רביעוף!

ellendili

New member
מעתיקנית

לא יודעת אם זה מקצוע אבל כל הקטע של פולקלור וסמלים עתיקים זה ממש מגניב! כמו שההוא-איך-איך-קוראים-לו מצופן דה וינצ'י למד. המקצוע שלו היה בערך הדבר היחיד שאהבתי בספר הזה
.
ויפנית
. יום יבוא ואני אלמד יפנית.

N o R i K o

New member
לא קראתי

לא אוהבת מתח...
גם אני אוהבת את הדברים האלה, אבל אף פעם לא תהיה לי סבלנות ללמוד את זה...

בואי, אני אלמד אותך יפנית!
אטאשי נו נמאה ווה נוי דסו! D:

Sharonmxx

New member
זה קל

זהירות, תשובה בנאלית וצפויה:
פסיכולוגיה
אני עושה בזה 5 יחידות עכשיו, זה שיא המעניין ואני ממש רוצה להרחיב על זה עוד. הכי מעניין זה מחלות נפש וכאלה אבל משרד החינוך לא מרשה ללמד אותנו את הדברים האלו כי הם חושבים שאנחנו בכיתה ו' ונקשר את זה לעצמנו ונשתגע או משהו כזה

N o R i K o

New member
האמת,

עד הצבא הייתי ממש into פסיכולוגיה, עניינו אותי כל הבעיות וההפרעות האלה כי אני באמת מתייחסת לדברים האלה כאל... דברים שאפשר לתקן עם טיפול נכון. ואז הייתי מאבחנת פסיכוטכנית והבנתי שמספיקות לי הצרות שלי

מה שכן, אם כבר, אני ממש אוהבת סוציולוגיה-פסיכולוגיה, כלומר, איך כל מיני תופעות חברתיות משפיעות על אנשים מבחינה פסיכולוגית... בתיכון למדתי תקשורת וחברה וללמוד על השפעות התקשורת על החברה היה אחד הדברים המרתקים והמעניינים שעסקתי בהם, ואם לא הייתי ריאלית יותר זה בטח היה אחד מתחומי הבחירה שלי

ובהצלחה בעתידך הפסיכולוגי...
טוב לראות אותך כאן! D: בואי הרבה, ולא רק לאוף... הייצוג של הטים פיטה פה הולך ופוחת, אתן חייבות לעשות משהו בנידון!

Sharonmxx

New member
אני מרחיבה פסיכו- סוציו,

השנה אני לומדת פסיכולוגיה, שנה הבאה סוציולוגיה. זה 5 יחידות ביחד. אמרו לי שסוציולוגיה זה משעמם ושאני ארצה לבכות, נשמע אופטימי

כל שיעור פסיכולוגיה אני מאבחנת התנהגויות של אחרים, אני לא יודעת אם זה בגלל שראיתי שרלוק או בגלל השיעור אבל זה פשוט מצחיק ושיא הכיף! השיעור עצמו ממש מעניין, עכשיו אנחנו לומדים עיצוב התנהגות. הדוגמה היא תמיד על תינוקות וכלבים אבל תכלס אני עכשיו יכולה לתמרן אנשים לעשות מה שאני רוצה וזה די מגניב.

אני כאן עד דצמבר! ואז יש תקופת מבחנים ובגרות במתמטיקה ובאנגלית ואיכס.
זה קצת מצחיק כי גם לקראת הקיץ קבעתי לעצמי שאני אהיה כאן עד מאי בגלל שאז בגרויות ובכל זאת הייתי פה כל הזמן

N o R i K o

New member
יאללה, גם אני אצטרף

האמת? אני הכי הכי הכי הכי הכיייייי רוצה להיות וטרינרית. פשוט בארץ להגיע לוטרינריה זה קשה עד כמעט בלתי אפשרי... צריך לעשות תואר ראשון במדעי החיים\ביולוגיה ואז לעבור כמה שעות התמחות עם בעלי חיים ורק אז להגיש בקשה וגם אז המקומות מאוד מאוד מאוד מוגבלים... ועם תואר במדעי החיים וביולוגיה אין מה לעשות
אז במקום זה (פשרה
עלק) אני הולכת לנסות ללכת על רפואה\רפואת שיניים... וזה למה אני עכשיו מתבייכנת על שיעורים במתמטיקה...
אני פשוט ריאלית ואוהבת דברים שבהם יש רק תשובה אחת נכונה. מה זאת אומרת אני צריכה לבחור בין גייל לפיטה?!!??! זה -רקקקקקקק- גייל ואין אפשרות אחרת מה זה צריך להיות?!!?!? וכאלה
זה נגיד גם למה אני לא אוהבת גיאומטריה... יש 1000 דרכים לפתור את השאלה, לא אחת

אבל אם הייתי יכולה ללמוד כל מקצוע בעולם בשביל הכיף שלי, והיה לי מספיק כסף גם כדי לממן לימודים בבן צבי וגם כדי לחיות אחר כך על משכורת של שחקנית... לגמרי הייתי הולכת ללמוד תאטרון
חלום חיי הוא לשחק דמות ראשית במחזמר. אני צריכה להיות גלינדה של הגרסה הישראלית לWicked. עם פיתוח הקול שאני אממן בבן צבי אני בכיף אגיע לטונים שלה באופרה! D:

Black Stain

New member
אווווו

מלא!! קודם כל והכי חשוב ועוד יקרה זה להיות שחקנית בתיאטרון פרינג'
אח"כ להיות מהאנשים האלה שבודקים משחקי המחשב לפני שהם יוצאים לשוק, והייתי רוצה להיות מהאלה שבונים משחקי מחשב!!
ומבקרת מסעדות! ומנכלית של רשת טלוויזיה ענקית ואז סדרות כמו ורוניקה מארס לא היו מתבטלות לעולם.

pennylane11

New member
מצדיקה את קיומי פה

אני כרגע משועבדת לבית הספר שלי כחלק ממגמת הרובוטיקה שאני חלק ממנה. חוץ מחמש יחידות מתמטיקה ואנגלית, מקצוע הבחירה שלי הוא פיזיקה שגם ממנו יהיו לי חמש יחידות, יש לי פרוייקט ברובוטיקה של חמש יחידות, ושלוש (יכול להיות שגם חמש, תלוי כמה אני ארצה למות גם בי"ב בשביל בונוס) יחידות מדעי ההנדסה- שכרגע מתחלק ללמידת שפות תכנות (סי, סי שארפ ואסמבלר).
האמת אבל? אני הכי לא אוהבת את זה בעולם. כאילו, כן, אני גיקית, ובאיזשהו מקום ללמוד אסטרונומיה ואסטרופיזיקה זה החלום, אבל גם כל כך לא... הגילטי פלז'ר שלי זה ספרות ושירה וכו', ואני גם רואה את עצמי הולכת לאיזה אוניברסיטה בחו"ל ולומדת שירה בריטית מהמאה השמונה-עשרה או משהו. כי הכי בא לי.
|היי-אני-מעין-ואני-גיקית|

E l S i

New member
נתעלם מזה שקראתי את אסמבלר כ

את יודעת מה

אמנם למדתי מקצועות שונים ממך, אבל אני מזדהה ממש- ספרות אנגלית זה הרבה יותר נחמד ללמוד מפיזיקה, אין סיבה שזה יהיה *גילטי* פלז'ר

למעלה