באיחור קטן

shirush3

New member
באיחור קטן

קצת שכחתי מהעובדה שאתמול היה יום רביעי

טין וולף

התחלתי לראות בסופשבוע וסיימתי את העונה הראשונה והתחלתי את השני...

Jimmy Kane

New member
דם אמיתי

הפרק היה קצת איטי הפעם.. בגלל שחצי ממנו היה לוויה וחצי ממנו עסק בערפדים שיצאו לשמש...

החלטתי שהקטע שאריק תולש לדוקטור ההוא את ה******** זה קטע הכי מגעיל אי פעם בסדרה

חבל ששבוע הבא פרק אחרון..

Shiri from the block

Active member
דם אמיתי
כן הקטעים עם ההלוויה היו משעממים!
שהיו מסיימים את זה ב5-10 דקות וזהו! במקום כל שנייה לחתוך להלוויה ולחתוך לערפדים. זה היה ממש מיותר ומשחק עריכה מפגר ביותר.

מה שכן, חוץ מהקטע שערכו את זה, ההלוויה בגדול הייתה ממש יפה וממש התרגשתי כשסוקי סיפרה לארלין שמהרגע הראשון שטרי ראה את ארלין הוא היה מאוהב בה. איזה מקסים זה

הקטע עם אריק שתלש לדוקטור את הזה ממש הזכיר לי סצינה ממשחקי הכס
פשוט נורא!!!

אבל בגדול הסוף היה אדיר!! שהם כולם בשמש ככה.. איזה גדול!
רק מה שאני לא מבינה... לא נגמר לזה התוקף או משהו?
הרי פעם שאריק שתה מסוקי הוא יכל לצאת לשמש לאיזה 10 דקות וזהו.. אז מה הקטע עם בן? בגלל שהוא כאילו מקורי אז זה נשאר/מחזיק יותר?

Jimmy Kane

New member

הם כמעט שתו את כל הגוף של ביל..
ואגב גם אני התרגשתי שסוקי סיפרה על איך שטרי התאהב בארלין ממבט ראשון
האמת חיבבתי אותו במידה מסוימת כי הוא איכשהו היחיד הנורמלי מכל החבורת המשוגעים שנמצאים בסדרה הזאת

אגב צחקתי בקטע של לפאייט
דמות גדולה רק חבל ששמו אותו בעלילה של הזאבים המשעממת הזאת

עוד מעט פרק אחרון באמת...

ואז יהיה לנו חודש עד שסדרות החורף יגיעו.

בכל אופן, פרק לא משהו מבחינת העריכה- ההלוויה הייתה משעממת,
אריק היה "מאגניב" אבל לא הבנתי מה הקטע של סוף הפרק כשהוא נעלם.
ופאם עשתה לי את הפרק כשהיא רקדה סלואו עם הד"ר - זה כל כך הדמות שלה!

בשבילי, הפרק הזה היה נראה כמו פרק הסיום אז נראה מה יהיה פרק הבא

Shiri from the block

Active member
ראיתי את הפרומו לא הבנתי ממנו כלום רק הבנתי שיהיה הרבה אקשן ובלאגן חחח אז כנראה שיש למה לצפות.

Jimmy Kane

New member
פאם

היא הדמות הכי אהובה עליי

זה נראה כמו פרק סיום חלש.. אבל חששתי כל הפרק שביל ימות או משהו וכנ"ל סוקי לא יודע למה..

וואי איזה פרק.........

