איימי פארה פאולר

ושכחת שאואן צ'יף גרוע..

והצ'יף האמיתי עושה בשבילו את כל העבודה הצ'יפית..

וזולא
וסופיה

אני מחבבת אותו משום מה

אני חושבת כי הוא מזכיר לי מישהו (לא יודעת את מי), לא בג'ינג'יות שלו, משהו באופי הטוטלי שלו, למרות שאני לא חושבת שהוא צריך להיות עם כריסטינה, שהוא התמודד עם המוות של הנרי בצורה מזוויעה, משהו גורם לי לא לשנוא אותו.

באמת?!

מצחיק אותי שהוא תמיד מדבר על נאמנות, כבוד וכל שאר השיט הזה, והוא בעצמו לא מתנהג ככה.. החתיכת
הזה..

shirush3

New member
אני אף פעם לא הצלחתי לאהוב אותו

עוד מהתקופה שהוא היה מתעורר וחונק את כריסטינה בלילה

מחר, אם יצא לי, אז אני גומרת את עונה 2

אבל בדקתי, וחסרים לי 15-17 בעונה 3... :/
לעזאזל עם ההקלטות האלה... אני בכלל לא יודעת איך זה עובד כי לחצתי כמה פעמים על הקלט כסדרה, אז הוא פשוט מקליט, אין לי מושג מי, מה, באיזה זמן, כלום. שיהיה.

ואני צריכה לראות את עד עצם!!

אוח. הייתי צריכה לראות את זה היום לבד, כמו שאמא שלי ראתה לבד את פרוורי הגיהנום
להחזיר לה!
במקום זה ישבתי וראיתי את האמי ואחרי זה פרק של המפץ הגדול ופרוורי הגיהנום את הפרק שאמא שלי ראתה לבד.

אז זהו, שזה הקטע

אני יודעת שהוא מקליט כל פרק שיש, אבל זה אמור להיות הקלטות על כמה פעמים.
כאילו, נכון כשעושים הקלטה על נניח עד עצם היום הזה בשעה 7? אז זה יקליט כל שבוע את זה, נכון?
אז לחצתי על המפץ הגדול בכמה שעות, כי זה היה לא עקבי, אז אין לי מושג למה חסרים לי שלושה פרקים, יכול להיות שהוא עוד יקליט אותם!

זה יקליט כל פרק של הסדרה..

אפילו אם זה יהיה בשעה 8.. וגם אם תמחקי את הפרק של 7 ועדיין יהיה שידור חוזר של זה שבוע אחרי הוא יקליט גם אותו..
והמפץ פשוט היית צריכה ללחוץ פעם אחת וזה יקליט.. ועכשיו ביס התחילו את עונה 4 שוב..

אנשים! יצא היום פרק ראשון בעונה 6!

לא שהגעתי ל5... זה אפילו לא הקליט לי את זה...

דרך אגב, שאלה חדשה בפורום המפץ הגדול, "מה זה השם הזה שלדון?"
למה לנתח כל פיפס?!

יש מידע מורחב יותר?

מתי?
אני עדיין בהלם מהשאלה.
למרות שכמה שרשורים למטה יש משהו נחמד שהם עשו, הם עשו שכל אחד ייזכר בהסכם שותפים אחד שהיה בסדרה. זה נחמד.

למעלה