כי הקודם כבר זקן

Shiri from the block

Active member
עברתי דירהההההההה אחרי שבועיים ארוכים של לקנות דברים לדירה, לסגור כל מיני עינייני חוזה,
אתמול הגיעו המובילים לקחת את הדברים הגדולים, ואת כל הדברים ה"קטנים" (כוסות, צלחות, סירים, כל המטבח, שטיחים, מוצרי אמבטיה וכו') אני והשותף שלי סחבנו הלוך חזור איזה 20 פעמים
(עברנו ליד רחוב קרוב של סה"כ 6 דקות הליכה מרחק בין שניהם)
והיה קשה! וכואב! וכאבי גב!
אבל הכי חשוב שהיום הגיע טכנאי של הוט ויש לנו אינטרנט וטלויזיה

וישנתי אתמול על המזרון החדש והמושלם שליייייייי

קיצר תענוג! חוץ מהכאבים חח

עכשיו אני אוכל לחזור לפה במלוא הכוח ולעשות את השירשור רג'ינה שהבטחתי לעשות לפני חודש+ !!

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב!

מתי תזמיני אותי לחנוך את הדירה החדשה?
(מקווה שהפעם לא אצטרך להכין נעלי התעמלות וצידה לדרך כדי להגיע עד אליה
)

LeAnnDylan

Well-known member
יו! ספיקינג אוף, נזכרתי במשהו מצחיק!

אתמול דיברתי עם ג'יימס (זה מפורום עקרות בית נואשות) והתחלנו לדבר על הסדרה וזה ואמרתי לו שאני בפורום כאן וגם את ושירלי והוא כזה "גם שירן בהיריון, נכון. או שהיא ילדה כבר?" כמעט נחנקתי מרוב צחוק. לא הבנתי מאיפה הוא הביא את זה. קיצר, מה מסתבר- זוכרת שבפעם האחרונה שהייתי אצלך, אני ישנתי במיטה שלך ואת ישנת עם אסף ולמחרת הוא כתב בשמך בפייסבוק שאת בהיריון ושתמיד רציתי ילד משלך? או משהו בסגנון

בקיצור, מסתבר שג'יימס הגיב לסטטוס הזה באיזה מזל טוב או משהו, את (או אסף) עניתם תודה והוא היה בטוח שאת באמת בהיריון

אני מרגישה אחראית לילד הזה... אז זה חוסך ממני את הילד החדש הזה שהבטחתי, זה שאת מתכננת לשלח אל רג'ינה

Shiri from the block

Active member
אוי אדיר
אני לא מאמינה שהוא האמין לזה!!!!
ועוד הגבתי שם שזה בצחוק חחח, איזה מפגררר!
וגם אסף! היו עוד 3 אנשים שחשבו שזה אמיתי בגללו!

וברור שאני זוכרת מי זה ג'יימס!!!

Shiri from the block

Active member
מוצ"ש הבא
תכיני את עצמך נפשית ופיזית!!!!

וחחחחחחחח לא, הפעם זה קומה ראשונה XD

LeAnnDylan

Well-known member
הו! קומה ראשונה זה מצוין..

ויאללה, הכיני את הפלייליסט שלך! איים קאמינג!

וואי
הייתי בטוחה שהכוונה

לעבור דירה עם ההורים

סחתיין עליך, עבדת קשה!! לא משנה כמה מכינים מראש תמיד מלא דברים לפני שיוצאים מהדירה הישנה

שיהיה במזל טוב יקרה

Shiri from the block

Active member
תודה!! :) זה יהיה השנה השנייה שאנחנו גרים ביחד! כיף!

ובאמת עבדתי קשה.. עכשיו בדיוק הלכתי להביא את כל הדיסקים שלי והסרטים וכל ה DVD ועכשיו באמת רשמית הלך לי הגב

רק המארז כל העונות של זינה שוקל איזה 10 טון |:

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ינפר ג'ודווין אצל צ'לסי לייטלי

אומנם לא עברתי על כל הפורום עדין
אבל לא ראיתי שמישהו פירסם את זה. (אם זה כבר פורסם. סורי
)
אני מתה על צ'לסי הנדלר. היא הורסת אותי מצחוק. אז כשראיתי שסנואו מתארחת אצלה חשבתי שזו הדרך היחידה בערך שאני אתחיל לחבב אותה

הראיון היה משעשע. הקטע עם הגמדים

[אם לא ראיתם, יש בהתחלה פרומו לפרק 208 אז אם אתם מעוניינים להתעלם ממנו תעבירו 43 שניות קדימה]
http://www.youtube.com/watch?v=0sqCDf1s3e8

בכל אופן, מה שרציתי לשאול זה אם מישהו אחר מהסדרה כבר התארח אצל צ'לסי בעבר. אני אומנם משתדלת לעקוב אחרי הפרקים של צ'לסי אבל כשאני לא צופה בסדרה מסוימת או לא מכירה את השחקנים אני מדחיקה שראיתי את הראיון איתם

למעלה