עוף לאמצע שבוע

LeAnnDylan

Well-known member
מה יש לי לבטל בדיוק?

כל ההתראות שם זה על הודעות בקבוצות שאני חברה בהן, זה טוב שיש לי אינדיקציה על הודעות חדשות כדי שאני אזכור שאני צריכה להיכנס אליהן מידי פעם אבל שהאינדיקציה תהיה ככה ולא בנוטפיקיישן. בצורה הזו זה לא מעיק לי בעין ואני מצליחה להתעלם מזה יפה מאוד כשאין לי סבלנות לזה.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב, גם בפלאפון זה ככה

אנשים מתחרפנים ממני, יש לי סימון של הודעות חדשות כמעט בכל דבר עם נוטיפיקיישן ובכלל לא אכפת לי. יש לי מישהי בעבודה שבאופן קבוע מתעקשת לבטל לי את הסימון של השיחות שלא נענו (אחרי שכל יום יש איזה 7 כאלה
) אבל להודעות ולשאר הדברים אין לה כוח כי צריך לעבור אחת אחת ובשיחות אפשר פשוט להיכנס לעמודה של שיחות נכנסות כדי לבטל את כל ההתראות יחד.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מאמינה

שאחרי 90 שנה שהיא לא מופיעה היא תחזור להופיע עםהשירים ישנים. איך היא לא שיחררה אלבום עדין?!

blah blah story

New member
בגלל זה חשבתי שהיא תוציא דיסק לפני ההופעות

אולי היא תוציא אחרי שתתחיל - אבל זה חסר סיכוי

תאמיני לי שכל הכרטיסים ימכרו גם אם היא תופיע עם השירים הישנים

היא לא התחילה לעבוד על אלבום חדש לפני איזה שנ

ה בערך?
למה זה מופרך שהיא תשחרר אלבום בקרוב?

blah blah story

New member
היא לא התחילה

היא הוציאה שיר בודד
למרות שהיא אמרה שיש לה מגירה עם שירים ל 20 אלבומים

West Doll

New member
לא עשית עבודה טובה בהסתרת השם...חחח

גם אותי את קורעת בקאנטרי. לא אשמתי ששמים רק משמשים הומלסים! |הא|
חוץ מזה אני אמשיך לשלוח לך מודרן ראפ. את משתפרת

LeAnnDylan

Well-known member
למה לא?

לא רואים מה כתוב. לא?

וסתמי את עם הראפ שלך גרררר

blah blah story

New member
כי מחקת ליד השם והתמונה של הבחור את הפרטים

אבל למעלה לא מחקת ואפשר לראות איך קוראים לו

עדכונים.

יומני היקר,
ראיתי את ההופעה של סקיילר וריבה, כי זה הופיע בראשי אצלי. זה כמובן היה מעולה, אני לא מעריצה גדולה של סקיילר, אבל הן משלימות אחת את השנייה. גם השיר היה ממש תפור עליה.

בנוסף, ראיתי סרטון שבו לוק ברייאן עושה קאבר לבאד רומנס. נחמד מאוד הבחורצ'יק.

ו-שמעתי שיר מהאלבום החדש (יחסית) של קייט ווגל, say you're mine, וזה מושלם ואני מכורה.

משמיעה ראשונית, האלבום של אידנ'ס אדג' לא הלהיב אותי במיוחד. אבל לא לחשוש, זה קורה הרבה, זה גם הופך את ההתמכרות לטובה יותר.

מקרה חמור מאוד, הוא העובדה שבכלל לא שמעתי את האלבום החדש של קרי
מה עובר עליי
ולמה אין לי מקום באמפי יותר

אכן בעיה.

דרור.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי מה את מבינה

סקיילר מעולה!! ראית את ההופעה שלה ל-you lie?
יש לה אישיות פאקצית במקצת (טוב נו. קצת הרבה!!) אבל נסלח לה כי היא בת איזה שתיים והיא נשמעת מעולה!!
לגביי האמפי, אולי תקני חדש?
האמת שהשבוע עשיתי לי רשימת קאנטרי באייפוד וגיליתי שמה שפעם הייתה רשימה של 100 שירים הפכה להיות רשימה של איזה 16 שירים.. ככה אפשר למחוק ולהחליף כל הזמן. מודה שאני לא באמת מוחקת דברים אלא רק מוסיפה למקרה שיום אחד יבוא לי לשמוע דברים שמחקתי ולא שמעתי שנים (למרות שזה כמעט אף פעם לא קורה בדרכים אלא רק כשאני בבית מול המחשב ואז גם ככה יש לי את כל האפשרויות פרושות בפניי) בקיצור מה שאנ אומרת זה שמה הסיכוי שאתה שומעת את כל השירים שיש לך שם? תעשי רפרוש.
ואדנ׳ז אדג׳ מעולים!! אם אין לך זמן להאזין לכל האלבום תקשיבי רק ל:
Too good to be true
Skinny dippin
Who am i drinking tonight
Amen
Swingin door

איך אפשר לא להעריץ את סקיילר?

חוץ מזה שהיא ומשמש ממש לא משלימות אחת את השניה

קייט ווגיל מעולה!
כמה שטח יש לך באמפי?
גם האלבום של אדנ'ז אדג' וגם האלבום של קרי טובים- תמצאי לך זמן!

אני לא מאמינההההההה

הומלנד החצופים צילמו סצינות בישראל, ולא טרחו להביא עימם את דמיטאן לואיס החתיך ההורס, והבמקרה בעלה של הלן מק'רורי. אמנם אני בצבא ואני מזמן כבר לא בעניינים, אבל זו לא סיבה.

למעלה