רביעוף!

N o R i K o

New member
רביעוף!

כי היום יום רביעי, ואין יום מופלא ממנו בשבוע לאמן בו את כישורי ההקלדה הפלאפונית שלי!

E l S i

New member
אלזס!(בלי לורן...)שזה בצרפת ליד גרמניה ושוויץ

אז הייתי בשלושתן (המעבר חופשי חוץ מנקודת מכס אחת בין צרפת לשוויץ)

והקתדרלה-בשטרסבורג- בעצם בת הרבה יותר מ600

pennylane11

New member
אם להתמקד בדבר החשוב בתמונה,

המעיל שלך מהמם!

סתםסתם. נשמע שנהנית! D:

E l S i

New member
לא, אבל מצאתי שלג ביער השחור!!!!

(כן, הוא היה וייס ואלד ולא שוורץ..) ו...פתיתי שלג באמת נראים כמו בסרטים והוא כל כך נעים חוץ מזה שהאצבעות שלך קופאות (מרגישה כמו ילדה עשוקה שבחיים לא ראתה שלג... לא רגע זה מה שאני)

וקניתי (,אבא קנה לי
) את + של אד שירן(עם כיתובים בצרפתית) ואת הDVD של הרשת החברתית (עם כיתובים בגרמנית)
ובא לי לגור בVIRGIN MEGA STORE כי יש שם ספרים ודיוידים ומוזיקה ובאמת לא הבנתי למה יצאנו משם בכלל...
(בתמונה אני שם עם הספר "החיים בפאנם" שיש בו תמונות מהסרט וציטוטים מהספר והאמת שלא היה לי המון זמן להתעמק אבל הוא היה יפה)

והיינו יום שלם בתוך ענן ולא יכולנו לראות כלום
וראינו קתדרלה בת 600 שהיה בה שעון אסטרולוגי שממש לא ברור מה הוא אמור לעשות
ואתמול היינו בסופר בגודל של שמונה סופרים ביחד וקנינו את כולו בערך, או לפחות את כל השוקולדים

והיה לי כיייייייייייייייף (וטעים) עם אחיותיי וסבתי ואבי אבל גם התגעגעתי אליכן קצת

N o R i K o

New member
אמנם בדיליי, אבל ברוכה השבה

שמחה לשמוע שנהנית! ומזל טוב כמובן על הטסט והכל D:

N o R i K o

New member
אוף

לא מצליחים לשרשר הודעות באופן נורמלי מהפלאפון? בואו להתמרמר!

Miss Lavet

New member
אני חייבת לשתף את זה

אז חזרתי היום מהגיחה שהייתה באנדרטת הנח"ל, זה היה מיותר אבל על זה אני לא רוצה לדבר...
אתמול עשו לנו סיור במבנה עצמו (הבניין. לא הלוח עם השמות) ובסוף הסיור נתנו לנו להסתובב בקומה האחרונה ששם יש אגפים לפי שנים, והמדריכה אמרה לפנות אליה אם אנחנו מחפשים אנשים ספציפים ואני חיפשתי. חבר מאוד טוב של דוד שלי מת בצבא ולפני כמה שנים הייתי באזכרה שלו ומאז אני רוצה לדעת על אותו אדם והקשר שלו עם דוד שלי.
היא הפנתה אותי לאגף ששם הוא כנראה נמצאה (ידעתי רק את השם שלו וממה בערך הוא מת) ובסוף מצאתי (זאת אומרת הוא הראשון שהלכתי אליו). בתוך המגרה היה ספר יזכור על הפרטים על אותו אדם ומכתבים שכתבו לו ובין המכתבים היו שני מכתבים שדוד שלי כתב להורים שלו ולו... כשקראתי את זה הייתי בהלם, זאת אומרת... אף-פעם לא ראיתי אותו במצב כזה- שביר וחלש, אני קראתי את זה והייתי בשוק חוץ מזה שאף פעם לא ראיתי את דוד שלי במצב הזה הוא גם דיסגראפי ברמה קשה מאוד והעובדה שהוא כתב את זה היה שוק עבורי. כל עוד שהייתי במבנה אני לא בכיתי, רק סיפרתי את זה לכמה אנשים וכתבתי להורים של אותו חבר. כשיצאתי משם התחלתי לבכות וכמובן שגם סירתי את זה לתאומה שלי שגם לא האמינה לזה וגם קצת בכתה. בין היתר היא הזכירה לי משהו ששחכתי, אחרי אותו שאותו חבר מת אז דוד שלי אמר לסבא וסבתא שלי להמשיך לבקר את ההורים שלו וככה בעצם סבא וסבתא שלי וההורים שלו נעשו חברים.

והיום אמא שלי סיפרה לי עוד כמה דברים שלא ידעתי עליו, היא גם לא ידעה על המכתבים וגם הייתה בשוק. היא גם אמרה לי לכתוב לדוד שלי על זה, אבל אני מפחדת.. אני מפחדת שנכנסתי למקום פרטי ואני לא רוצה להחזיר אותו לזה... אבל אני ממש רוצה לדבר על זה עם מישהו...
חוץ מזה, אני כבר לא זוכרת מי אמרה לי את זה, אמא שלי או התאומה שלי שדוד שלי כל פעם שהוא בא לארץ (הוא גר באנגליה) מבקר את הקבר של אותו חבר ואת ההורים שלו וכשהיה את הר הגעש לפני כמה שנים הוא ממש שמח, כי הוא יכל להיות בהזכרה שלו אחרי הרבה שנים והוא פגש את החברים שלו מהצבא...

אני אפסיק לכתוב עכשיו כי אני בקושי רואה את המקלדת מרוב דמעות

N o R i K o

New member
ספרים/סרטים/סדרות

רוצים עוד מקום להתלהב בו שקאסל זה הכי טוב בעולם? זה המקום!

ellendili

New member
שמישהו יירה בי בבקשה...

כל עונה 5 של הדוקטור בקצת פחות מיומיים

הילדים, הבעל, העבודה, החיים - הכל הוזנח והושאר לאנחות.
והיא אפילו לא הייתה טובה!!
הצילו.

N o R i K o

New member
רנדומלי

רוצים לדבר על האיחוד של ביבי וליברמן?
אה, לא?
סנדי?
החתונה של משה פרץ...?
נו. בטוח יש לכם משהו לדבר עליו!

N o R i K o

New member
ושאלת האוף השבועית

במועדון הקריאה שאלנו איך הגעתם לספרים ולפאנדום, אז אם כבר-
איך הגעתם לפורום/לקומונה בפרט ולתפוז בכלל? איפה עוד אתם גולשים?

pennylane11

New member
שוב, הכל את

אני גולשת בעוד כ"כ הרבה מקומות! בעיקר 2316 (קאסל), 1526 (האנטומיה) ו1649 (דוקטור הו), אבל גם מראה נוכחות ב160 (פוטר), 414 (פאנפיקים ופאנארטים), 298 (ביטלס), 2318 (המפץ), 2320 (שרלוק), 1360 (אופנה אלטרנטיבית) ועוד ועוד ועוד. תפוז זה החיים, בערך

למעלה