אפשר קיטורים?

Maldini Girl

New member
אפשר קיטורים?

רע לי. בחיי שרע לי כמו שלא היה לי כבר כ"כ הרבה זמן. והכי גרוע זה שני לא יכולה לדבר עם המשפחה שלי, כי הם הסיבה שבגללם רע לי.

יש לי ידיד טוב, וחיכיתי לפגוש אותו מלא זמן. תמיד דיברנו באסמסים והיינו אומרים "כשניפגש" והשבת הוא סופסוף יצא.
בשישי הוא נפגש עם חברים אז קבענו לשבת.
בהתחלה חשבנו שניפגש בסביבות 17-18 אלא שאז הוא שלח לי אסמס שהוא מתעכב, ושעה אחרי שהוא שלח את האסמס התקשרתי לשאול מה העניין, והוא אמר שזה כנראה יהיה מאוחר, לקראת 21.
קודם כל, הודעתי לו שאם הוא מבריז לי אני יורה בו ("לא, לא, אין מצב. אני לא מבריז לך") אבל מעבר לזה, זה כ"כ מרתיח. מתעכב, מתעכב זה בדר"כ 10-20 דק'? אז מתי התכוונת להודיע לי שאתה מתעכב ב-3 שעות? סירייסלי, נראה לך שאני פשוט יושבת בבית ON THE TOP OF MY CHAIR ומחכה שתקפיץ אותי?
והכי גרוע שאני אמשיך לחכות לו, כי אני לא יכולה להסביר לו כמה שאני צריכה אותו.

SwEeT GiRl 6

New member
תזרמי..לא צריך להתעצבן מכל דבר..

אני מזה מכירה את הסיטואציה וגם לי זה קורה מלא פעמים עם אנשים פשוט תמצאי דברים אחרים לעשות בינתיים..לפחות הוא אמר לך שהוא מתעכב ולא פשוט הבריז

Maldini Girl

New member
בסוף הוא כן פשוט הבריז

שמעי, זה שעושים בינתיים דברים אחרים זה ברור.
פשוט אני חושבת שמינימום שבן אדם שמכבד מישהו אחר יכול לעשות, זה לא להגיד "כן, אני עוד 10 דק' יוצא" ואחרי שעתיים(!) להגיד "אה כן, זה יהיה רק יותר מאוחר" (ובסוף להבריז)

mkarin

New member
פשוט לא טוב לי.

יש לזה מיליון סיבות, אבל אחת מרכזית. ואני לא יודעת מה עושים עם זה.

The Blue Fairy

New member
רק התחלנו, וכבר אני מיואשת

(ואני מתנצלת מראש אם אני הולכת לדבר יותר מדי על החתונה בזמן הקרוב, מוזמנות להפסיק אותי כשאני מגזימה)
בן זוגי טבעוני, אני אוכלת בשר, המשפחות אוכלות בשר.
אחרי דיבורים החלטנו שהחתונה תהיה חלבית - פשרה בינו לביני. הבעיה היא - האנשים סביבנו לא מקבלים את זה כל כך. כמובן שאומרים שיתמכו בנו לא משנה מה, אבל באותה הנשימה גם מדברים על זה שהאורחים ירגישו שמזלזלים בהם ושהם לא יהנו ושלא יהיה להם מה לאכול.
אין אופציה לחתונה בשרית, טל לא מוכן ואני לא רוצה לכפות עליו שום דבר שנוגד את האידיאולוגיה שלו, גם אני לא הייתי רוצה שיכפו עליי שום דבר.
ואני באמת שלא יודעת מה לעשות, כבר בא לי לסיים את זה ברבנות וזהו

Maldini Girl

New member
קודם כל, מי אמר שזו לא אופציה?

יקירתי, מי אמר שחייבים מסיבה ענקית עם מליארד מוזמנים ובופה עצום? אני חושבת שאפשר בהחלט לסגור את זה ברבנות ולעשות ארוחה לBFF'S ולהורים בבית.
ובנוגע ל"ירגישו מרומים" שילכו לחפש, זו החתונה שלך.

