אימא'לה, ג'וקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מיצי2013

New member
בהישרדות...

המצב יותר יציב, אבל יציב על החרדה. אני לא מצליחה להיפטר מזה ולצאת מזה, קשה לי, רע לי, אני בלחץ מכל דבר. כל הראש שלי בבלגן, לא יודעת אם זה בגלל החרדות או בגלל התרופות או סתם בגלל החיים שלי, או בגלל שלושתם, אני מרגישה שאני לא מסוגלת כבר לחשוב באופן צלול ובהיר.
האמת שקצת חזרתי להיפגש עם חברים, אבל אני מוצאת שקשה לי להיות עם אנשים ואני נודדת לתוך עצמי ולפעמים רק מחכה שזה יגמר.
בבית סוגרת את הדלת ומנסה לנוח בעולם שלי. רק לנוח מהכל ואין מנוחה. קשה לי גם לכתוב בפורום בזמן האחרון...
גם נורא קשה לי פיזית, בגילי "המופלג". אני עייפה ומותשת, נפשית, רגשית, גופנית... לא מסוגלת אפילו לעמוד באוטובוס, לפעמים מחכה שיעברו 2 אוטובוסים כדי שיגיע אוטובוס ריק ואני אוכל לשבת. מייבשת זקנים שרוצים לשבת
זה ממש חלום רע. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשחות מתחת לגל הזה עד שהוא יעבור, אם וכאשר...

Lady Stark

New member
מותק

הגל הזה יעבור. הוא יירגע, את תחכימי ותלמדי איך להתמודד עם החרדה טוב יותר (יש לך יכולת תפישה ולמידה טובה מיצוש) וזה יהיה קל יותר עד שתוכלי להתחיל להרגיש טוב יותר.
אני כל כך מבינה אותך מיצוש. עברתי את זה גם.
יעזור לך אם תכתבי לנו יותר?
וכמובן שאת יודעת שאת מוזמנת לכתוב לי במסרים.
מתה עליך מיצוש.

היי48

New member
מיצוש

מסכימה עם מה שליידי כתבה, גם זה יעבור, ב"ה כמה שיותר מהר. שולחת

מיצי2013

New member
יעבור...

או שאני אעבור.

סתם יהיה טוב.
חיבוקיישן

ואם אני מיצוש אז את היוש.

היי48

New member
תודה, אתן מקסימות בעצמכן!!

ואגב, שמתי לב שמתחילה להתפתח כאן כבר סוג של אריסטוקרטיה: כבר יש לנו את ליידי סטארק, את נסיכת הכוכב, ועכשיו גם מיצי ואני נסיכות. טוב, עכשיו אני כבר חייבת להתחיל לראות משחקי הכס!!

Lady Stark

New member
יששששששששששששששש!!!!1

גם מחבקת זה תואר. חוצמזה שהיא המלכה השולטתתת של הפורום.

Lady Stark

New member
זה תואר אם המלכה האם מחליטה זאת

אז זה אומר שאני צריכה לצנוח ממסוק עם ג׳יימס בונד?

היי48

New member
ומחבקת אל תשכחי

שאת וליידי הרי תאומות שהופרדו בלידה, אז אם ליידי היא מלכה ואת אחותה-אז גם את מלכותית ביותר!!!!!!!

Lady Stark

New member
ברור

זה אומר להתחייב לבדיחות פעם ביום.
אומרים עלינו שאנחנו פורום מדכא.

Grey Wind

New member
חתיכת תיאור ציורי

אם אי פעם דמיינתי שאולי אגור בת"א חיסלת לי את הרצון הזה עכשיו
זה אירוני ומוזר שלעומת רוב החיות והחרקים , ג'וקים משגשגים דווקא באיזורים עירוניים. זה כאילו העיר המודרנית נבנתה להיות הבית המושלם ליצורים האלה...

למעלה