צילומים על הפרק - נסיון שעשיתי

• פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
אין. פרס לעולם לא ילך ...

הוא יקבור את כולנו

RSPA

New member
הוא לא רק מהמם, הוא מ א ל ף ...

הוא אילף אותי לחלוטין ועוד בשיטות של סיזאר מילאן..

RSPA

New member
הנה ה דוגמה למה שרצית להראות

משהו שאני נמס ממנו כל פעם שאני צופה בו....
רק לכווצ'ץ' אותו חזק חזק...

וכמובן כל הזכויות שמורות לבעל הזכויות !!!

יוספה 51

New member
הבעיה של אלו שהם גדלים ואז מתחילים

להשפיט אותך (לפחות החתולה שלי)- קומי, תביאי אוכל, תפתחי ברז מים, תפתחי כבר את הדלת כמה זמן אפשר לחכות לצאת החוצה, איפה הממתק שלי? לא, רק ביס אחד, לא מעניין אותי שפתחת את כל הקופסא, תשבי ישר, אל תזוזי, תני לעלות עלייך, תזיזי את הכלב הזה מפה, לא רוצה...

RSPA

New member
חייב לחדד משהו לצופים מזדמנים...

מעבר להומור...
זו אינה תמונה שלי. זו תמונה מקצועית שמצאתי ברשת, שמעבר לחמידות האובייקט היא מבטאת בדיוק את הרעיון שנופר דיברה עליו: החזית בפוקוס וכל מה שמאחור מחוץ לו. זה האפקט המרשים.

ladybug6

New member
10 שנים מאוחר יותר...

כל הזכויות שמורות לנוש!! ההולך על 4 הכי פוטוגני בבית הזה

RSPA

New member
איזה מתוק...בשוק

וגם יצא חרוז...הוא באמת דומה קצת לקטן ההוא.
והתמונה יפה !

RSPA

New member
מצוין. תודה.

אני מעדיף לא להשקיע יתר על המידה במניפולציות/עיבודים של צילומים - בודאי כאלה שנלקחים בסמארטפון (ולא נתפשים בעיני כמכווני יצירות אומנות). רוצה לכוון וללחוץ וזהו. מכסימום לעשות איזו הכנת סביבה לאובייקט ברוח מה שכתבת (להעביר לסביבה מוארת יותר וכד').
דרך אגב, אפשר לעשות את כל תהליך יצירת הבוקה המלאכותי גם תוך ניצול ה Lens Blur filter בפוטושופ. (ראי כאן >> http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/creative-focus/ )

ladybug6

New member
כל הרעיון זה לצלם וזהו.. בלי פוטושופ

הוספת האור לתמונה נעשה בעורך של האפליקציה עצמה של המצלמה, מיד אחרי הצילום יש כפתור עריכה ואפשר להוסיף פילטרים או לשנות ערכים מסוימים. אבל גם לא.. אבל הפונקציה של ה-blur היא בצילום עצמו, בלחיצה על כפתור.
בכל מקרה זה רלוונטי רק לסמארטפונים של גוגל אם אני לא טועה. סתם חלקתי..

Ofericko

New member
מצד אחד, עוד יעברו הרבה גשרים מעל למים

עד שנוכל לצלם תמונה מזדמנת בסמארטפון ושתהיה דומה לתמונה ממצלמה מקצועית.
מצד שני, התמונות פה בפורום הן רק לשם הפעלת בלוטות הטעם והריח של הגולשים, לא בשביל לזכות בפרס פוליצר....

למעלה