טרי, עם ריח של סופ"ש......

איפה אתם??

אתמול התחלתי לראות את הפרק השני של קאסל ו...נתקע לי, פעמיים
!!
אז החלטתי לראות בדרך אחרת, אז אני מחכה שזה יהיה מוכן

חוץ מזה נשאר לי את הפרק האחרון של המפץ, והאחרון של האישה הטובה וזהו
השלמתי את כל החוסרים.....
עד שסוף סוף נכנסתי לפארק אבניו 666 (אחרי 4 פרקים) הבנתי שמבטלים אותה, ולא סתם מבטלים אותה אלא שפשוט הפסיקו לשדר את העונה, אפילו לא טרחו לסיים את העונה או להפיץ את שאר העונה - זה ממש מרגיז!!
אני מאושרת ששיקגו פייר קיבלו עונה שלמה (ראיתי שגם החץ קיבלה עונה שלמה).

לא יצא לי לראות טלוויזיה השבוע

יש לנו אורחים מהארץ, ומחר חג ההודיה כאן, אז הבנות בחופש מהבית ספר/
הבחור שלי מאוד מאוכזב שביטלו את 666, אני חושבת שהוא ואת היחידים שנהנתם, זו סדרה גרועה לכל הדעות. והבחורה הבלונדינית הזאת..... כזו מפגרת. משהו רודף אחרייך ואת בורחת למרתף. את שומעת קולות מלחששים מחדר סודי ואת הולכת לבדוק. היא לא ראתה סרטי אימה אף פעם?!

בנתיים אנחנו חורשים על סרטי וולט דיסני. כבר 3 ימים אנחנו רואים בלופ היפיפה הנרדמת, היפה והחיה, אלדין וסנדרלה. עכשיו אני צריכה לחפש DVD של שלגייה

איזה כיף לכם!

התקופה הזו בחגים שם ממש יפה, נכון?
כולם בסוג של היי והכל כ"כ יפה, הצבעים, הקישוטים.......

כל הסדרות יוצאות לפגרות, גם עכשיו (קצרה) ולקראת הקריסמס לפגרה ארוכה של עד אמצע ינואר, אבל בטח אצלכם זה פחות מורגש בגלל התרגשות והתעסקות עם החגים, לא?

shirush3

New member
את יודעת מה פגרה אומרת

זמן להשלים סדרות ולצרף עוד לאוסף

shirush3

New member
כי הייתי ממש ממש עיפה ונרדמתי

גם ככה אני שרה את כל הפסקול מתוך שינה

enigma14

New member
את האמת אני דווקא אוהבת בעברית

הקול של אלאדין בעברית
נכון יש את הר׳ המעצבנת הזאת,אבל אני מאוהבת בקול שלו! והוא גם הקול של סימבה וקוואזימודו
באופן כללי הדיבוב העברי בסרטי דיסני (המצויירים כן?בסרטים חיים דיבוב זה על הפנים
) הוא אחד הטובים והאיכותיים בעולם! אני אהבתי גם את הדיבוב בפלונטר של רפונזל ופלין המדובבים מאוד מוכשרים!

shirush3

New member
יש לי בעיה קשה עם דיבוב

גדלתי על המדובבים, אבל כשעשיתי מרתון בגיל יותר מאוחר של הסרטים ראיתי אותם באנגלית וזאת חוויה שונה ואז את מבינה עד כמה הדיבוב גרוע!

הדיבוב היחידי שאני יכולה לסבול הוא של מלך האריות

Y. Welis

New member
היא תהנה גם ממה שבשפה אחרת

בזמנו היו מצויירים בחינוכית ובטלוויזיה בערבית במוצ"ש בלי תרגום, וזה היה עבר. הביא לכל מיני שיבושים (אוהו אבוט -> אוי אבא) אבל הסתדרנו.

המצויירים מספיק ברורים כמו שהם, וכדאי להרגיל אותם לשמוע אנגלית כי הם לומדים טוב יותר שפות בגיל צעיר.

Shiri from the block

Active member
אני רוצה לעשות מרתון סרטי דיסני אבל מרתון רציני, לפי סדר כרונולגי
אבל בעיה כי אין לי את כל הסרטים למרות שיש לי חברה שיש לה את רובם.. אז צריך להתחיל להוריד את השאר..
לראות לפחות 5 סרטים ביום זה השאיפה שלי חח

enigma14

New member
יופי חמאס,מאוד בוגר לשלוח לנו טיל בדיוק ב9..

ובנימה אופטימית יותר התחלתי לראות השבוע עם אח שלי הקטן צ׳אק (אבל לא ראיתי כל כך הרבה פרקים..) הצ׳אק הזה כל כך חמוד!!

וגם ראיתי את הפרק החדש (יחסית..) של לגדל את הופ,הג׳ימי הזה כזה נוש!!וגם הופ הזאת לאכול אותה!!!!

למעלה