרה זה דרך חברה גרמנית כי אנחנו עוצרים בפרנקפורט ל-5 שעות

ואני טסתי פעם אחת מלוס אנג'לס לניו יורק והיה לי וויפיי חינם ואיך התלהבתי מזהההה ועכשיו הייתי באיזה 5 טיסות פנימיות כל החודש הזה ולא היה וייפיי באף אחד מהם! חוצפנים!

אני תמיד טסתי דרך בריטיס ארוויס

או אמריקן איירליינס שעובדות יחד ובאמריקן היה WIFI בתשלום בלבד.. בבריטיש אין בכלל WIFI... אבל מערכת הבידור שלהם כל כך טוב שזה מחפה על העניין...

Shiri from the block

Active member
וואלה אני לא זוכרת אני אעשה בירור באיזה טיסה טסתי אז.. עכשיו זה ממש מעניין אותי חח

למעלה