טרי, עם ריח של סופ"ש......

די!! זאת סדרה גאונית!!!!

את חייבת לראות הכל! פשוט ה-כ-ל!!
אני חולה על השחקן של צ'אק, זאקרי, הוא מדהים. מסתבר שהוא גם שר יפה (https://www.youtube.com/watch?v=un60RISzE-A)
שירלי! תרשמי גם את זה!! (או שראית?)

בקשר לעיניין עם הטילים, טמטום! בחדשות, שורה 1: הפסת האש נכנסה לתוקף. שורה 2: אזקה ב...
גאד, מה הבעיה שלכם?! אמרתי לאמא שלי, אולי בעזה עדיין שתי דקות ל9...

enigma14

New member
אני גם ככה אני מאוהבת בפלין ריידר

והוא מצטרף לרשימה של הדמויות המצויירות שהייתי דלוקה עליהם שכוללת את אינויאשה ואש קצ׳אם (אהבתי אותו עוד בתקופה שחשבתי שבנים זה איכסה,ככה אהבתי אותו
)
ואגב זאקרי לוי וזה גם קשור לעד
ג׳וש דאלאס שיחק איזה תפקיד בת׳ור אבל הוא לא ממשיך בסרט המשך בגלל המחוייבות לסדרה,אז זאקרי לוי מחליף אותו

זה כי הסתומים האלה רוצים

להראות שהם ניצחו, כאלה חבורה של מטומטמים, הלוואי ואחרי כל רקטה - מטוס שלנו יתקוף בחזרה, אבל יש לנו רה"מ ממש מעצבן!!!
אויי אני כ"כ כועסת!!

Shiri from the block

Active member
לי נראה שיש איזשהי תוכנית מאחורי זה לא מאמינה שביבי סתם ככה יצא להפסקת אש. לדעתי זה אחד מהשניים:
1. ארה"ב הבטיחה לו משהו מאוד גדול בנוגע לאירן (לא שזה אמור לבוא אחד במקום השני...)
2. ביבי ידע שחמאס יפרו את הסכם הפסקת אש, ועכשיו יהיה לישראל לגיטימציה להמשיך לתקוף בלי שאף אחד יעז להגיד לנו משהו.
כל העולם לחץ על ישראל לצאת להפסקת אש, אם היינו מסרבים היינו מאבדים את התמיכה הבינלאומית והיינו חייבים להוכיח שאנחנו רוצים לעשות הכל כדי שיהיה שקט ושלום.
עכשיו ברגע שהעולם יראה שחמאס לא מכבד את הסכם השלום והוא ממשיך לירות טילים- ישראל תוכל להמשיך בפעילות צבאית עד הסוף.

Shiri from the block

Active member
טוב קבלי ביטול
מחזירים את החיילי מילואים..

טוב בתקווה שזה באמת הצעד הנכון. לא יהיו לנו חיילים מתים לפחות.. תחשבו גם על זה.

סהר!! נעלמת לנו

עם מי אני אדבר על הפרק האחרון של האישה, זה היה ממש פרק OMG!!!

Jimmy Kane

New member
אני חוזר להיות פעיל גם בימי חול

יש לי מחשב נייד חדש סוף סוף

למעלה