רביעוףףףף

N o R i K o

New member

אל תסתכלי על זה ככה... כאילו, ברור שלימודים יהיה מבאס מלחיץ וקשה, אבל זו גם תקופה חדשה, אנשים חדשים, אווירה חדשה... תחשבי על זה שאנשים אומרים שתקופת האוניברסיטה היא הכי שווה בעולם. באחד ממחזות הזמר האהובים עליי יש שיר I wish I could go back to collage.
אני חושבת הפוך ממך... אמנם כיף לי בעבודה הקלילה שלי ויש לי המון זמן לראות האנטומיה של גריי ולפגוש חברים ולעשות כלום, אבל אני מתחרפנת מחוסר המעש ומרגישה שבדיוק בגלל שיש לי כל כך הרבה זמן אני לא עושה עם זה שום דבר. אני רוצה כבר להתחיל ללמוד!
אז פשוט תנסי לחשוב על זה כעל ניצול של זמן, שבסופו תקבלי עבודה שווה שבה גם תרוויחי הרבה כסף וגם בסופה יהיה לך מלא זמן פנוי לתחביבים שלך

Billy Shirs

New member
אבל בהייטק עובדים מלא שעות ואין זמן לכלום

וגם בלימודים. אין לך מושג כמה השקעתי בתיכון, הייתי לומדת מהבוקר עד הלילה, ובטכניון אני בטח אצטרך הרבה יותר><
אני נורא נהנית מחוסר מעש, באמת. העבודה שלי גורמת לי לא להתחרפן. אם הייתי רק יושבת בבית כל היום זה היה נמאס עליי בסופו של דבר, אבל ככה אני גם רואה אנשים וזה וגם יש לי זמן לעשות כל מה שאני רוצה.
התחלתי ללמוד גיטרה, לסרוג, מתכננת טיול ומה לא... אין לי ראש להיכנס שוב לאווירה הרצינית של לימודים ועוד לארבע שנים... אני גם לא זוכרת כלום מהתיכון, אבל ממש ממש כלום, וזה גם מפחיד אותי-_-

N o R i K o

New member
את ממנצלי הזמן, הא?

אצלי זה כל בוקר מחדש... "שיט, שוב קמתי ב-10! אוי, לא הספקתי להתקשר לחדר כושר... טוב נו, נירשם מחר. בינתיים נראה עוד פרק של האנטומיה..."
תתעודדי מכך שיש המוןןןןןןן זמן עד אוקטובר. תשעה חודשים זה הריון שלם שבו זרע וביצית קטנטנים הופכים להיות יצור חי שלם שאוכל ונושם ומשמיע קולות!
ושאת הולכת לנצל את תשעת החודשים האלה כראוי ולא לגרור אותם ולא להתחרט עליהם :) יהיה בסדר!

אופטימיות היא שם המשחק

Billy Shirs

New member
כשאני בחופש אני קמה בעשר...

אבל מספיקה לעשות עוד המון דברים אחרים. אפילו הורדתי 10 ק"ג... אני בטח אעלה אותם בריבית כשהלימודים יתחילו><
ותשעה חודשים עוברים מהר מאוד, שתדעי לך.

למעלה