לאמצע שבוע או יותר נכון: איך היה לשירן??

Shiri from the block

Active member
ומ..ת..ח..י..ל..י..ם !!!!!!!! טוב היה טיול ממש ממש עמוס. אני אפילו לא בטוחה איך לארגן את הכל פה בהודעות אבל נאלתר על הדרך

אני אעלה תמונות נבחרות לדעתי מכל עיר שהייתי בה ואפרט על הדרך

Shiri from the block

Active member
NYC בייבי!!! טוב אז הטיול התחלנו בניו יורק האדירה.
הגענו בלילה אז היה לנו כבר למחרת יום שלם להסתובב ולחוות את ניו יורק... ובואנה ניו יורק!!!!!!!!!!!!!! איזה עיר.... ענקית, גדולה, המונית... אבל יש לה גם צדדים לא יפים וכל הרחובות מטונפים ומלא ליכלוך ועשן שיוצא מביובים שהיה מאוד מדאיג |:
ובהחלט נותנת הרגשה שכאילו מאבדים את עצמך שם מרוב האנשים.. כאילו יש שם כל כך הרבה שמרגישים ממש כלומניק בעיר הזאת!!! חחחח
בכל אופן יש שם מלאאאאאאאאאאאאאאאאא חנויות מגניבות ומלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים של גיבורי על. פשוט מטורף איזה חנונים ארה"ב האלה!!!
כל כך קל ופשוט להיות חנון בארה"ב חח זה הדבר שהכי אהבתי שם XD

Shiri from the block

Active member
לגו מגניב
יש להם הרבה אובססיה ללגו גם חח
ומלא צעצועים כמובן. פשוט עיר מושלמת מהבחינה הזאת!!

Shiri from the block

Active member
וקצת מחברים.. יש שם חנות של NBC ובכלל לא ידעתי שחברים שודר ברשת NBC

אניווי היו שם מלאאאאאאאאאאאאא דברים מגניבים של חברים,
והחולצה הזאת ממש הצחיקה אותי

יש עוד כמה חולצות מגניבות אני אעלה אותם בסוף..

Shiri from the block

Active member
הנוף מאפייר סטייט בילדינג לצערי ירד גשם והייתה רוח מטורף כשהיינו שם אז הכל אפור ומכוער

בכל התמונות שלנו השיער שלי עף ברוח כאילו יש איזה טורנדו שם או משהו... אוף!! זה הקטע שממש ביאס אותי..
אני יודעת שניו יורק זה לא ממש sunny city אבל לחוות גשם וקור בטיול זה לא כיף!

Shiri from the block

Active member
וואנס אין וונדרלנד בטיימס סקוור!! אז כבר העלתי את התמונה מקודם אבל מעלה שוב... זה חתיכת פרומו לשים שם פוסטר באמצע טיימס סקוור ועוד היה שם את הטריילר שרץ שוב ושוב ושוב במהלך כללללללללללל היום וכל ה-חמישה ימים שהיינו שם!!
מפתיע אותי שהם לא הצליחו ברייטינג אחרי הפירסום הזה

ויש עוד שאני אעלה בהמשך..

למעלה