בהצלחה עם זה. למה פנית לאמאזון? זה משהו שאין בארץ? או שהמחיר קרץ?
M Music Man XD New member 8/5/14 #20 בהצלחה עם זה. למה פנית לאמאזון? זה משהו שאין בארץ? או שהמחיר קרץ?
ע ערן1987 New member 8/5/14 #23 לא בדיוק, מאמזון זה מוצר חדש לגמרי ומאיביי זה בד"כ יד שנייה/שלישית/רביעית/53846935792
Y YEEZUS New member 8/5/14 #24 אבל מה זה משנה? דרך ההזמנה היא אותו הדבר. דרך אגב, זה לא רשום שם, אבל המשלוח לארץ הוא 11 דולר (או שפחות, אני לא זוכר במדויק), אז תבדוק כמה זה משתלם לך להזמין משם.
אבל מה זה משנה? דרך ההזמנה היא אותו הדבר. דרך אגב, זה לא רשום שם, אבל המשלוח לארץ הוא 11 דולר (או שפחות, אני לא זוכר במדויק), אז תבדוק כמה זה משתלם לך להזמין משם.
ע ערן1987 New member 8/5/14 #25 זהו, שאני לא זוכר איך מזמינים מ-eBay הזמנתי משם לפני 10 שנים בערך בפעם האחרונה חחח ולגבי התוספת משלוח, על זה בדיוק אני מדבר! אני צריך מישהו שכבר הזמין משם בעבר כדי לבדוק את כל הדברים האלה, אם זה בכלל משתלם לי.
זהו, שאני לא זוכר איך מזמינים מ-eBay הזמנתי משם לפני 10 שנים בערך בפעם האחרונה חחח ולגבי התוספת משלוח, על זה בדיוק אני מדבר! אני צריך מישהו שכבר הזמין משם בעבר כדי לבדוק את כל הדברים האלה, אם זה בכלל משתלם לי.