כהרגלך, אתה מעוות את הדברים. אתה לא ממש מבין את ה-
כשכתבתי "הכול קונספירציה" התכוונתי למזג האוויר ולניפוח
התקשורתי של "הסופה" שאמנם לא הייתה סופה מי יודע מה, אבל הביאה כמויות מרשימות מאוד של גשם בירושלים ובעוד אזורים בארץ. אתה החלטת שהניפוח בתקשורת הוא תוצאה של קונספירציה בין גופי התקשורת ורשתות השיווק, אבל לא סיפקת אפילו בדל של הוכחה לכך (ואיפה הם היו לפני השלג הגדול של שנה שעברה, שאז דווקא המעיטו בעוצמתו? ואולי, אולי אולי זה סוג של כסת"ח עבורם ולא קנוניה גדולה?). בנוסף החלטת לשחק את "הילד הרע" כהרגלך ולהפיץ בדיות על "טפטופים" כשכל מי שהיה בירושלים בימים האחרונים ראה מה הולך כאן. כשהבאתי לך הוכחה בדמות מסמך רשמי של השירות המטאורולוגי, החלטת לצרף אותו לקונספירציה הגדולה, שוב ללא שמץ של ראיות. באותה הזדמנות החלטת (כמו במקרים רבים אחרים) להוציא את "נשק יום הדין" (או אולי "נשק יום הדיר"), אותו טבח שככל הנראה לא היה ולא נברא, כדי "להוכיח" משהו, לא ברור לי מה בדיוק...
כהרגלך, אתה מעוות את הדברים. אתה לא ממש מבין את ה-
הציניות שלי.....אני כתבתי שרשתות השיווק עשו קומבינה עם החזאים ! לא עם התקשורת....ואתה מתייחס לציניות שלי ברצינות תהומית....ברור שאין הוכחה לכך - זו רק הבדיחה הפרטית שלי ! אבל, אם הייתי בעל רשת שיווק או חזאי, הייתי חושב על קומבינה כזו שהרי היא יכולה להכניס לכולם עוד ועוד כסף, אז מה בעצם רע בה?
אתה קצת זקן בצורת המחשבה שלך עמית....תצעיר את חוש ההומור שלך שטרם ניתקלתי בו עד היום דרך אגב...
ולגבי הטיפטופים: כל מילה אמת לאמיתה ! הייתי על הגג שעות רבות בלילה וכמעט עד הבוקר למעשה ! חזרתי לבית כמעט יבש ! מה? אתה באמת לא יודע שבמרחק של קילומטר אחד ממני יכול לרדת מבול ואילו אצלי יבש?? הבטתי מהגג לכיוון רמת שלמה: שם ירד גשם שוטף ומעל רמת שלמה היו עננים כמעט שחורים. מעל לבית שלי לא היו עננים באותה עת וניתן היה לראות את הכוכבים!
ולגבי סיפור דיר-יאסין: איכשהו זה עלה לי בראש בגלל שטענו שהיה מבול בירושלים כמו שטענו שהיה מבול של נטבחים בדיר יאסין! אז לא זה נכון ולא זה נכון. אתה יודע טוב ממני מה ירד מעל הגג שלי??? נדמה לי שלא ראיתי אותך כאן בגג בארבע שלושים ושבע בבוקר ! אבל אני באותה שעה - ישבתי בגג, טיפה גשם לא ירדה, הכסאות היו יבשים, וקראתי ספר לאור מנורה. אז על מה אתה בכלל מדבר??? נו, טוב, אתה מחוייב לממסד, לממסד של החזאים, לממסד של התקשורת ועוד.....זה ידוע פה לכמה ותיקים וידוע גם למה...שבת-שלום !