דוחה ברמת הגועל
לא חסכו שם באף פרט, ןאני לא אחת שנגעלת בקלות.
ההלוויה הייתה מרגשת, הקטע עם אנדי היה בסדר, עם סאם היה שיפור, עם לאפייט היה ממש מצחיק ומקסים ובסוקי בכלל בכיתי

לאפייט היה ממש יפה עם החליפה הכובע והאיפור, בכלל יש לו פנים ממש יפות, אני אוהבת להסתכל עליו, ולהוסיף לזה את הדמות הכובשת שלו

סוף סוף הסאגה הזו נגמרה, הם שוחררו, אני חושבת שזה היה ארוך מדי כל הסיפור הזה, אבל הסוף היה יפה, אהבתי את הסגנון צילום/צבעים שלהם יוצאים החוצה ומסתובבים בשמש (הזכיר לי את הסרט "חמש ילדות יפות" של קופולה) וממש פחדתי שההשפעה תפוג פתאום.
אבל לאן אריק הלך? חסר לו לא להיות בפרק האחרון
פאם הורסת ויפה.

Jimmy Kane

New member
לפאייט אחת הדמויות הכי מוצלחות שמה

לי הסאגה הרגישה דווקא קצרה.. (גם העונה עצמה קצרה)

Macphista

New member
באפי 214

וואו!
ממש נהנתי מפרק.
זה התחיל ב 213 כשדרוסילה התלהבה מהיצור הזה שהם הרכיבו, כשהוא הרג מישהו והיא עמדה לידו וקפצצה do it again! do it again! יו, איזה חמודה! יש לי פייבוריטית חדשה...

ואז בהמשך הפרק אחרי סצנת מושי מושי מיותרת של באפי ואנג'ל, פתאום הוא קם! יוצא לרחוב! ומתמוטט! ממש שיננתי במנטרה מכשפתית "תמות כבר! תמות כבר!".
לצערי אחרי הפרק הזה הייתה איזה הפסקה של שבוע בצפייה שלי כי ... מה לעשות...זה מה יש... אבל פרק 214!

אנג'ל רע!

ממש לא ראיתי את זה קורה!
איזו הפתעה!

אנג'ל דרוסילה וספייק מרושעים ומשעשעים ביחד!

כיף!

וואו, הסצנה בדירה של אנג'ל כשהיא באה לחפש אחריו והוא כזה ערס זיין דוחה. נהדר! נ ה ד ר !!! כן! ככה אני אוהבת את אנג'ל!
ווהו!

פרק 214 היה הפרק הראשון מזה... אי פעם שראיתי בלי לעשות דברים אחרים במקביל.
פרק כייפי לחלוטין. אפילו ראיתי את כולו ברצף (סבלתי בשבועות האחרונים מנטייה לראות דברים בפרקי זמן של 20 דקות, אבל את זה פשוט לא יכלתי לעצור!)
מצפה להמשך פרקים עם שלשיית אנג'ל, דרוסילה וספייק מרושעים ונהנים.

כיף כיף!

shirush3

New member
דרוסיליה

אחת הדמויות הגאוניות!
החוסר טאקט שלה עם החולניות שלה והקול והתנועות המוזרות פשוט

האמת שאני גם העדפתי את אנג'ל בתור אנג'לוס
סופסוף הוא מפסיק להתבכיין ולהיות "גבר", אבל אני בכללי לא אוהבת אותו גם כשהוא ככה

את על גל של פרקים טובים

יסמין@

New member
וואנס אפון א טיים

לפני כמה שנים ראיתי את "אנג'ל" ברצף (היה בTV? בVOD? לא זוכרת) וממש הייתי די מכורה
עד שנכנסתי לפורום שהיה מוקדש לבאפי ולאנג'ל ומישהי כתבה שם שאנג'ל ממש פולני: כל הזמן בוכה בחושך

ממש הרסה לי את כל הסקס אפיל שלו
מאז כל פעם שהוא ישב ורטן בחושך חשבתי לעצמי בלב: פולני...

יסמין@

New member
טוף נו, כנראה לא תהיה ברירה

ובסוף אצטרך לראות את באפי... כן כן, ראיתי את כל אנג'ל ולא ראיתי באפי. אממה, לא בא לי על דימונז עם מסכות גומי עבות ומכוערות

למעלה