ריאליטי חדש:גבר ואישה מוכרים את בתוליהם

nitsansh

New member
אם תעשי סקר, אני חושב שרוב הבתולות יהיו

מוכנות לעסקה כזו...

כמה נשים מוכנות לחיות עם גברים שהן לא אוהבות בשביל שיפור המצב הכלכלי?
כמה נשים מוכנות לקשר דיסקרטי עם "תומך נדיב"?

תכלס.. יש הרבה עסקאות שבהן צד א' מקבל סקס וצד ב' מקבל כסף...

בנישואין יש הרבה פעמים אינטרסים

מהבחינה הכלכלית, זוגיות כמעט תמיד עדיפה על יחידנות. מהבחינה החברתית, לא צריך להכביר מילים כמה שרווקות מוקצית אצלנו. בנוסף יש שיקולים רגשיים ולוגיסטיים ומיניים. זה קצת משונה שאתה אומר "נשים מוכנות לחיות עם גברים שהן לא אוהבות בשביל א' ב' ג''", כאילו שאין גברים שמוכנים לחיות עם נשים שהם לא אוהבים בשביל ד' ה' ו'.

Saladin

New member
חושב שהמשפט הזה כבר נאמר פה בפורום

כלומר, שזוגיות כמעט תמיד עדיפה על יחידנות מבחינה כלכלית, ודי קשה לי להאמין שהוא נכון. בתור רווק אתה יכול לחסוך בהוצאות ולאמץ לך הרגלי חיים חסכניים שבזוגיות אי אפשר לשמור עליהם. כמובן שזה תלוי באופי של אותו רווק (בזבזן או לא) ונכון שיש היבטים חסכוניים לזוגיות: לכאורה מכינים ארוחות ביחד ואוכלים בבית (למרות שאני לא בטוח שזוגיות לא מעודדת דווקא אכילה בחוץ), מגורים אולי יותר חסכוניים. אבל בזוגיות האפשרות לחסוך ו"להתכלב" פחות קיימת. שלא לדבר כמובן על זוגיות עם ילדים.

dori78

New member
זה עניין של החלטה

כל מה שאתה מחליט לבד - אתה יכול להחליט גם בזוג.
בתנאי, כמובן, שבחרת בת זוג שהשקפותיה בנושא דומות.

Saladin

New member
זה נכון.

which proves me right כיוון שבאתי לסייג את האמירה שזוגיות כמעט תמיד חסכנית יותר כלכלית מאשר יחידנות.

זה נאמר פה בגלל שזה נכון

לא ברור לי למה אתה חושב שאי אפשר להיות חסכוניים בזוגיות. יש אולי נורמות מטומטמות, שמגיעות לשיאן בחתונות ענק בומבסטיות, אבל אף אחד לא מכריח אותך ללכת עם העדר.

ההוצאה המשמעותית ביותר שנחסכת בזוגיות היא המגורים. אני למשל גרה בשכירות בדירת 3 חדרים, שלחלוטין לא נחוצה לי, פשוט כי לא מצאתי שום דירה נורמלית קטנה יותר. גם אם הייתי מוצאת דירת חדר אחד היא לא הייתה עולה חצי מהדירה שלי. כנ"ל הוצאות אחזקת הדירה, מזון, מיסים וכו'. בנוסף זוגיות מאפשרת לחסוך בהוצאות נסיעה, חופשות, בילויים, ועוד.

כמובן שאי אפשר להשוות בין זוגיות עם ילדים ליחידנות בלי ילדים - אבל גם לא צריך להשוות. היום זוגיות והורות לא בהכרח הולכות יד ביד. בין אם אתה עם ילדים או בלי, הרבה יותר חסכוני לחיות עם בן/בת זוג, כל עוד הם עובדים.

Saladin

New member
תרשי לי לסייג את מה שאמרתי.

