מרשה לעצמי לרגע לקחת את אור הזרקורים...

מרשה לעצמי לרגע לקחת את אור הזרקורים...

מתנצלת מראש לכל האנשים שצורם להם לראות "אוף טופיק" ולכל אלא שלדעתם אני צריכה לחכות לשרשור מסודר, ולכאלה שיטענו שכבר דשנו בנושא....עמכם הסליחה.

אני כנראה לא מספיק ותיקה בתפוז כדי להבין איך מתנהלים פה הליכים בסיסיים. למשל את עניין ה"אוף טופיק" הכרתי לא מזמן בפורום הזה..

בכל מקרה ניגש לפואנטה,
אני לא מבינה למה צריך בכלל לפתוח
לכל דבר. בסדר נגיד נזרום נפתח.
אבל אבוי!! למי שלא ציין זאת ורשם בגוף ההודעה דברים לא קשורים לפורום באופן ישיר..

מה נסגר איתכם אנשים?? כואב לכם שאנשים פותחים בו שרשורים על ימין ועל שמאל? אנשים ששואלים שאלות על סקס? (שנראה לי כמה שזה אירוני כן רלוונטי פה..)
אנשים מאחלים מתוך תמימות ורצון טוב "יום האישה הבינלאומי שמח" אבל רגע למה לא עשית "אוף"?!

הודעות פה לפי מיטב הבנתי לא תופסות לכם את המקום, את הפינה שלכם. גם אתם יכולים לרשום הודעה לגבי נושא הפורום אם בא לכם..אז מישהו פתח שרשור לא קשור, ביג דיל תפתח אחד אחר אם בא לך... הפורום פה מאפשר אינטרקציה, מעביר את הזמן, ופעם אחרונה שבדקתי בני אדם מטבעם לא חושבים על אותה בעיה 24/7... אפשר לשלב פה גם נושאים של היום יום ולא רק לתמוך אחד בשני ברגעי משבר, בכלל צריך שהכל ילך בד בבד!

לא הכל שחור לבן, או שבתפוז ובמיוחד בפורום הזה כן? תגידו, כי אני כמו שאמרתי לא ותיקה פה במערכת הפורומים,אבל ממה שראיתי במקומות אחרים אנשים פותחים שרשורים על פלוצים...ואת האמת אותי זה מבדר לפעמים. לא נאה לך אל תענה!

שתחררו קצת...

הכל נאמר ברוח טובה.

שבת שלום וסופ"ש מוצלח לכולם!

goldy

New member
"שם הפורום" זה משהו שתפוז כותבים בטופס

מה שבאמת משנה זה שכל שם משתמש יכתוב כמה שיותר מילות חיפוש.

מזדהה ומסכימה

זאת הסיבה שרציתי לעזוב את הפורום
כי לא נתנו לי לפתוח אוף
במקום זה רצו לעופף אותי

צודקת
לדעתי מנהל צריך להגיד להם מה מותר ומה אסור
רק ככה הם ירגעו !!!

פתאום פה כל גולש מתחיל להגיד מה מותר ומה אסור להגיד /לכתוב באוף

אני מרגישה פה כמו בדיקטטורה

אין בכלל חופש הביטוי
וכל חלק מהאנשים פה רוצים לעשות "סדר"
איך שהם רואים לנכון.

תנו למנהל להחליט
כשתהיו מנהלים תעשו מה שבא לכם
עד אז שירגיעו קצת.

אני אישית רוצה אותך כאן

עם ניסיון החיים שיש לי, אני חושב שגם לא כמנהל אני יכול ל מותר ומה אסור, ולא ככלל כתוב, אלה כהבעת דעה שמיצרת הסכמה.
עשיתי זאת איתך וזה עבד. המסקנה לדעתי היא ש..
לדעה הטובה יש השפעה טובה יותר על כלל שאינו מובן

זה לא לכל דבר.

יכול להיות קשור למישהו שרוצה מתכון כלשהו, מישהו שרוצה לפרוק את הלב על כמה שהאמא הפולניה שלו מציקה לו ועל מישהו שנמצא בצ'אט כי משעמם לו...

הודעות על יום האישה, סכמ"ש שבועי ושאלות על סקס (או סקס עצמי
) בין היתר הן לגיטימיות לגמרי מבחינתי.

אנשים כנראה לא מבינים את מהות ה
כי סתם לדחוף אותו לכותרת לא באמת הופך את ההודעה לאוף טופיק, אלא סתם הודעה עם כותרת של אוף.

ואור באמת יכול ורצוי שיקבע פה כמה כללים לגבי הכתיבה בפורום... כי אחרת כל הדף יראה כמו שיחת צ'אט ארוכה.

וזהו.
גוּד שעבס

Reyn

New member
אלוהים ישמור, זה לא ייגמר לעולם?

