לאמצע שבוע או יותר נכון: איך היה לשירן??

לאמצע שבוע או יותר נכון: איך היה לשירן??

אז יאללה מתוקה, החזקת אותנו במספיק מתח!!

אני דורשת עכשיו יומן מסע!!

אההה ואפשר גם לדבר על שטויות, סדרות, סרטים, ספרים, וטבע

Shiri from the block

Active member
חחח תאמיני לי אני כבר לא יודעת איפה להתחיל חח לעשות את הכל? את כל המסלול?

צ'ק והאישה הטובה

יבורכו אלוהי נטפלקס שהחליטו להביא את כל הפרקים של צ'ק. ראיתי רק 2 פרקים. אני עדיין מחכה לראות את פלין ריידר, אולי אחרי שצ'ק יפסיק להיות כזה גיק מתרגש הקסם שלו יתפרץ.
שרה כלכך יפה, בנתיים אני רק מתפעלת מהשיער שלה. אני מקווה שסדרה תשתפר, היא קצת בינונית לדעתי, אבל אולי זה בגלל שאלו הפרקים הראשונים.

אלישה מלכה. לא כבר סיכמנו את זה?
הפרק האחרון היה גאוני, המבטים של ושל וויל הקפיאו לי את הדם.
והדובדבן של הקצפת, פרק נטול פיטר
שאני אהיה גדולה אני רוצה להיות כמו אלישה

היה פרק מעולה של האישה הטובה

זאק ממש ריגש אותי, איזה אח מקסים הוא!!
ומסכימה עם כל מה שכתבת - פרק נטול פיטר זה מעולה.
רק נשארתי מבולבלת עם הקטע של המצלמות, בחדר של גרייס זה הילד הזה - סטיילס, נכון?
אבל גם במחשבים האחרים יש מעקב, מה, במקרה כמה אנשים עוקבים אחריהן בו זמנית ואין ביניהם שום קשר?

שאני אהיה גדולה אני רוצה להתחתן עם זק לוי |לב

התלבטתי מעט עם אני אוהבת יותר את צ'ק או את ניל קאפרדי (AKA ברייס), ואני די קרועה.....
בכל אופן, יש לי התמכרות חדשה, ואני לא מסוגלת להפסיק, אבל אני גם לא רוצה לסיים את העונות מהר מידי....

Jimmy Kane

New member
באמת נראה אדיר

לא מבין את ההחלטה של ישראלים לקרוא לזה |מרשעת|

OUAT גם מדיסני? כי חשבתי שזה יהיה מגניב שבסוף העונה (שתסתיים במאי) יחזירו את מליפיסנט
אשמח גם לראות גם את פאם וגם אנג'לינה ג'ולי באותו חודש!

אני מאוד לא אוהבת את אנג'לינה

אבל אני מחכה לראות את הסרט. ודרך אגב, ראיתי את הטריילר עם בכורתי והיא מאוד התלהבה

Jimmy Kane

New member
למה את לא אוהבת אותה?

אני דווקא אוהב אותה אמנם לא כמו שאני אוהב קריסטין באוור (פאם) אבל צריך להודות שחוץ ממנה אין עוד שחקניות שהדמות מליפיסנט תתאים להן חוץ מאנג'לינה ג'ולי

היא לא שחקנית שאני אוהבת

לא אהבתי את הסרטים שלה, לא אוהבת את המשחק שלה.
מה שכן, אני מאוד מעריכה את הפילונטרופיות שלה ואת כל עבודות הצדקה שלה ברחבי העולם
וגם, אני לא משתגעת על הטעם שלה בגברים....

Jimmy Kane

New member
למה איזה טעם יש לה בגברים?

אני יודע שהיא יצאה עם ג'וני לי מילר (מאלמנטרי) דווקא בחור חמוד ושהיא יוצאת עם בראד פיט

היא מאורסת לבראד פיט

חתיך, אבל לא שחקן שאני אוהבת (ואם נאמין לשמועות אז הוא גם בוגד למרות שמעז יצא מתוק), למרות ששוב, העובדה הפילנטרופית שלו, שלה ושלהם בתור זוג, מעוררת הערצה

נראה ממש ממש טוב!!! אבל למה החליטו

לקרוא לזה מרשעת?? מה רע בלהשאיר את השם מליפיסנט?
אני כהר מחכה לראות אותו, אבל רק אני, זה לא נראה לי מתאים לקטנה שלי, היא נבהלת עדיין מהדינוזאור ב"צעצוע של סיפור"

והאמת שגם אני לא אוהבת את אנג'לינה (למרות שהיא נראת ממש טוב בתפקיד הזה), עם כל הטוב שהיא עושה, קשה לי עם הזוגיות שלה והצורה שהיא התחילה. הם נראים זוג משמיים, אבל יכלו לעשות את זה בצורה יותר מכובדת ומכבדת את ג'ן המתוקה.

Jason2

New member
כי המפיצים בארץ החליטו

שהקהל כאן מטומטם ולא יודע מי זאת מליפיסנט, האמת שהרבה אנשים לא יודעים מי זאת אבל רובם לא הקהל של הסרט הזה.

יש כאלה שהולכים לקולנוע כבידור ולא משנה להם כל כך מה הסרט וגם לא מעניין אותם אם קוראים לו בשם כזה או אחר.

מה שרציתי להגיד למפיצים שאנחנו לא כאלה מטומטמים.

למעלה