חדש וחתיך!

נו ברור

לא מתוכנן במקס' אצלי זה דיברו על זה כמה דקות לפני, כאילו אין מצב שהוא באמת דחף לה נשיקה סתם ככה

ובדיוק בגלל שזה מתוכנן והם כאלה, אז זה ברור שגם אם זה לא היה מתוכנן הם היו זורמים עם זה חח לא הייתי לוקח את זה ברצינות.

קישור - הפוך, פעם זה היה מסובך וממש מיותר.... זה אחד הדברים שסוףסוף סידרו. השקעתי בשבילך:
* האייקון שליד (עם
) זה לבטל את הקישור

is00

New member
הקטע של קרנסטון ולואי-דרייפוס.

היה מבוים לחלוטין. הם דיברו על זה אחרי הטקס.

לגבי הזכיות של "שובר שורות"... בכנות היה פרס אחד שלטעמי הם היו חייבים לקבל אחרי העונה האחרונה שלהם וזה את פרס הדרמה הטובה ביותר. אני שמח שהם זכו בו. לגבי הפרסים האחרים...אולי הגיע למישהי אחרת לזכות בפרס השחקנית במקום לאנה גאן, אבל פרס השחקן הטוב ביותר, לטעמי, היה צריך ללכת למת'יו מקונוהיי. התפקיד שהוא עשה ב"בלש אמיתי" נעשה בצורה באמת מעולה, אבל זהו זה. לטעמי, "בלש אמיתי" לא הצליחה באמת להתבלט בשאר הפרמטרים האחרים מעל "שובר שורות", לדוגמא.

jess r

New member
נכון, אבל כבר הגבתי על זה למעלה

לא יודעת לגבי מקונוהי, אולי בגלל שהוא כבר זכה באוסקר וכולם חופרים עליו הבנאדם נמאס עלי, בכל מקרה כל המועמדים לפרס השחקן היו ראויים ביותר ולא הייתי מתבאסת על אף זכיה.
בשחקני משנה לעומת זאת חשבתי שגם אנה גאן וגם זה שמשחק את ג'סי לא היו הכי טובים ברשימה והרגשתי שהם מקבלים את הפרס כי זה המוטיב הערב, לתת לשובר שורות כמה שיותר פרסים.

לגבי בלש אמיתי מסכימה לגמרי, סדרה טובה אבל ל הבדיחות של "על מה לעזאזל דיברו שם?!" לא רחוקות מהמציאות - הרבה זיבולי שכל פילוסופיים, מעט עניין ונשענת בעיקר על משחק מעולה.

גם "משפחה מודרנית" לטעמי לקחה יותר מידי פרסים בקטגוריות חשובות בקומדיה. אבל אני סתם לא אוהבת אותם או משהו

SHTRUDIDI

New member
אבל זה ידוע

הרבה פעמים כשסדרה הולכת מן העולם אז חשים את הצורך לתת לה מלא פרסים.
לא ראיתי את שובר שורות אז אין לי מושג אם זה מוצדק או לא, אבל שיהיה.
&nbsp
לגביי הקטע עם ג'וליה ובריאן, הבנתי שמבויים לגמרי ותוכנן להיעשות אצלו בזכייה אם היא לא תזכה.
זה לא נשמע לי מפתיע כי גם בשנה שעברה ג'וליה עשתה קטע אחרי הזכייה שלה בפרס. לגמרי מתאים לה והיה מצחיק.
&nbsp
קטע שאת אומרת את זה על הסרט של ריאן מרפי. אחרי כל המועמדויות שלו החלטתי לצפות בו.
עוד לא ראיתי אותו אבל אני מקווה שאמצא בו יותר עניין ממך

&nbsp
מערכון שירי הפתיחה היה נחמד, אבל אנדי סמברג היה היסטרי
במיוחד בקטע אחרי שהוא נשאר בדמות וגסס לו

&nbsp
&nbsp

jess r

New member
ברגע הצפיה גם אותי זה הצחיק

אבל שניה אחר כך קלטתי שאני צוחקת ממשהו שבמציאות הייתי נגעלת ממנו. מצד שני זה נכון לגבי רוב ההומור. לא יודעת. לא החלטתי מה אני חושבת על זה.

ברור, זה כמו שסקורסזה זכה באוסקר על סרט בינוני, כנראה כי הוא ממש זקן והאקדמיה החליטה לתת לו אוסקר לפני שיתפגר.

זאת סדרה אדירה, אבל פרסי המשחק מרגישים קצת טו-מאץ' בשנה שבה היו מועמדים יותר ראויים.

הוא בסדר בתור ג'אנק טלוויזיוני להעביר איתו את הזמן, אבל הוא לא מחדש ולא פורץ דרך כמו שהוא מתיימר להיות (הממשלה מטאטא איידס מתחת לשטיח! הממשלה לא אוהבת הומואים!!!!!11 עדיין לא בשוק? בואי נהרוג עוד 10 דמויות ראשיות! והכל בסגנון האובר-דה-טופ של מורפי שעובד יפה בקומדיה כמו גלי אבל ממש לא בסרט דרמה על איידס).

לא זוכרת את הקטע הזה
מאמינה לך, הוא בדרך כלל קורע

SHTRUDIDI

New member
מצאתי כרטיסים בהנחה לטוני בנט!

אבל אף אחד לא רוצה לבוא איתי...
אימא שלי הייתה אמורה אבל בסוף זה לא מסתדר.
אוףףףףף

jess r

New member
איפה מצאת בסוף?

הלכת לבד להצגה בברודווי, היכל התרבות קטן עליך!

SHTRUDIDI

New member
ארגון המורים

נקנה ואפילו מצאתי מישהי שמוכנה לבוא איתי, למרות שמודה ששקלתי כבר פשוט ללכת לבד.
העיקר שאראה את טוני

למעלה