מבקש המלצה לקניית טלוויזיה ומערכת סאונד

liorb22

New member
מכל האפליקציות דווקא מיוטיוב התלהבת?

האפליקציה הרשמית עלובה שבעלובות. היא לא מאפשרת שימוש במקלדת חיצונית, אלא רק בשלט (שממש אבל ממש קשה להשתמש שם).

בPLEX לא השתמשתי, אבל אני מתכוון לנסות אותה מתישהו.
לSMART אני כבר לא נכנס. הם מעדכנים אותו אחת ל...
יש שם כמה אפליקציות סטרימינג מאתרי חדשות קולנוע שנחמד להכנס אליהם מדי פעם, אבל לא בשימוש גורף כי זה ממצא עצמו די מהר לעניות דעתי. האפליקציה של ישראל היום נחמדה, רק חבל שהוידיאו בה לא בHD.

N o a m V

New member
לא אגיד שהתלהבתי חזק ממנה

אני מכיר אותה מה-PS3 וזה אותו הדבר בדיוק.
סתם נחמד לזפזפ בה קליפים לאו דווקא משהו ספציפי,
בד"כ אני שם את אחת מהפלייליסט שיש לי במשתמש.

גודל הטלויזיה תלוי במרחק הישיבה שלך מימנה

בגדול הכי טוב זה שילוב של מקרן קדמי עם טלוזיה של 42 אינץ'. הטלויזיה משמשת אותך ליום יום והמקרן לחוויה האמתית ולאווירה שדורש גם החשכת החדר לגמרי בצפיה. לגבי המערכת יש לי נסיון טוב עם ימהה, גם רסיבר וגם סאב. ימהה יודעת לתת אפקטים קוליים טובים במיוחד לצפיה בסרטים שאין להם את הסאונד ההקפי. סאב - פריט מומלץ אבל רצוי בהספק ניכר ובגודל של 12 אינץ' . ככל שהסאב גדול יותר כך אין עיוותים בפיקים של העוצמות והתדר יכול לרדת אל למתחת ל 20 הרץ והחדר רועד ולמרות זאת אתה לא מרגיש את מקור התדר - כלומר מאיפה בוקע הצליל. כך צריך להיות עם הסאב לגבי שאר הרמקולים - חשוב מMDF ויש לשים לב למשקל. לרוב ככל שהרמקולים שוקלים יותר הצליל בהם יותר נעים לאוזן ולא מעוות. למערכת טובה של תמונה וסאונד דרוש יתר מהתקציב שנקבת. בדרך ככל שהמחיר של כל אחד מהפריטים יהיה גבוה מהממוצע כך תקבל מערכת איכותית יותר. לא חייבים לקנות דוקא את הטוב ביותר אבל רצוי להשקיע במערכת שגבוהה יותר מהמחיר הממוצע. לגבי רמקולים - לא חייבים מותג כלשהוא - העיקר הוא איך אתה מרגיש עם הצליל בהדגמה בחנות. שים סרט עם אפקטים חזקים - לשמוע את הצליל הבנוני והבאסים גם ללא הסאב וזאת בעוצמות גבוהות כדי להרגיש האם יש עיוותים בעוצמות הגבוהות, ואחר כך שים בחנות דיסק מוסיקה- לשמוע את ההרמוניות והצלילים הגבוהים יותר וגם אם ישנם עיוותים בעוצמות הנמוכות. בהצלחה.

timboy123

New member
מצטרף לשאלה דומה... נגן בלו-ריי משולב

אהלן,
לקראת יום הולדתי הקרב ובא, אני שוקל לצ'פר את עצמי וסוף-סוף להתקדם לבלו-ריי, אחרי שנים בהם דבקתי בנגן DVD פשוט.

