האישה הטובה (עד עונה 4)
טוב כבר התמרמרתי על זה בכמה מוקדים אבל למה שלא אעשה את זה גם כאן?
בעיקרון, התחלתי לצפות בסדרה לא מזמן אחרי לחצים מהרבה גורמים שאני לא בהכרח סומכת על טעמי הצפיה שלהם אבל הנחתי לעצמי שאם כולם אוהבים, אולי יש סיכוי שגם אני אוהב.
אז התחלתי לצפות ובהתחלה לא נשאבתי לתוך הסדרה ממש. היא הייתה נחמדה אבל לא היה בה יותר מידי מתח או אקשן כדי שארצה לשבת ולעשות מרתונים ארוכים אל תוך הלילה.
גם בהמשך זה לא בדיוק השתנה והסיבה שהייתי יושבת לצפות ביותר מפרק אחד כל פעם היא שהסוף של כל פרק תמיד הרגיש לי תלוש כזה. זה לא שהוא מסתיים באיזה קלייאמקס או משהו שגורם לי לרצות לרוץ להוריד את הפרק הבא. סתם מן סיום כזה שאני חושבת לעצמי "וואו איזו דרך מטופשת לסיים פרק" אין לי מילה אחרת מעבר לתלוש.
בכל אופן, הדמויות בסדרה נחלקות לשתי קבוצות. או שאני אוהבת אותן או שאני מתעבת אותן. כמעט ואין דמויות שלא משתייכות לשם קבוצה. אבל הייתה אחת שממש אהבתי. לאנה דילייני. סוכנת ה-FBI הלסבית שמנסה לגייס את קלינדה לשורותיה של הסוכנות הפדרלית.
הפרקים איתה היו הכי מעניינים ולמרות שלעיתים התרומה שלה לפרק הסכמה בשורה וחצי, עדין חשבתי שהיא תורמת המון והופכת את הפרקים לשווי צפיה.
ואז הגעתי לכמה פרקים רצופים בלעדיה והתחלתי להתגעגע אז נכנסתי ל-IMDB כדי לראות מתי הפרק הבא שהיא חוזרת לסדרה, רק כדי לגלות שכבר צפיתי בפרק האחרון שהיא השתתפה בו
עכשיו נותרת לי עונה וחצי לצפות בלעדיה. זה ממש מבאס אותי ומוריד לי את החשק להמשיך לצפות.
נכנסתי שוב ל-IMDB שלה וגיליתי שהיא משתתפת בסדרה שנקראת "רופא להשכיר" (Royal Pains) ושם היא מופיעה בקרדיטים של כל הפרקים והחלטתי שזה מספיק טוב בשבילי.
אז הורדתי את הפרק הראשון שאורכו יותר משעה! רק כדי לגלות שגם שם התפקיד שלה הסתכם בדקה וחצי בערך.
היה קצת מבאס אבל היא הייתה נפלאה גם בדקה וחצי הזו.
מה שכן שמחתי לגלות שבעית השיניים שלה בפרק הזו תיפטר בעתיד (באישה הטובה לא הייתה הבעיה הזו כך שככל הנראה היא סודרה...)
בקיצור, עצומה להשבת לאנה דילייני להאישה הטובה תיפתח בקרוב.