phoenix force Member 2/11/12 #9 ג'פרסון ב"חיות פולטיות"! אבל כבר ידעתן את זה.. גם סאווני מ"האישה הטובה", ניתן פטרלי מ"גיבורים", ג'ורג' הרוקח של ברי "מעקרות בית נואשות".. וכמובן סיגורני ויבר
ג'פרסון ב"חיות פולטיות"! אבל כבר ידעתן את זה.. גם סאווני מ"האישה הטובה", ניתן פטרלי מ"גיבורים", ג'ורג' הרוקח של ברי "מעקרות בית נואשות".. וכמובן סיגורני ויבר
S shirush3 New member 2/11/12 #21 לא סיימתי את גיבורים גם והבעיה היא שאני לא זוכרת מה הפרק האחרון שראיתי אז אני לא יודעת מאיפה להמשיך וגם אם אני אמשיך אז אני לא זוכרת חצי ממה שהיה. חוצמזה לא שווה בלי סיילר
לא סיימתי את גיבורים גם והבעיה היא שאני לא זוכרת מה הפרק האחרון שראיתי אז אני לא יודעת מאיפה להמשיך וגם אם אני אמשיך אז אני לא זוכרת חצי ממה שהיה. חוצמזה לא שווה בלי סיילר
phoenix force Member 2/11/12 #24 את צוחקת?! יש סיילר עד הסוף.. זה מה שהרס את הסדרה.. הם ניסו לעשות אותו good guy.. קיצר, רק העונה שווה, כל השאר לא שווה..
את צוחקת?! יש סיילר עד הסוף.. זה מה שהרס את הסדרה.. הם ניסו לעשות אותו good guy.. קיצר, רק העונה שווה, כל השאר לא שווה..
S shirush3 New member 2/11/12 #26 אבל בדמות ניית'ן אני רוצה את סיילר בתור סיילר. את סיילר שפותח לקלייר את הראש ולדמויות אחרות (כ"כ חבל שהוא לא הרג את קלייר )
אבל בדמות ניית'ן אני רוצה את סיילר בתור סיילר. את סיילר שפותח לקלייר את הראש ולדמויות אחרות (כ"כ חבל שהוא לא הרג את קלייר )
S shirush3 New member 2/11/12 #30 איכ פיטר כ"כ לא אהבתי אותו וואו אם כבר גיבורים ותפוז אז גם בפורום שם הייתי בתקופת עונה1-3
phoenix force Member 2/11/12 #40 אני אהבתי בייחוד בעונה הראשונה! הוא היה קשוח ואפל וטוב כזה.. ושרוט על כל השכל! איך אפשר שלא לאהוב אותו?!
אני אהבתי בייחוד בעונה הראשונה! הוא היה קשוח ואפל וטוב כזה.. ושרוט על כל השכל! איך אפשר שלא לאהוב אותו?!
S shirush3 New member 3/11/12 #41 רק בעונה הראשונה אני לא זוכרת אם זה היה לקראת סוף הראשונה או בשניה שממש ממש לא יכולתי לסבול אותו יותר רציתי להכנס למסך ולעשות לו סיילר!
רק בעונה הראשונה אני לא זוכרת אם זה היה לקראת סוף הראשונה או בשניה שממש ממש לא יכולתי לסבול אותו יותר רציתי להכנס למסך ולעשות לו סיילר!
phoenix force Member 3/11/12 #68 זה כי הם מרחו את הדמות שלו.. וחוץ מזה, פיטר כמעט הרג אותו אבל הם רצו שהוא יתפוס את המקום של ניית'ן..