תמיכה טכנית, בבקשה!

Music Man XD

New member
תמיכה טכנית, בבקשה!

אז ככה: קניתי אייפוד חדש, כי זה שהיה לי עד עכשיו גוסס.
השאלה שלי היא - איך אפשר להעביר את הקבצים מאייפוד אחד לשני? כי מסתבר שזה לא כל כך פשוט (רוב הקבצים לא נמצאים בספריית האייטונס שלי מסיבות שונות, אז זה מקשה על התהליך).

אני אשמח לעזרה! חיפשתי מדריכים באינטרנט ושום דבר לא באמת עבד לי. התחלתי לעשות את זה ידני, אבל זה מבצע די מטורף

Music Man XD

New member
תודה על התגובה בכל מקרה.

אני בינתיים מעביר דיסק דיסק

לפחות אין לי כמעט תכנים חשובים שהושגו שלא דרך קנייה פיזית (אז איך הם הושגו, אתם וודאי שואלים. אשאיר זאת לדמיונכם הקודח), אחרת בכלל הייתי צריך לחפש קבצים וכאלה.

ערן1987

New member
אוי, זה מעצבן!

אגב, חשבתי על משהו - באייטונס יש דבר כזה שנקרא iCloud, משהו כזה, ואם אתה נרשם לאייטונס אז אתה יכול להתקין את התוכנה הזו בכל מכשירי אפל שלך ואז הוא מעביר אותם אוטומטית ממכשיר אחד לשני בלחיצת כפתור.

אל תתפוס אותי ב-100% שזה מה שעושים ושככה זה עובד, אבל זכור לי משהו כזה. תבדוק את זה קודם, כ אני ממש ממש לא בטוח.

2Dirrty4U

New member
iCloud לא מעביר מוזיקה

רק דברים בסיסיים כמו דוא"ל, אנשי קשר, לוחות שנה, משימות ובעיקרון תמונות מזרם התמונות בלבד.

נדב, תוריד iFunBox תעביר את כל המוזיקה בעזרת התוכנה למחשב ואז תעביר במרוכז לאייטונס ומשם לאייפוד.
המלצה שלי, תעשה תקייה מיוחדת של כל המוזיקה שלך באייטונס שתמיד תדע שכל השירים שבאייטונס הם בתקייה אחת מרוכזת זה יקל לך על החיים.

YEEZUS

New member
יש תוכנה בשם iTools שאפשר להעביר

דרכה את כל השירים שיש לך באייפוד אל המחשב.
את השירים שעברו אתה יכול פשוט להעביר מחדש לאייפוד.

תתחדש! :)

YEEZUS

New member
האמת שאני לא זוכר, אבל אני לא חושב.

תבדוק את זה.

בכיף! :)

Music Man XD

New member
משום מה אני לא מצליח להוריד את זה.

תודה בכל מקרה! אנסה שוב אח"כ. בינתיים אני מעביר דיסק דיסק, בכיף שלי

נזכר במה שיש לי. הרגע הגעתי לסשה פירס, הוצאתי אותו מהמעמד ואז אמרתי לעצמי: "נההה, זה יכול לחכות"

זה פשוט לוקח המון זמן אז אני מעדיף לקבל מקרים דחופים יותר כרגע.

YEEZUS

New member

עשיתי פליילסט חדש לאייפון לא מזמן והכנסתי מסשה פירס רק את Why Don't You Love Me
גם היו לי שתי עותקים שלו כי אחותי קנתה לי אותו בלי לדעת שיש לי ומסרתי אותו לאוזן שלישית לא מזמן. מה לעשות... זה פשוט אלבום לא טוב.

Music Man XD

New member
כן. אבל היי, היא רק השתפרה מאז!

את שלי קניתי בארה"ב, בדיוק אחרי שהיא הופיעה בגראמי וזכתה בהמון פרסים, זה היה לפני יותר מארבע שנים. וואי, איך הזמן טס!

ו-YDYLM זה אחלה שיר. מת על ההופעות שלו. !SAY WHHHYYYY

DAN1EL

New member
כשאתה מחבר את האייפוד הישן למחשב

לא נפתחת לך רשימה של כל השירים שיש עליו באייטיונס?
כי אם כן, אז אתה יכול פשוט לעשות העתק-הדבק שלה למחשב ומשם לאייפוד החדש, לא?

ערן1987

New member
הזמנה מאמאזון

מישהו הזמין דרכם פעם דיסקים לארץ? כל השיטה שלהם מבלבלת אותי ואשמח להסברים!

Music Man XD

New member
אף פעם לא (אני ממש עוזר, אני יודע).

אבל חברים הזמינו (לאו דווקא דיסקים) והיו מרוצים מהשירות.
חפש ב-Yahoo Answers או איך שלא קוראים לזה, תמיד עוזר

ערן1987

New member
חח גם עידוד זה משהו

אבל אני מעדיף משהו בעברית כי כל חישובי המחירים האלה פר מוצר, פר חבילה, פר התחת שלי, מעלים לי ת'סעיף

למעלה