לשם כך, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי המלצות לנגני בלו-ריי משולבים (הכוונה היא שמסוגלים לקרוא גם DVD... חשוב ביותר, יש לי אוסף גדול מאוד יחסית של סרטי DVD, ואני בהחלט לא מתכוון לזרוק את כולו לפח ולקנות חדשים).
אני מחפש נגן איכותי ושיחזיק מעמד לכמה שיותר רב, אבל עם זאת כאחד שעד עכשיו הסתדר יפה מאוד גם עם עותקי DVD דרישות התמונה והסאונד שלי לא גבוהות במיוחד...

תודה רבה!

haifaboy

New member
כל נגני הבלו ריי קוראים DVD

לי יש נגן של פיונייר אבה יכול להסתפק ב LG שקונים בדיוטי ב 200 דולר. חבר שלי קנה והוא טוב מאוד , טעינה מהירה , תמיכה מלאה בעברית כולל צרובים ו DVD פתוח לכל האזורים . אל תשכח שמבחינת בלו ריי כולם נעולים לאזור B .

timboy123

New member
זאת ההזדמנות לשאלה הבאה, שכבר תוכיח את בורותי

1. כשאתה אומר 'תמיכה מלאה בעברית'-למה הכוונה? האם זה מבחינת הממשק או משהו בקריאת הדיסקים עצמם?
2. כל הקטע הזה עם האזור A ואזור B/.

תודה רבה לכולכם!

haifaboy

New member
ככה

העברית גם בדיסקים , גם ב DIVX וגם בשפת התפריט ( הכוונה ל LG) , פיונייר למיטב ידיעתי אין תפריטי מכשיר בעברית ולא תומך בכתוביות DIVX בעברית אבל מכשיר הרבה יותר איכותי מבחינת התמונה שהוא מוציא .

כמו ב DVD גם בלו ריי מחולק לאזורים - A,B,C כשאנחנו באזור B וארה"ב באזור A . הבעיה שבגלל זכיות יוצרים דרקוניות של סוני שהיא בעלת הבית של המותג והלוגו הכחול של "בלו ריי" רשמית לא קיים מכשיר שפתוח באזורי בלו ריי ( באזורי DVD כולם פתוחים ) לכל האזורים . הבעיה עיקרית שנעילה היא ברמת החומרה ולא רק ברמת התוכנה . יש פה ושם מכשירים בודדים פתוחים אבל אלו קושחות לא רשמיות שהולבשו על מכשיר רשמי וכמובן אין אחריות עליהם . בכל מצב זה לא צריך להטריד אותך . עד היום לא נתקלתי בכותר שרציתי ולא התנגן לי . ברה"ב עקפו את הבעיה ע"י הוצאת דיסקים במה שנקרא FREE REIGION וכל השאר ניתן להשיג גם באזור B , כך שזו לא בעיה כל כך גדולה .

timboy123

New member
יש לך מושג מהו הדגם של החבר שלך?

ניסיתי לבדוק על נגנים של LG, אבל יש להם הרבה מן הסתם, ואני רוצה לדעת מיהו האחד המומלץ.

haifaboy

New member
הוא קנה כבר לפני שנה

בטח יש דגמים יותר חדשים מאז.. צריך לבדוק מה מוכרים היום בדיוטי . תראה אני תמיד מכוון ( את עצמי אישית ) יותר לדגמים האיכותיים יותר ולא לזולים . אני תמיד מתמקד בסדרה הכי טובה אי שם באמצע וקצת יותר ולכן קשה לי להגיד לך במחירים זולים מה כדאי . החבר שלי קנה את המכשיר של פיוניר ( יכול להיות 570 ?? 750 ?? ) שהוא מכשיר נחמד מאוד הוא טוען מהר , הוא מכיל את כל הפונקציונליות שצריך אבל לאו דווקא מבטיח את איכות התמונה הטובה ביותר ( אבל איכות תמיד תהיה טובה מאוד זה ברור - זה בלו ריי !! ) .

liorb22

New member
מה אצלך נחשב לדגם איכותי בעלות סבירה?

