אייפונים

o0Invisible0o

New member
אוי זה נפלא.

אמרתי לכם שעדינה מנזל תתאפס על עצמה בכל הקשור ללט איט גו!
אז ההופעה הקודמת שלה היא שרה מעולה ולא פישלה בתו האחרון אבל טעתה במילים..אבל הנה. ההופעה האחרונה שלה תשודר מתישהו בטלוויזיה אבל כמובן שאנשים שהיו בקהל צילמו ושיתפו ביוטיוב:
http://youtu.be/kWlpslAoR4g
אומנם דואט ככה שהקל עליה ממש אבל הן נהדרות! ואין לי מושג מי זו האישה ששרה לצידה אבל זה לגמרי עובד וההיא ממש מוכשרת גם כן..

&nbsp
ועוד קצת עדינה (נכון התגעגעתם?) אז השיר הזה מאלבום חג המולד שלה! אגב, ניסיתי להקשיב לו אבל זה כ"כ not my thing..

אז הופעה חיה מאותו האירוע הזה שמתישהו ישודר בטלוויזיה:
https://www.youtube.com/watch?v=4JovqGl8NyY
&nbsp
והיום הייתי עם הדס בגיקדום והיה גם את דיפיינג גראביטי בביצוע מנזל-צ'נו וגם את The Wizard and I אבל בביצוע בחור כלשהו?!?! זה עדיין מעולה והוא שינה חלק מהמילים אבל פאב וזה אז לא הצלחתי ממש לשמוע. בכל מקרה, אני סקרנית!

יפה
אבל עדיין הרגשתי שהיו חלקים שלא הסתדרו לי / היו מהירים מדיי וכאלה.
אין לי מושג למה זה קורה כל פעם.
כשזה מסתדר לה זה מושלם. לא הבנתי מתי היא התבלבלה במילים?
דווקא ג'ניפר נטלס (זאת ששרה איתה) הייתה מעולה!

זה משודר ב-01.12 אז מעניין לראות את זה נורמלי.

גיקדום
זה משהו שצריך לנסות...

o0Invisible0o

New member
גיקדום זה אדיר!!

אתה לגמרי צריך לנסות..!
&nbsp
אממ היא התבלבלה במילים בפעם האחרונה שהיא ביצעה את זה, לפני ההופעה הזו (נראה לי שיתפתי כאן..זה היה אירוע לקידום קרם נגד זקנה או משהו?
והצילום היה מעצבן כי הוא היה לאורך ובאמצע היא שינתה לרוחב אז זה היה על הצד כל הסרטון..
).
&nbsp
אני חושבת שהמוזיקה בלייב פשוט זוכה לעיבוד אחר מהסרט, אתה יודע? כי אני מבינה מה אתה אומר על המהירות, גם לי הייתה נקודה בשיר שאמרתי "רגע, שוב מהיר מדי?" אבל זה לא באמת הרגיש ככה, היא כן נשארה בקצב יחד עם ג'ניפר נטלס ועם המוזיקה..אז אני לא מבינה כבר.. >_<

אהה זה

האמת שאני לא חושב שזה העניין :/ משהו שם פשוט לא הסתדר לי, למרות שהם בסוף הצליחו לחזור מזה. לא יודע, זה מוזר

דווקא ג'ניפר הצליחה להשתלט על זה יפה.... היא גם שרה בהתחלה שורה מ-Do you want to build a snowman וגם זה היה יפה חח

o0Invisible0o

New member
חח כן זה היה מוזר שהיא התחילה ממנו...

בהתחלה שמעתי את זה והייתי "מה? עדינה הולכת לשיר איתה את סנואומן? הן הולכות לעשות מחרוזת??" אבל אז היא עצרה אותה..

