באיחור קטן

shirush3

New member

וואווו אתה צריך לסגוד למי שהמציא אותו
מזל שיש מק בעולם

כן אה..

מזל שיש מק, שירי ולאנה דל ריי! אחרת לא היה טעם לחיות.. XD

בעתיד!

קודם אני צריך להחזיר את הנשמה שלי אחרי שמכרתי אותה לטובת המק.. אבל הוא כזה שווה את זה!!

יייאייי
נתפסת??

אני לקחתי את אנג'לוס די קשה, כי אני אוהבת את המושי מושי שלהם,
אבל אהבתי את דרוסילה, אני עד היום עושה פרנץ' בציפורניים כמוהה

בדיוק כמו ששיר כתבה, התנועות המוזרות שלה, הקול שלה, יש בה משהו מהפנט כזה, פסיכי, אבל מהפנט.
אני כבר יודעת שיש כמה דמויות במהלך העונות שממש תהני מהן.

Macphista

New member
היימיש מקבת'
Hamish Macbeth

אני מרגישה צורך עז לחלוק את אהבתי לסדרה.
דחיתי את הצפייה בה כבר כמה חודשים, וזהו, הזמן הזה הגיע. בדיוק סיימתי את העונה הראשונה (6 פרקים).

אז זו סדרה של שלוש עונות עם מעט פרקים בכל עונה (6,6,8). זו הפקה של BBC הסקוטי. מבוססת על סדרה של ספרים. שודרה בשנים 1995-1997.

היימיש מקבת' הוא השוטר (היחיד) באיזה כפר נידח בסקוטלנד.
הוא באזור גיל 30 והוא תושב חביב על כל אנשי העיירה. טיפוס די שמח ומרוצה מהחיים שלו. מחייך ונחמד (ומאוד מוזר לראות את רוברט קרלייל שמח כל הזמן ו... צעיר כל כך) וגם חביב על הנשים.
המדהים הוא שבעיירה כל כך קטנה מוצאים כל הזמן עניין ופעילויות עבור השוטר המקומי, ועניין שלא נשמע מוזר או מוגזם.
חבורת תושבי העיירה הם בהחלט... הזויים ומקסימים. כל אחד והסיפור שלו.
כל הזמן מראים את הנופים המדהימים וכל מיני צילומים של הרים וגבעות ואגמים שממש מזכירים את הצילומים מניו זילנד בשר הטבעות.

וכמובן גם סיפור אהבה- איזבל -השחקנית שירלי הנדרסון, אתם אולי מכירים אותה כאחת החברות של ברידג'ט ג'ונס,עם השיער השחור שמתקשרת לברידג'ט כל הזמן ובוכה עם גברים.
בכל מקרה, איזבל היא עיתונאית צעירה בעיירה והיא מאוהבת בהיימיש והוא לא כל כך שם לב אליה בהתחלה. אבל יש פה ושם התקדמויות בצעדי תינוק במערכת היחסים שלהם... עד ש... אלכס מגיעה.
אלכס היא אקסית של היימיש, מעצבנת ומלאה בעצמה, היא סופרת שעברה ללונדון כדי לקדם את הקריירה שלה ועזבה אותו. ויש לה נטייה להופיע ולחזור בדיוק בזמן להרוס דברים לו ולאיזבל.

אז מקווה שלא הרסתי יותר מדי למי שאולי ירצה לראות.
אני ממש ממליצה.

החסרון היחיד- לא מצאתי את הסדרה עם כתוביות, כלשהן, גם לא באנגלית. אני רואה ביוטיוב ומשפשפת את האנגלית במבטא סקוטי שלי...
אבל זה פשוט כל כך נהדר שחבל לפספס בגלל המבטא, מתרגלים.

ובעונה הראשונה יש פרק של סיפור הפרברים! העיירה מעלה את המחזמר וזה כזה חמודד!!!
באמת, סדרה שלחלוטין גורמת לי לחייך ללא הפסקה בזמן ואחרי הצפייה.

Macphista

New member
האח הגדול?

מישהו רואה?
סוף סוף התעדכנתי מה קורה.
אני צריכה לדון על כך שדורין עפה בדיוק שבוע אחרי שבעלה זייף הצבעות עבורה.
צירוף מקרים?
i think not

אני בטוחה שהמיילים אחראים על הרמאות

וגם אני ואמא שלי בטוחות שיש קשר בין זה לבין ההדחה,
אבל ממש ממש התלהבנו וקפצנו משמחה שהיא עפה, הייתי בטוחה שאיתי ילך הפעם.
אני רוצה שטהוניה/לבנה/לאון יזכו.

Macphista

New member
מהרגע הראשון

לא היה ברור איך דורין נשארת בבית.
מי לעזאזל הצביע לה?
הייתה כזאת מיותרת בבית.
אני הבנתי שבעלה הריץ קמפיינים מטורפים ספק חוקיים להצבעה עבורה וזה הדבר שהחזיק אותה בבית.
וברגע שהיה את עניין הזיוף האצבע הופנתה אליו מיידית.
ואכן ברגע שאף אחד לא "סייע" להצבעות שלה... היא עפה.

ממש קשה לי להחליט מי אני רוצה שינצח.
אני מניחה שטהוניה היא המועדפת עלי... מבין מי שנשאר שם... למרות שהתנהגות שלה לפעמים מאוד, מאוד, מאוד לא... "הולמת".
לא מתחברת ללאון ולבנה נותנת לי תחושה של ערסית, אבל לא ראיתי מספיק כדי לשפוט. בעיקר קראתי את העונה הזאת.

את קוראת את הבלוגים של רחל בוואלה?

אני כל שבוע נופלת מצחוק מהבלוגים שלה, היא הורסת!! אם לא קראת תכנסי עכשיו לוואלה לקרוא אותה.
בגלל המהלכים שקרו שם גם אני בצד של טהוניה, בדיוק אתמול דיברנו על זה בבית ותהינו האם היינו כ"כ אוהבים אותה אם המיילים הדוחים לא היו שם? לא יודעת, כי גם לי קשה לפעמים עם ההתנהגות שלה, ועכשיו גם עם איתי היא כ"כ רעה, קשה לי איתה,
ומצד שני היא נורא אמיתית, ישירה, אין העמדות פנים וצביעות, שהיא חברה היא ממש חברה ונאמנה.
לבנה - אני אוהבת את החברות שלה, את ההתנהגות שלה עם איתי,
אני אוהבת שהיא באמת מתעניינת באנשים, יש לה שאלות ממש מעניינות.
את לאון הייתי אוהבת הרבה יותר עם הוא לא היה עם המיילים, זה מה שהרס, זה ופאולינה הדוחה והשיטחית.

Macphista

New member
אני קוראת את צפניה!

מכירה את הבלוג שלו?
כבר שנים הוא כותב מלא טראש על סדרות ועל האח הגדול.
הבלוג שלו היום בחסות נענע10.
האמת שכתבתי 3 עבודות במהלך הלימודים שהתבססו על הבלוג שלו...

אז ראיתי את הפרק ביום שלישי, וזה היה ממש לא לעניין איך שטהוניה ענתה לאיתי כשהוא ביקש ממנה לדבר עבורו.
רבאק, למה לא להיות נחמדה?
ומה יש לאיתי עם ירדן (ירדן קוראים לה? הדיירת החדשה). היא מגעילה אליו! (מבוסס על הפרק היחיד שראיתי איתה)

אסתכל על הבלוג של רחל מיד.

למעלה