אני משתמש כרגע, בעל כורחי, בנגן במחשב אבל בפירוש לא מרוצה מזה.
ראיתי בBUY2USA נגן אמריקאי שנמכר ב430 ש"ח. על פניו הוא נראה טוב, אבל הבעיה היא שמדובר בנגן אמריקאי ולא אירופי. הייתי שמח למצוא מכשיר אירופי במחיר הזה, אבל לא נראה לי שיש.

haifaboy

New member
אני לא מכיר מכשיר ב 420 ש"ח

אבל תחפש את הדגמים הזולים של חברות כמו פיונייר , פנסוניק , סוני , סמסונג הם לא רעים ויתנו תמורה טובה למחיר . אני אישית מבחינת תמונה מעדיף חברות כמו פיונייר ופנסוניק . המכשיר שלי הוא פיונייר ( לא תלת מיד , נרכש שנה לפני שה 3D יצא לשוק ) עלה בזמנו 3K וכולם אמרו שאני משוגע - כולל המוכר מאניגמה ( הם לא צריכים להגיד אני יודע שאני כזה , עובדה שאני יושב כאן איתכם ) , הדגם האמצעי של פיונייר בזמנו ( 320 ) איכות התמונה מדהימה אבל כמון יש בעיה של עברית ב DIVX וניגון SACD למי שמעניין אותו . אז אני חי במקביל עם הבלו ריי של פיונייר ועם נגן DVD פיונייר איכותי שהיה לי ממקודם שמנגן את התרגום ב DIVX ( כבר שנים לא השתמשתי בפונקציונליות הזאת ) ונגן SACD ו DVDAUDIO .

AsafA55

New member
תודה לתשובות הרבות

באמת החסרתי פרט חשוב...המרחק הצפוי בין הספה לטלוויזיה יהיה כ-3 מ' בקו ישר.

לגבי פנסוניק,וואלה?
דווקא הם ממש לא היו בראש שלי,אני חייב להודות.
בראש המצומצם שלי היה לי סמסונג,טושיבה וסוני.
ואולי אולי LG.

הטלוויזיה לא חייבת להיות סמארט או 3D,אלה מותרות שאני לא בטוח שאעזר בהן.
אלא אם כמובן יש מציאה שאי אפשר לפספס.
כמו זה (?) למשל - http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22974950&af=2

Mits Petel

New member
למרחק הזה אתה יכול לקחת בשקט 50 אינץ'

כיף לצפות במסך גדול, וגם אם אתה לא רגיל לזה, אז מתרגלים תוך יום.
(נדמה לי שמעל ל-50 אינץ' יש קפיצה גדולה במחיר, אז זה הגודל האופטימלי היום מבחינת עלות/תועלת)

כל חצי שנה הגודל האופטימלי עולה

פעם אמרו ש32 אינץ' הכי טובה ואחר כך יצאו LCD של ה 40 אינץ' ואז אמרו שה40 הוא משולם ל 3 מטר ואז יצאו ה 46 ואמרו ש... ועכשיו 50 ....
מעניין מה יהיה הגודל האופטימלי ל 3 מטר בעוד שנה או בעוד 5 שנים
. ד"א... לבת שלי וגם לחדר אורחים קניתי גודל של 37 - 40 אינץ' למרחק של 2 מטר. זה הגודל הנכון לדעתי ולכן ל 3 מטר 50' יהיה אכן מצוין. זה גם הגודל המתאים למטרות גלישה באינטרנט - ביחס גודל זה הפונטים נוחים מאוד לקריאה.
לפני כשנה הייתם תופשים אותי כותב בפורום המקביל ש32 אינץ' יהיה הכי מתאים.

Soak

New member
קטע... זאת הטלוויזיה שלי.

אני ממליץ עליה מאוד, איכות תמונה מדהימה ותלת מימד מעולה. עלתה לי 6K בזמנו במחיר מיוחד שעשה לי מישהו מח.י. אלקטרוניקה.
מה שכן, קח בחשבון שהיא כבר בת שנה, ולא SMART.

למעלה