The Blue Fairy

New member
אני חושבת שזה משפט שאני צריכה לחקוק אותו

בראש מעכשיו - "שילכו לחפש, זו החתונה שלך"
מה שכן -נראה לי שכדאי לי להצטייד בבקבוקי רסקיו מעכשיו, אני רואה שהתקופה הזו הולכת לעשות לי לא טוב בכלל :|

Maldini Girl

New member
זה בטוח

חתונות תמיד נראות לי כאילו הן לא שוות את המאמץ, הכסף, והעצבים שסביבן. נראה לי כ"כ יותר הגיוני לעשות מפגש קטנטן לחברים ומשפחה ולחסוך את הכל.
העיקר בהצלחה.

nettus

New member
מאמי אין מה לעשות

בסופו של דבר דבר זה החתונה שלך ושל טל, ושאת הכרת אותו את ידעת שהוא ככה ולמדת לקבל אותו ולאהוב אותו ככה, מי שמכיר אתכם יודע שזה ככה, והם יצטרכו להתמודד, אז חתונה אחת הם לא יקבלו בשר (למרות שהם ארגנטינאים
) אבל בסופו של דבר זה חתונה שלך ושלו, וזה האידאולוגיות שלו, ולדעתי זה קודם לכל מה שדוד רחוק שאת אפילו לא יודעת איך קוראים לו יגיד, והקרובים באמת יבינו.

The Blue Fairy

New member
לא ארגנטינאים, אורוגוואים :)

וכן..היום אני כבר הרבה יותר רגועה (מצד שני, חטפתי שפעת רצינית..לדעתי מהלחץ)
וגם ההורים כבר רגועים

nettus

New member
נו קרוב

דרום אמריקאים

וכן את חייבת להירגע, את לא יכולה להפיל את עצמך, קחי את הדברים בקשב שלהם מבטיחה לך שהכל יסתדר, ושוב לגבי צלם דברי איתי אני מכירה כמה טובים

ThE uVa

New member
אני לא מבינה

כמה חצופים אנשים יכולים להיות.

זו החתונה שלכם. מזמינים אנשים למסיבה, מה הם מתלוננים גם? זה ממש חצוף בעיניי. וגם זה כמו שיבואו נוצרים לחתונה של יהודים ויתלוננו שאין בייקון. נו באמת. אף אחד לא מת עדיין מלא לאכול בשר ארוחה אחת בחיים, ואם כבר, זה רק יעשה להם טוב.

יש המון אוכל טעים וממלא שהוא לא בשר, והאמת שגם זה שבן זוגך מוכן לחלבית בעיניי זה מעל ומעבר. לי ברור לגמרי שבכל אירוע שאני אי פעם אעשה לא תכנס גם כפית חלב ולא רבע ביצה ואם זה לא מתאים למישהו, הוא כנראה לא צריך להיות בחתונה שלי. אין לי צורך לחגוג עם אנשים שלא מכבדים את הדעות שלי. וזה לא שלאכול צמחוני זה ממש נוגד את האידיאולוגיה של מישהו, זה לא ש"בא לי ולא טעים לי אוכל צמחוני" זה אותו דבר כמו "לא בא לי חיות מתות בחתונה שלי".
קיצר אנשים מזה בכיניים ואם כלכך קשה להם אז שלא יבואו. באים לשמוח איתכם בכל מקרה, לא לאכול.

קיצר מצטערת שאנשים מתנהגים בצורה מציקה, אבל נראה לי שבסופו של דבר רוב האנשים לא באמת יתלוננו. ואם כן--בעיה שלהם.

מזלט!

The Blue Fairy

New member
כשהסברתי לאנשים את זה, השתמשתי בדוגמא

מאד דומה
כשחברה שלי אמרה לי שגם ככה הוא הולך איתנו למסעדות שהן לא טבעוניות אז למה הוא עושה מזה סיפור הסברתי לה שזה כמו שהיא הולכת למסעדות שהן לאו דווקא כשרות, אבל באירוע שלה היא תרצה רב ותרצה אוכל כשר, כי זו האידיאולוגיה שלה ולא יעלה על הדעת שהיא תעשה משהו שנוגד את זה
אחרי ההסבר הזה היא הבינה וזה באמת ההסבר שאני משתמשת בו מעכשיו, משום מה הרבה יותר קל לאנשים להבין כשמשווים את זה לדת

Mooa-Numi

New member

הצעה: אולי תרמזו על זה בהזמנה? משהו קצת ציני? שלפחות אנשים ידעו.

מישהו שעובד איתי שהוא צמחוני עשה חתונה חלבית ואנשים מהעבודה התלוננו. אני חשבתי שזה חצוף וצרכני ודוחה. זה החתונה שלו. ואם אנשים סובלים דובי פנדה מרקדים או מה שזה לא יהיה שיש בחתונות, הם יסבלו את העובדה שלא מגישים להם סטייק.

למעלה