אתם רוצים לדעת למה היו בפורום ריבים? בדיוק בגלל זה, בגלל שהפורום מלא טרחנים שלא מרפים משום נושא לעולם.
זה התחיל משלונג וברת'ור שכל אחד מהם התעקש לומר את המילה האחרונה, ומשם התפתח לעודועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד (מה, חזרתי יותר מדי על המילה "ועוד"? שיעממתי אתכם? עכשיו אתם יודעים איך הדיונים הרפטטיביים שלכם גורמים לשאר הפורום להרגיש!) דיונים בלי שום מטרה, פואנטה או קשר כלשהו לנושא הפורום.
כל אחד כאן בטוח שהוא שליח האל על פני אדמות (או לפחות על פני האינטרנט) שיחנך את כולנו לגבי סובלנות קיברנטית. או לכל הפחות, כל אחד חושב שהוא גננת שתסביר לכולם מה אסור ומה מותר, על מה צריך להגיב ועל מה אסור.

אתם יכולים להמשיך להתווכח עד מחר על ההגדרה של ספאם, אוף טופיק, רגישות והיפגעות מאמירות של אחרים, בלה בלה בלה. שורה תחתונה: כל אחד שפותח עוד דיון מטופש ומיותר כזה מרחיק במו ידיו את הפורום מהמטרה לשמה נועד, ופוגע בקהילה הזו. כל הכבוד לכולכם.

לא מסכימה

לא מסכימה עם זה שאתם יורדים על גולש מסכן שפתח הודעה
עם שאלה שקשורה לסקס,
סקס לידיעתך דבר אחת החשובים בזוגיות {אלא אם אתם א-מיניים}
ככה שסקס קשור לפורום, גם לחסרי ניסיון

בקיצור יחי סקס

OhadB3i

New member
אנשים שמגיבים ככה, או בשפה פשוטה wanna be מנה

מנהלים, צריכים לשמור את הלשון שלהם בתוך הפה, ולהפסיק ללקק

Berethor

New member
מי שאל אותך טרול?

בו ננחש אתה אפילו לא שייך לפורום הזה. אתה זה שצריך לשמור על הלשון שלך או לעוף מכאן.

Berethor

New member
לא בטוח

חוץ מהצקות ואמירות קשות על אנשים פה אני לא רואה שהוא עושה פה הרבה.

dori78

New member
ומי אתה שתקבע מי שייך ומי לא?

הפורום, בניגוד לקומונות סגורות או קבוצות סגורות בפייסבוק, הוא מקום ציבורי, שפתוח לכולם.
העובדה שאתה מכנה "טרול" כל מי שלא חושב שבתולים זה דבר קדוש, הרבה יותר מפריע לי מההודעות המתלהמות של שניים-שלושה נודניקים, שמסתובבים פה רק כדי להתסיס.

Berethor

New member
זה בדיוק הבעיה שהוא "פתוח לכולם"

ככה שיותר מדיי מהפורום הזה הם אנשים שבכלל לא שייכים לכאן, אבל מלא זה, הטרולים והספאמרים שבניהם, שגורמים פה רק לנזק, במיוחד לקהל היעד האמיתי של הפורום הזה, זה הכי נוראי פה. אני מבין שאת מגנה עליהם כי לא אכפת לך, וכי בך הם לא פוגעים במלא, הרי את "מנוסה" אז מה אכפת לך אם הם מלכלכים על "לא מנוסים", ועל נושאיים מהותיים של הפורום הזה. את מעוותת את דבריי, אני לא קורה טרול לכל מי שלא חושב שבתולים זה דבר קדוש, אני קורה ככה לכל מי שבא ללכלך פה על חסרי ניסיון מיני וזוגי. אני גם קורה ככה לכל מי שמטרתו בפורום הזה היא בעיקר להציק ולעשות נזק לפורום. לרוב הטרולים גם לא שייכים לפורום הזה, מה שלא מפתיע כמובן. את מנסה לגונן על טרולים, כי לא אכפת לך מהפורום הזה כנראה, וזה שיתוף פעולה במודע או שלא במודע איתם.

dori78

New member
דוגמה מצויינת למה שדיברתי עליו.

אני מתחילה לקבל תחושה, שאם היית יכול היית מגרש אותי מכאן.
אם אתה רוצה מקום שבו אתה תהיה שומר הסף ותקבע למי מותר ולמי אסור לכתוב, אתה מוזמן לפתוח קומונה פרטית.
שים לב - כבר החלטת מה המניעים שלי וממה אכפת לי, כל זה בלי להכיר אותי בכלל.
אני לא משתפת פעולה עם אף אחד. יש פה כמה אנשים שלדעתי כותבים שטויות, לא בהכרח אלה שאתה מדבר עליהם.
זה לא משנה, אני לא קובעת מי יכתוב פה.
ולמה אתה חושב שבי לא פגעו? היה פה מישהו שכינה בכינויים שונים, שאין להם קשר לא אלי ולא לדברים שכתבתי.
אז נעלבתי לחצי דקה ועברתי הלאה. אני ממליצה לך לעשות את אותו הדבר.
אתה יודע איך מעלימים טרולים? מתעלמים מהם. או מזעיקים את טוב-טוב, מה שבא קודם.

למעלה