כן
לסוף העונה השלישית
וספוילר להיסטוריה של אחת הדמויות.
לא עמדתי לעדכן הפעם, אבל כשראיתי שכבר הכנת לי את התת שרשור
אני מתקדם בקצב של שני פרקים בערך ליום. אני אוהב ממש את כל הדמויות. אצל טיריון את הפוליטיקה והשנינויות, אצל אריה את המסע האינסופי. לכל אחד יש משהו מיוחד.
הפרק האחרון שקראתי היה על קייטלין והבגידה של לורד קארסטארק. קייטלין היא אחת הדמויות הכי אהובות עלי, ואני חושב שהפעם יהיה ממש אכפת לי שהיא תמות
אני מעריץ אותה על איך למרות כל מה שהיא עוברת, והיגון שהיא חווה היא עדין מנסה למצוא פתרונות ולהציל את המצב. כשהיא שחררה את ג'יימי היא הפגינה אומץ ותעוזה שלא נופלים מזה של לוחם בשדה הקרב. הפרק על לורד קארסטארק היה גם הוא מעולה, גם אם מדכדך.
ששאוש"ק ממש מאתגרת את האופן שבו אני קורא ספרים. זאת לא סדרה ששייך לקרוא בחוסר ריכוז. למשל, מהרגע שהכרתי את איליין פיין תהיתי איך הוא איבד את הלשון שלו. התשובה לכך ניתנת בכזאת אגביות, בלי שום תרועת חצוצרות תוך כדי פלאשבק של ג'יימי.
“The king won’t ask him. And once it’s done, Father can’t object, not openly. Aerys had Ser Ilyn Payne’s tongue torn out just for boasting that it was the Hand who truly ruled the Seven Kingdoms. The captain of the Hand’s guard, and yet Father dared not try and stop it! He won’t stop this, either.”