הגיע הזמן לחדש!

Hadar07

New member
מיד מעלה

אבל תישארי בסביבה כי יש לי הרגשה ששוב לא יעבוד לי

ra8452

New member
שאלה למנהלות/מי שמבין

רק אצלי זה קורה שאני לא מצליחה לשלוח הודעות ארוכות??
רציתי לשלוח את התתרשמות שלי מטופ 7 הופעות השבוע... הכנתי במקור הודעה הרבה יותר ארוכה אבל זה לא נותן לי לפרסם אותה... רק שאני מקצרת את מספר התווים בהודעה אני יכולה לפרסם אותה
מבאס

LeAnnDylan

Well-known member
לא בהכרח קשור להודעה ארוכה

לפעמים יש תווים בהודעה שתפוז מסרב להכיר בהם (כי הוא אידיוט) ואז הוא לא שולח הודעות. ברוב הפעמים מדובר בקישורים שמוסיפים לא דרך קישור בתוכן ההודעה. או באותיות באנגלית.

אפשר לעקוף את הבעיה הזו בפונקצית "הוסף תגובה מהירה".
אם את רוצה לבדוק את ההודעה קודם את יכולה לרשום אותה בחלון של הוסף תגובה וללחוץ על תצוגה מקדימה. ואם זה לא שולח לך את הטקסט. פשוט תעתיקי אותו, צאי מחלון הוספת תגובה ותגיבי בחלון של תוגבה מהירה. 99% מהזמן זה פותר את הבעיה.
אגב, אני לא יודעת מאיזה דפדפן את גולשת אבל למקרה שהוא לא שומר לך את הטקסט אחרי שהוא מציג לך הודעת שגיאה, פשוט תעשי העתק לפני השליחה ותשמשי בו אח"כ לחלון תגובה מהירה.

ra8452

New member
אני לא מוסיפה קישורים להודעה

לגבי אותיות באנגלית... לפני כמה דק' שלחתי את ההודעה עם אותיות באנגלית אז לא נראה לי שזאת הבעיה
אני די משוכנעת שזה בגלל אורך ההודעה, פשוט כבר קרה לי כמה פעמים ורק כאשר צמצמתי משמעותית את כמות הטקסט זה נתן לי לשלוח (ובאמת שאני לא כזאת חופרת
..)
אני גולשת מכרום.. אחרי שאני לוחצת על שלח זה רושם לי THE PAGE CANNOT DISPLAYED.. אבל זה שומר לי את ההודעה וברגע שאני חוזרת אחורה עם החץ אני רואה אותה
בקיצור תודה על התגובה, אנסה לעשות "הוסף תגובה מהירה" אולי זה יעזור

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא כל אות באנגלית

גם לא כל קישור. יש פשוט לפעמים קטעים של אות מסוימת בשילוב עם תו מסוים נגיד C עם נקודה אחריה או סוגריים או |
הסביר לי את זה פעם מישהו מהטכנאים של תפוז. זה איזה פאק מודע שלהם וכבר המון זמן שהם מנסים לעלות עליו ולא מצליחים.
אם תשימי לב 90% מההודעות שלא נשלחות כוללות אותיות באנגלית או תווים כלשהם.
ראיתי שהצלחת לשלוח הודעה אח"כ אבל אני לא יודעת אם גם בהודעה המקורית לא הגבת לכל המתמודדים. אם יש לך סבלנות לזה, את תמיד יכולה לנסות לשלוח כל תגובה למתמודד בנפרד ולראות איזה שם עושה לך את הבעיה. לפעמים זה גם יותר מדבר אחד. רוב הגולשים בוחרים לעשות כמוך ולפצל את ההודעה/למחוק תווים. אבל נסי באמת פעם הבאה לשלוח בתגובה מהירה. זה אמור לעבוד.
בכל מקרה, יכולה להבטיח לך שזה לא קשור לאורך ההודעה כי בהנחה ובאמת חצית את קו ה-6500 תווים המותרים שלך (או כמה שזה לא יהיה עכשיו) אמורה להופיע לך הודעה של תפוז שההודעה ארוכה מידי ואת צריכה לקצר אותה או במקרה שהשתמשת בהדגשות או אייקונים שנחשבים להרבה יותר תווים מאותיות רגילות, ברגע שתשלחי את ההודעה, היא תיחתך לך לבד עד לכמות התווים המותרת. כך או כך, יותר מידי מלל לא גורם לבאגים בשליחת הודעה.
אלא אם כן יש לך איזה תקלה מיוחדת שאין לאף אחד ואז את תמיד יכולה לפנות לתפוז בפורום משוב והם יעזרו לך. או שלא.

ra8452

New member
תודה

בהודעה הראשונית הגבתי על כל המתמודדים אבל כבר אין לי כוח להשלים עכשיו
אני אוותר על שליחת הודעה לכל משתמש בנפרד

פעם הבאה באמת אנסה תגובה מהירה או לפצל את ההודעה לשניים אם אין ברירה

Hadar07

New member
גם לי יש

את אותה הבעיה.
סורי על האיחור, שכחתי שרציתי להגיב לך ונזכרתי עכשיו

זה קורה לי גם בעיקר כשאני כותבת הודעות ארוכות, זה למה אני לא מצליחה
להעלות את החוליות כהודעה חדשה כל שבוע וקרן צריכה להפריד לי את השרשור

תנסי באמת עם התגובה המהירה זה תמיד עובד לי.
נקווה שיפתרו את הבעיה הזאת, אם את שומעת על פתרון תעדכני אותי

מאוד מאוד מאוד אהבתי אותו

ובגלל שקשה לי להרצות אותך שאת מבקשת המלצות

אמרתי אין הפעם אין מצב שאני נכשלת

בואי נגיד שזה כמו לקרוא ספר על שלדון אבל בלי קטעים שהוא מעצבן:)

SHTRUDIDI

New member
אוי, נשמע מעניין

לא ידעתי אפילו על מה זה, סיפור על דמות עם אספרגר?

לא יודעת לי דמות בספר הזכיר את שלדון

בקטעים שהוא לא מבין קטעים חברתיים

אני אתן דוגמא מהספר אולי זה יהיה ברור

לדמות יצא להיות באיזה מקום לתן הרצאה
ואז בחורה שעוזר לה אם כל דברים טכניים שקשורים למקום שבו נערכה הרצאה
אמרת לו אחרי שהוא מסיים להרצות ואי איך לא יזיק לי יין עכשיו
ואז כותב מה דמות חושבת "גם לי יש חשק ליין אבל למה היא מספרת לי את זה "

זה קלסי שלדון לא להבין שמתחילים איתו לא?

SHTRUDIDI

New member
יש מצב

אבל אני מבחינה יותר בסימני אספרגר.

ולפי ויקיפדיה:
"מבקרים ומעריצים רבים העריכו כי תכונות האישיות של שלדון עולים בקנה אחד עם האבחנה של תסמונת אספרגר ו/או הפרעה אובססיבית כפייתית"
http://he.wikipedia.org/wiki/שלדון_קופר

למעלה