רביעוף!

Miss Lavet

New member
בקצרה:

לפורום- אני לא זוכרת מה היה קודם או האם אני מתבלבלת בין פורום וואנס אפון אטיים (שאני כבר לא שם וזה חבל כי זו סדרה אדירה
)
1. תפוז פירסם בפורום הארי פוטר שנפתחו פורומים חדשים בתפוז וביניהם גם משחקי הרעב אז בדקתי
2. את פרסמת נראה לי באוף קישור לפורום אז אני בדקתי

לתפוז- נראה לי כי חברה שלי רצתה שאני אפתח בלוג... זה היה לפני שנים פעמיים (אבל בפעמיים האלו כי רצו שאני אפתח בלוג)

אני גולשת ב-160, בבלוגים, בעיקר בבלוגים שיש בהם פאנפיקים ועובדות מוזרות ופעם גלשתי בקומונה של הלנה בונהם קרטר ובפורום של וואנס אפון אטיים

N o R i K o

New member
יאללה,

אי שם בגיל 14 הייתי בקטע של מנגה ואנימה, אז חיפשתי מקום לדבר בו עם אנשים על זה ולדעת באיזה סדרות לצפות, ומצאתי את פורום 60 בתפוז. התחלתי לגלוש שם ואיכשהו יצא שמשם גלשתי לקומונת פאנפיקים שחברה ואני ניהלנו של הפאנדום האהוב עליי בזמנו, ולא הייתי בשום מקום בתפוז פרט לכך! ואז התגייסתי והחלטתי לתרום את הידע שלי בפורום מתגייסים וניהלתי שם, ותוך כדי גם יצא שקראתי את הסאגה וחשבתי לעצמי שאני חייבת מקום לפרוק בו את זעמי. מצאתי את הקומונה והצעתי לתפוז לפתוח פורום, ואחרי כמה חודשים טובים הם נענו לבקשתי
והנה אנחנו כאן!

E l S i

New member
יש לי היסטוריה ארוכה עם תפוז....

לתפוז בכלל: הייתי בת 11 והיה פורום חברים וג'ואי, אין לי ומשג איך הגעתי לשם. טוב שהיה לי שם משתמש אחר כי לא ידעתי אנגלית וזה מביך.

ב2007 פתחתי את המשתמש הנוכחי (הקודם היה במייל של וואלה בעל סיסמה שנשכחה.) בשביל להגיב בבלוג הפאנפיקים (של הקונדסאים) של רוני.

בקיץ של 2008 שאלתי שאלה בפורום זיהוי שירים (זה היה you've lost that loving feeling, ומאז הוא בMP3 שלי) וחפרתי שם קצת בארכיון וכ'ו. ומדי פעם הייתי באה לזהות אם הצלחתי ואם לא אז לנסות ובעוד 2-3 מקרים לשאול שאלה.
במרץ 2011 היה לי משעמם נורא ואני זוכרת שישבתי והתאמצתי לזכור איפה הייתי גולשת באינטרנט פעם, ונזכרתי בפורום זיהוי שירים ובדיוק הייתה את תחרות השירים היומיות, שאז אשכרה הייתה יום-יומית ופשוט נשארתי.

לאורך כל 2011 שוטטתי בכל פורום שעניין אותי קצת(למשל דוקטור הו וטורצ'ווד) והגבתי כשהתחשק לי מבלי להתחייב
הנה, חיפשתי את ההודעה הראשונה שלי בקומונה:
"היי, הגעתי מהפאנפיקים

מאת: E l S iו 24/08/11 | 23:43

למרות שאני לא באמת קשורה לפורום ההוא
"

אוקיי, אז באוקטובר היה פרוייקט כתיבה (כמו שיש החודש, לכו לקרוא!)
וכן נעשיתי קשורה לפורום ההוא, וברגע שנפתח הפורום הזה חודשיים אח"כ נעשיתי קשורה אליו וזהו.

Apikachu L

New member
פרוייקט שאלות נפוצות בפורום בי מתחיל!

פרוייקט שאלות נפוצות של פורום ביסקסואלים/ות יוצא לדרך.
האם יש לכם/ן שאלות, תובנות או תשובות על דו מינית, ביסקסואליות או פאנקסואליות (או כולן), משיכה מינית, ו/או רומנטית, עיוורון מגדר ועוד נושאים קשורים?
אנחנו נשמח אם תצטרפו לפרוייקט כדי שנוכל להרחיב את הידע שיש לנו בפורום, וכולנו נוכל לתרום לידע הוירטואלי בנושא.

נשמח לראת את כולם/ן

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1452&messageid=165326703

למעלה