אייפונים

אני יותר בקטע של
כיסויים שקופים כאלו, רק להגנה ושיראו את היופי של האייפון!
אבל לצורך העניין, יש שם כמה יפים...
&nbsp
אז את מחליפה אייפון בסוף?

RenanaD

New member
פחות הטעם שלי... אבל 7 חביב

אם כי הייתי מורידה את הלב

#AlexFromTarget
אז בחור כלשהו שעובד בטרגט בארה"ב, צולם בסתר והתמונה שלו הפכה ללהיט ויראלי ומסתורי עם AlexFromTarget#
ואז הוא הגיע לאלן....

אותי זה נורא שיעשע כל הסיפור הזה

o0Invisible0o

New member
אתה כל פעם עושה לי את זה!

אני שומעת על משהו ומתעצבנת ומחליטה במכוון לא לראות את זה ואז אתה שם בפורום ואני כזה.."טוב נו".
אני באמת באמת לא מבינה אבל, יש הרבה בחורים חמודים, למה דווקא הוא? מי היו הבנות שצייצו והצליחו להוציא את זה מפרופורציה? איך זה יכול להיות בכלל? חצי מליון עוקבים בטוויטר? ודפ? בטח הגיע היום כבר למיליון..[וגם "כמה היו לך לפני?" "144"
]
ואיך אלן מנסה בכוח "יש לך איזה שהם כישורים? יכולות? משהו?"
אחחח אני לא מבינה את האנושות.

זה ממש מצחיק וגם מעניין, איך האינטרנט יכול לעשות את זה. לגמרי רנדומלי, אבל ככה זה הרבה דברים באינטרנט

אפשר להבין את זה איפשהו. הכח של האנשים להפוך את המסתורי והאנונימי למשהו זה גם מה שיצר את הקטע... פשוט זה קיצוני חח

אגב, נראה שזה הוא באמת נראה טוב וגם באופן כללי חמוד, לגמרי מקרי לתמונה הלא ברורה שהפיצו

השאלה של אלן נשמעה לי לגיטימית לסיטואציה
לא אתפלא אם נראה סרטונים שלו ביוטיוב בקרוב חח

Rachel47

New member
הוי אינטרנט

זה לגמרי לא פרופורציונלי לשום דבר הגיוני
איך זה קרה לעזאזל?
ולמה?

o0Invisible0o

New member
אמ.

אני יודעת מי מחליף אותי בניהול כנס וזה ממש ממש מוזר. מישהו מהשנה שלי, כמובן בלי ידע תאורטי בניו מדיה אבל...היי, סדרת הסרטונים שהוא עושה היא הצלחה וויראלית אז מי אני שאדבר.
מה שמוזר הוא שהוא עזב עבודה בתשלום, בתחום הקולנוע, לטובת ניהול הכנס..בהתנדבות...ואני לא מצליחה להבין את המניעים שלו. אולי אין לו מניעים, אולי הוא פשוט רוצה לנהל את הכנס?

&nbsp

Rachel47

New member
סליחה אם כבר כתבת את זה מתישהו

אבל למה את לא מנהלת אותו השנה? החלטה שלך? כי זה פשוט סיפור מעצבן?
&nbsp
וזה שהוא עזב עבודה...הזוי!!!

o0Invisible0o

New member
בעקרון צריך להיות סטודנט כדי לנהל

ואני כבר לא...אבל אני לא רוצה לנהל שנה שלישית, זה מול אותן מנהלות והיה לי...מאתגר איתן שנה שעברה.
וגם אין לי רצון שוב למשרה מלאה בהתנדבות! ממש מגיעה משכורת על העבודה הזו, אבל אין, היא התנדבותית, אז מספיק.
אבל אני אבוא לפגישות תוכן ואעזור ואייעץ ואהיה כמה שיותר מעורבת.

&nbsp
אגב, גם כתבתי לו בפייסבוק כזה בנסיון להבין אבל הוא לא שיתף יותר מדי פעולה...יש לנו פגישת תוכן מתישהו בקרוב אז נראה מה יהיה.
&nbsp

o0Invisible0o

New member
כן, גם הדס אומרת שזה עניין הנסיון..

אבל זה מוזר כי על פני השטח הוא בעל נסיון דומה של ניהול צוות מתנדבים, עיסוק בתוכן וכו' ויש לו מלא ידע ונסיון הפקתי- ביים, כתב והפיק לא מעט דברים שהגיעו רחוק.
וכמו שאמרתי, הוא גם הצלחה ויראלית, אז גם בתחום הזה הוא מכוסה אבל נו, התחרות בתחום בארץ כזו גדולה שהוא כנראה צובר התנסויות..וכל הכבוד לו, זה חכם!

&nbsp

למעלה