מרשה לעצמי לרגע לקחת את אור הזרקורים...

Berethor

New member
כמו נבואה שמגשימה את עצמה

אם לא היית מתערבת לטובתם של הטרולים מחשש שיגרשו גם אותך, הכל היה בסדר, אבל שאת מתערבת לטובתם של הטרולים מתוך "אחוות בעלי הניסיון" את משתפת פעולה איתם. אם הייתי יכול הייתי מגרש קודם כל את הטרולים, הפורום היה מקום הרבה יותר טוב בלעדיהם, זה היה עושה סדר. אני מעדיף לטפל בטרולים מאשר להתעלם מהם, זאת הגישה שלי בנושא, הטרולים הכבדים לעולם לא הולכים מעצמם, אלא אם כן נפטרים מהם, ואם את לא יכולה לעזור למאבק בפשיעה, לפחות אל תנסי לגונן על הפושעים. פשוט אל תתערבי, הטרולים ואלו שעוזרים לטרולים, הם הסיבה העיקרית לכך שדברים של הטרולים זוכים להתייחסות גדולה. אני סך הכל מזהיר אנשים שמדובר בטרולים, כדי שישמרו מהם.

dori78

New member
אז אני מבינה

שאתה הכי בוגר וגיבור פה, לכן תפקידך להזהיר אנשים?

מצחיק, אני דווקא נותנת את הקרדיט למרבית הגולשים פה,
שהם יודעים להבדיל לבד בין טרולים לסתם נודניקים שלא ראויים להתייחסות.

אני רוצה להדגיש - אני לא "מתערבת לטובתם של הטרולים".
אני לא מכירה אף אחד מהאנשים כותבים פה באופן אישי, עד כה לא התרשמתי מאף אחד מהם כטרול.
אולי כדאי שתבדוק את המושג "טרול" בעולם הפורומים, לא מדובר בכינוי למישהו שמציק לך באופן אישי.
יש פה, כפי שכבר כתבתי לך, כמה נודניקים שבאופן אישי הייתי מכניסה להם שתי סטירות, אם הייתי פוגשת אותם בעולם האמיתי.
זה לא אומר שיש לי (או לך, לצורך העניין) זכות לגרש אותם מפה.

לפורום הזה יש מנהל, הוא היחיד שיכול להחליט לחסום מישהו מהכתיבה בפורום וגם למחוק הודעות.
כשאתה קופץ על כל מי שלא מוצא חן בעיניך, מכתיר אותו כטרול - אתה נוהג באלימות לא פחות ממנו.
היית יכול להשתלב מצויין במשמרות הצניעות.

Berethor

New member
הוא לא מציק רק לי אלא לכולם

וגם במקרה הספציפי פה הטרולים הציקו לאנשים אחרים. בניגוד עליך אכפת לי. נכון אני לא מנהל ולא יכול לעשות פה תסדר שמנהל יכול לעשות, אבל זה לא אומר שאני לא יכול לעזור עם הכלים שיש לי ועם הכישורים שלי. יש לך בעיה בזיהוי טרולים, או שאת עושה את זה במכוון כדי להגן עליהם. אני לא פציפיסט ומעולם לא הייתי, לפחות שאני נוהג באלימות אני עושה את זה נגד מי שמגיע לו, נגד אנשים רעים בעיקר, בניגוד לטרולים שפוגעים סתם באנשים. אם את לא מבדילה בין שוטרים ושודדים או בין חיילים למחבלים, הבעיה היא שלך ולא שלי. בכל אופן אמרתי מה שיש לי להגיד, וזאת זכותי, אין טעם להמשיך בדיון הזה איתך, כי את לעולם לא תביני.

Larik

New member
אירוני שבן אדם שנלחם הכי חזק נגד טרולים

יוצא בסוף הטרול הכי גדול.

זה חייייייייייי

בעקבות רעיון של גולדי
והשיעמום שלי

הקשבתי לו
ופתחתי קומונה

מעניין מה יהיה שם?
אני רוצה הרבה דיבורים על סקס!!!!!!!!
וגם על זוגיות
וגם

ובקיצור שיהיה שמחחחחחחח

כולכם מוזמנים
אה ומעניין מי יהיו אדומים שם, כי אני מאדימה חופשי על התרומה לקומונה

נראה מה יהיה
כמו כל ישראלית טובה, הקומונה היא לא עולה כסף
אז למה שלא נפתח אחת כזאת?
חחח
לפחות משהו אצלי יהיה פתוח

לינק
http://communa.tapuz.co.il/betulin

וגם בחתימה שלי כמו שאתם רואים יש גם לינק

Berethor

New member
להרביץ מותר שם?

אם מתרצים את זה אחר כך שזה סאדו נגיד?

להרביץ לא
לדבר על

סקס/זוגיות/שרשורי עוף מעופפים כן

או ליותר דיוק גם לדבר על חוסר סקס/חוסר זוגיות/ וכדומה

tull383

New member
לדעתי חבל לפתוח קומונה מתחרה

הפורום הוא גם מקום חברתי, צריך לאזן בין הדברים.

זאת לא קומונה מתחרה

אלא חברתית שבה כל אחד יכול לכתוב שירשורי אוף
מבלי להימחק

אריאל362

New member
מסכים, בפורום הזה לא צריך OFF לדעתי

זה לא שאנחנו מחוייבים לדבר על זוגיות ומין

הו! מישהו שירד לסוף דעתי...

שכל אחד יפתח שרשור על מה שהוא רוצה בין אם הוא חבר פורום קבוע יחסית ובין אם הוא חדש עם שם משתמש לא רשום בתפוז...

אבל כמובן שזו דעתי, וכנראה כמו שלא מפסיקים לרשום פה זוהי החלטתו של מנהל הפורום.

למעלה