Moreiro

New member
טוב גרמת לי לחפש מה זה גיקדום

וזה נשמע אדיר! איך לא שמעתי על זה קודם? דווקא קצת קשה לי לחשוב על הרבה דוגמאות למוזיקה "גיקית" (חוץ מוויקד אולי), אבל סגנון האנשים שם בטח מגניב.... בהנחה שאנשים שם מדברים אחד עם השני ולא רק עם אלה שהם באו איתם... זה באמת ככה?

o0Invisible0o

New member
כן, אני לא מבינה איך גיקדום

לא נפוץ יותר בקרב הגיקים!! תעלומה!
יש מלא דוגמאות למוזיקה גיקית- באפי, ד"ר הוריבל, משחקי מחשב, סרטים- שר הטבעות, מלחמת הכוכבים, סדרות אינטרנט (פלישה דיי!! תמיד יש פלישה דיי!)
ונראה לי שזה תלוי בכוונותייך ואפשר לבוא בקבוצה ולהשאר בקבוצה אבל אני הייתי בשני גיקדומים באייקון ובאחד הזה ותמיד תמיד הכרנו אנשים חדשים, הפעם ממש הרבה זרים הצטרפו אלינו לשולחן..
|חבול
&nbsp

Moreiro

New member
זה נשמע ממש כיף

אני לא מכירה (מעבר לשמות כמובן) שום דבר ממה שרשמת
אבל בטח האווירה שם ממש כיפית ואנשים מרשים לעצמם להתלהב מדברים שזה תמיד טוב, אז עדיין בא לי לנסות...
רק חבל שאני לא מצליחה לחשוב על אף אחד מהחברים הקרובים שלי שירצה לבוא... כנראה שאני צריכה לברור את החברים שלי יותר טוב?

&nbsp
בקיצור, מפגש הבא בגיקדום?

o0Invisible0o

New member
לגמרי!

יש לי הרגשה שאני והדס נמשיך ללכת, אם נודיע מספיק זמן מראש אני מאמינה שדפי תבוא..וכל מי שרוצה מוזמנ/ת!
&nbsp

אז בחור סיני....
הציע למישהי נישואין במחווה מעניינת - מתחם בצורה של לב הבנוי מ-99 אייפוני 6 שקנה בעלות מדווחת של כ-311,000 שקל.
היא סירבה להצעה
מה אתן אומרות?

o0Invisible0o

New member
שהם היו צריכים לדבר

ולראות שהם שניהם בעניין של נשואים לפני המחווה הגדולה.
אני אישית לא בקטע של מחוות רומנטיות בהצעת נישואים (במיוחד לא פומביות) אבל עם כל החברות שדיברתי איתן על זה הייתה הסכמה שאין בעיה שיפתיע ותהיה מחווה והצעה וכו' וכו' כל עוד לפני זה הנושא עלה ביניהם וברור שברגע האמת היא תסכים, כי אחרת זה פשוט נורא לשני הצדדים.

&nbsp
וברמה האישית אני לא מבינה מה רומנטי בלהוציא מלא כסף על אייפונים שאין מה לעשות איתם, בשביל ליצור איתם לב.

RenanaD

New member
הוא בהחלט היה צריך להיות בטוח שהיא בעניין

לפני שבזבז כ"כ הרבה כסף ואנרגיה...
וגם אני לא מבינה מה הקטע עם האייפונים המיותרים
שיביא לי אחד, בחיאת. חוץ מזה, יש גם סרטון וידאו של ההצעה או רק התמונות האלה?

Rachel47

New member
אני גם לא אוהבת הצעות

פומביות
זה לא עניינו של אפחד להיות חלק מהרגע המאוד פרטי הזה
כן נשבר לי הלב בשבילו אבל זה קצת נשמע כאילו לא באמת היה לו מושג מה הולך בקשר הזה..
היא אמרה לא..זה חמור..

לגמרי הזוי....
בד"כ אם עושים מחוות כאלו אז יודעים שזה הולך לכיוון הזה....
הייתי חושב אבל שאומרים לפחות כן מנימוס ואז "אמממ אז לגבי זה..."

למעלה