חדש וחתיך!
O Oukami Kun New member 31/8/14 #4 פתאום שמתי לב שלא הייתי כאן הרבה החודש אני מחכה לצליבה בסיכום החודשי
S SHTRUDIDI New member 31/8/14 #6 לא איכפת לי אם ראיתם את זה זה עדיין מעולה והקטע הזה זכה באמי השבוע, אז מגיע לו כבוד.
S SHTRUDIDI New member 31/8/14 #9 נכון שזה מטורף ומעולה??? גם של שנים עברו היה ממש מוצלח, אבל פה הם באמת התעלו על עצמם.
H Hadar07 New member 2/9/14 #19 קטע באמת גדול איך הוא זכר כל כך הרבה דברים ב8 דקות האלה?? מדהים והתלבושות, הריקודים והשירים, אין מה להגיד הבן אדם מוכשר וכל הכבוד שהקטע הזה זכה באמי בהחלט מגיע.
קטע באמת גדול איך הוא זכר כל כך הרבה דברים ב8 דקות האלה?? מדהים והתלבושות, הריקודים והשירים, אין מה להגיד הבן אדם מוכשר וכל הכבוד שהקטע הזה זכה באמי בהחלט מגיע.
S SHTRUDIDI New member 1/9/14 #11 ראש השנה אם אתם לא דילן ואתם גם לא רוצים ללכת לארוחה, אנא הצטרפו לשרשור הזה ותראו לי שאני לא לבד. לא רוצה ארוחת חג!!!
ראש השנה אם אתם לא דילן ואתם גם לא רוצים ללכת לארוחה, אנא הצטרפו לשרשור הזה ותראו לי שאני לא לבד. לא רוצה ארוחת חג!!!
S SHTRUDIDI New member 1/9/14 #16 אי אפשר לא כיף, לא מעניין, לא טעים, לא הקונספט שלי לחגיגה. רועש, עוד רועש ומשעמם.
H Hadar07 New member 2/9/14 #20 כבר מעכשיו את חושבת על ראש השנה? יש עוד מלא זמן חחח תתנחמי בזה שראש השנה יותר קצר מפסח לפחות, נגמר יותר מהר
כבר מעכשיו את חושבת על ראש השנה? יש עוד מלא זמן חחח תתנחמי בזה שראש השנה יותר קצר מפסח לפחות, נגמר יותר מהר
Light Warrior Member 2/9/14 #1 מצחיקה אצלי אם אני לא ארצה לבוא לחג (וזה בד"כ להתארח אצל המשפחה לכל החג, שומרי שבת וזה), ההורים שלי לא יעזבו אותי (בלשון המעטה). הייתי חושב שיש לך כבר את הפריבילגיה לעשות מה שבא לך....
מצחיקה אצלי אם אני לא ארצה לבוא לחג (וזה בד"כ להתארח אצל המשפחה לכל החג, שומרי שבת וזה), ההורים שלי לא יעזבו אותי (בלשון המעטה). הייתי חושב שיש לך כבר את הפריבילגיה לעשות מה שבא לך....