אני לא חושב שאי אפשר להיות חסכוניים בזוגיות. בקשר למה שאמרת על מגורים לבד בדירת 3 חדרים זה נכון, אבל אני חושב שזה גם נובע מנורמה שקיימת שמגיל מסוים (ברגע שאדם מפסיק להיות סטודנט ומחזיק בעבודה עם שכר ממוצע ומעלה) אדם חייב לחיות בדירה "נורמלית" ולהתפשר על הדבר הזה זה לא מתאים (למשל לגור בדירה בת פחות מ-3 חדרים כדי לחסוך לעתיד). אני מודה שאני לא מדבר מתוך ניסיון ענף מדי בשכירת דירות ואני מייצג (לצורך הדיון בלבד
) את הטיפוס ה"מתכלב" אבל נראה לי שאפשר וגם יותר קל לעשות את הפשרות האלה לבד עם עצמך מאשר בזוגיות. כנ"ל לגבי בילויים ונסיעות - נראה לי שבד"כ, גם כשמדובר בזוגות עם ראש על הכתפיים ולא באנשים ש"הולכים אחרי העדר", יותר קל להחליט לוותר על דברים כאלה כשאתה לבד מאשר בזוגיות, שבה פשרות כאלה יכולות להטיל צל מסוים על הזוגיות ולגרום לתחושת חנק ביחד.

זה לא נובע משום נורמה

יש נורמות כלכליות אחרות שאני מתעלמת מהן לחלוטין.

אני גרה בדירת 3 חדרים כי דירות 2 חדרים באיזור שלי הן:
א. ישנות מאוווווווווד (שנות החמישים) - מה שמתבטא בשלל בעיות אקוטיות. אף משכיר לא טורח להביא דירה כזו למצב חדש.
ב. מפוצלות - מה שמתבטא בשלל בעיות אקוטיות אחרות, ובראשן, קיר הגבס עם השכנים, שזו מילה מכובסת לשותפים. אתה שומע הכל אצלם, הם שומעים הכל אצלך (ואם לא שומעים כלום יודעים שאין מה לשמוע
).
(הערה: לא ממש יש דירות 2 חדרים, וגם דירות 3 חדרים קשה למצוא.)

לאחר שגרתי בדירה מטיפוס א' וגם בדירה מטיפוס ב', ולאור העובדה שהגעתי לרמת הכנסה לא רעה, החלטתי שעדיף לי לגור בדירה יותר גדולה ממה שאני צריכה מאשר להתכלב בדירת כוך או עם שותפים. עדיין, ביחס לרוב הרווקים חסרי הילדים בגילי ובהכנסתי אני מוציאה מעט מאוד (בערך חצי מהממוצע, על פי הנתונים באתר בנק הפועלים).

קח לדוגמה את מבצעי 1+1

יש לי המון חוברות של מבצעים כאלה שאין לי אפשרות לנצל אם אני לא מוצא שותפ/ה.

מה מצחיק בזה? אתה יודע כמה כסף אפשר לחסוך?

כל דבר כמעט שעושים בשניים יותר משתלם מאשר לבד.

אם אני רוצה לנסוע לחופשה, חדר במלון יעלה לי כמעט פי 2 ממחיר של חצי חדר זוגי.
אם אני רוצה לשכור מכונית או בכלל להחזיק מכונית, זה יעלה לי בדיוק פי 2 מחצי מכונית לזוג. כנ"ל נסיעה במוניות. רק בתחבורה ציבורית אין יתרון ל-2 נוסעים על נוסע בודד.
עוד דוגמה: כרטיס מנוי לשמורות טבע וגנים לאומיים ליחיד עולה 300 ₪. לשניים הכרטיס הזה עולה רק 20 ₪ יותר, שזה פחות מעלות של כניסה אחת. זה גם סוג של מבצע 1+1.

Saladin

New member
טוב, אם אתה אומר.

אני לא מבין גדול בהיקפים של מבצעים.

Elle992

New member
לא אני!

זה שרוב הבתולות קלות דעת וחסרות עמוד שדרה לא אומר "שכל" הבתולות כאלה,

בחיים שלי לא חשבתי להכנס לקשר עם גבר בעקבות רקע כלכלי(וגם לא תומכת בכך), בחיים שלי לא חשבתי שאוכל בכלל להיות בקשר זוגי עם מישהו בלי רגשות ואהבה,

זה שיש מלא טראש בעולם לא אומר שכולם כאלה, זה רק אומר שהמצב בעולם הולך ומדרדר מיום ליום וממש לא לטובה,

askimosi

New member
מגעיל

בקצב הזה,יעשו ריאלטי צייד בין אנשים כמו שיצא לי לראות פעם באיזה סרט פעולה, מי שישרוד אחרון יזכה במליון דולר
.

עקרון יותר חשוב מכסף,
אסקימוסי

למעלה