אני שומעת על משהו ומתעצבנת ומחליטה במכוון לא לראות את זה ואז אתה שם בפורום ואני כזה.."טוב נו".
אני באמת באמת לא מבינה אבל, יש הרבה בחורים חמודים, למה דווקא הוא? מי היו הבנות שצייצו והצליחו להוציא את זה מפרופורציה? איך זה יכול להיות בכלל? חצי מליון עוקבים בטוויטר? ודפ? בטח הגיע היום כבר למיליון..[וגם "כמה היו לך לפני?" "144"
]
ואיך אלן מנסה בכוח "יש לך איזה שהם כישורים? יכולות? משהו?"
אחחח אני לא מבינה את האנושות.
אני יודעת מי מחליף אותי בניהול כנס וזה ממש ממש מוזר. מישהו מהשנה שלי, כמובן בלי ידע תאורטי בניו מדיה אבל...היי, סדרת הסרטונים שהוא עושה היא הצלחה וויראלית אז מי אני שאדבר.
מה שמוזר הוא שהוא עזב עבודה בתשלום, בתחום הקולנוע, לטובת ניהול הכנס..בהתנדבות...ואני לא מצליחה להבין את המניעים שלו. אולי אין לו מניעים, אולי הוא פשוט רוצה לנהל את הכנס?
ואני כבר לא...אבל אני לא רוצה לנהל שנה שלישית, זה מול אותן מנהלות והיה לי...מאתגר איתן שנה שעברה.
וגם אין לי רצון שוב למשרה מלאה בהתנדבות! ממש מגיעה משכורת על העבודה הזו, אבל אין, היא התנדבותית, אז מספיק.
אבל אני אבוא לפגישות תוכן ואעזור ואייעץ ואהיה כמה שיותר מעורבת.

אגב, גם כתבתי לו בפייסבוק כזה בנסיון להבין אבל הוא לא שיתף יותר מדי פעולה...יש לנו פגישת תוכן מתישהו בקרוב אז נראה מה יהיה.

אבל זה מוזר כי על פני השטח הוא בעל נסיון דומה של ניהול צוות מתנדבים, עיסוק בתוכן וכו' ויש לו מלא ידע ונסיון הפקתי- ביים, כתב והפיק לא מעט דברים שהגיעו רחוק.
וכמו שאמרתי, הוא גם הצלחה ויראלית, אז גם בתחום הזה הוא מכוסה אבל נו, התחרות בתחום בארץ כזו גדולה שהוא כנראה צובר התנסויות..וכל הכבוד לו, זה חכם!