אני יכולה גם
LeAnnDylan Well-known member 13/4/12 #41 חח לא פשוט עשיתי חיפוש בפורום איידול. כתבתי גיידי פור קיידי והגעתי לזה
S symptoms New member 13/4/12 #34 זה אמור להיות שרשור ריבר והייתי שמה פה תמונה אבל אני לא מוצאת את האנימציה של ריבר ואיימי רוקדות רעות
L limors2 Active member 13/4/12 #26 אה בטח לא הספקת לראות לפני שנמחקנו באכזריות. http://sonicmeriver.tumblr.com/post/20581098907/river-donna-youre-donna-donna-noble-donna
אה בטח לא הספקת לראות לפני שנמחקנו באכזריות. http://sonicmeriver.tumblr.com/post/20581098907/river-donna-youre-donna-donna-noble-donna
L limors2 Active member 13/4/12 #29 כי זה יפה ובא לי לראות את הפרקים האלה. התכוונתי לעשות את זה לפני שעה אבל אני לא מצליחה להחליט אם כן, או להמשיך בכח את עונה 3 עם מרת'ה המעצבנת ולראות אותם כשאני אגיע אליהם בסדר צפיה נכון.
כי זה יפה ובא לי לראות את הפרקים האלה. התכוונתי לעשות את זה לפני שעה אבל אני לא מצליחה להחליט אם כן, או להמשיך בכח את עונה 3 עם מרת'ה המעצבנת ולראות אותם כשאני אגיע אליהם בסדר צפיה נכון.
S symptoms New member 13/4/12 #32 דלגי דלגי תעברי דרך בלינק בדרך וישירות אל ריבר. (אבל תראי הפוך, תראי את אלה בסוף, מצד שני, כמה בא לך לבכות עכשיו?) רעות
דלגי דלגי תעברי דרך בלינק בדרך וישירות אל ריבר. (אבל תראי הפוך, תראי את אלה בסוף, מצד שני, כמה בא לך לבכות עכשיו?) רעות
L limors2 Active member 13/4/12 #35 היום זה יום שישי ה13! דווקא מתאים לראות אותו. כשאני אסיים את עונה 4 (יום אחד) אני אראה את הפרקים של ריבר בסדר הפוך. שוב.
היום זה יום שישי ה13! דווקא מתאים לראות אותו. כשאני אסיים את עונה 4 (יום אחד) אני אראה את הפרקים של ריבר בסדר הפוך. שוב.
S symptoms New member 13/4/12 #37 תמיד מתאים לראות בלינק. יום אחד לעונה? מה הסדר ההפוך שלהם? כי זה לא ממש הפוך הפוך, נראה לי ש6X08 אמור להיות ראשון, ואולי בעצם הסוף של 6X02? היא בחורה מבלבלת. אגב, היא לא נוטשת אותנו נכון? יש ריבר בעונה 7? רעות
תמיד מתאים לראות בלינק. יום אחד לעונה? מה הסדר ההפוך שלהם? כי זה לא ממש הפוך הפוך, נראה לי ש6X08 אמור להיות ראשון, ואולי בעצם הסוף של 6X02? היא בחורה מבלבלת. אגב, היא לא נוטשת אותנו נכון? יש ריבר בעונה 7? רעות
L limors2 Active member 13/4/12 #38 יום אחד=אי שם בעתיד הרחוק.(+ מש"ש) ראיתי פעם טבלה איפשהו, אני אחפש אותה בהזדמנות. כשאגיע לזה. וקראתי בטעות בפורום שהיו דיווחים שמחפשים לה כפילת פעלולים!
יום אחד=אי שם בעתיד הרחוק.(+ מש"ש) ראיתי פעם טבלה איפשהו, אני אחפש אותה בהזדמנות. כשאגיע לזה. וקראתי בטעות בפורום שהיו דיווחים שמחפשים לה כפילת פעלולים!
S symptoms New member 13/4/12 #40 טוב, זה נותן לי תקווה, וזה מספיק בשלב הזה. אני לא יודעת מה אעשה ביום שאלכס/סטיבן יחליטו שהדמות מיצתה את עצמה, היו שלבים (בעיקר בעונה 5) שריבר הייתה הסיבה שהמשכתי לחכות לסדרה כמו מקודם. רעות
טוב, זה נותן לי תקווה, וזה מספיק בשלב הזה. אני לא יודעת מה אעשה ביום שאלכס/סטיבן יחליטו שהדמות מיצתה את עצמה, היו שלבים (בעיקר בעונה 5) שריבר הייתה הסיבה שהמשכתי לחכות לסדרה כמו מקודם. רעות
LeAnnDylan Well-known member 13/4/12 #12 ליאורה אומרת שאני עצלנית כי אני לא יודעת לצייר מילים מונפצות מה דה פאק זה nash?
LeAnnDylan Well-known member 13/4/12 #13 חוץ מזה אחרי שהשקעתי במדונה ואלטון ג'ון אני לא יכולה להיקרא עצלנית יותר לעולם|הא|
L limors2 Active member 13/4/12 #14 לפחות אני לא מוחקת את כל מה שאמרת ואת עצלנית כי אם את לא מכירה את המילים את יוצאת מהאפליקציה ונכנסת שוב ויש מילים חדשות!
לפחות אני לא מוחקת את כל מה שאמרת ואת עצלנית כי אם את לא מכירה את המילים את יוצאת מהאפליקציה ונכנסת שוב ויש מילים חדשות!