8K TV

Soak

New member
אגב... בערך

נזכרתי במפגשי הפורום אצל רומן, עם המקרן הענקי והתמונה המדהימה שנוצרה... כן כן, מ-DVD.

אני בהחלט מסכים איתך.

אבל לי לא נראה דמיוני שעוד פחות מעשור נקנה טלויזיות של 80 אינצ' לסלון.

אני אישית משתמש במקרן FHD כבר כמה שנים טובות.
זה נותן לי בערך 90 אינצ' ממרחק צפייה של 4.5 מ'.
אז אני אשמח לקבל UFD.

prince9

New member
כנראה שלפני החלפת המסכים נצטרך להחליף גם

את הסלונים והבתים שלנו ע"מ שנוכל למקם שם מסכים כאלו "קטנים" .

liorb22

New member
אמת וציב

פעם עם הVHS והDVD היית צריך להחליף רק מדיות כדי להינות מהאיכות המקסימלית באותם ימים. הבלורי דרש החלפת טלויזיות נוסף לזה. כעת, כדי להינות מהUHD, נידרש להחליף בית סטנדרטי ללופט - מינימום.

מה השלב הבא? החלפת עיניים כדי להינות מרזולוציות גבוהות ממה שהעין האנושית מסוגלת?! טירוף מערכות, תאמינו לי.

אני חושב שהטכנולוגיות האלה נועדו רק לשמש כפלטפורמות ניסוי. זה בחיים לו יתפוס במיינסטרים - לא בעשורים הקרובים לפחות. לדעתי.

זה יהיה הסטנדרט בעוד 10 שנים ולאחר מכן

יעברו להולגרמות.... זה לא משנה מה אתם חושבים- האם יהיה לנו סלון יותר גדול או טלויזיה גדולה יותר כי אם זה סטנדרט החוקים האלו לא תופסים.
אנחנו רואים עכשיו ממבט הווה בלבד. קשה לנו עכשיו לראות את העתיד הרחוק כמו שלאחרים היה קשה לתפוס פעם שניתן לנסוע בכבישים במהירות שאנחנו נוסעים עכשיו. לאחר שיגיעו לאופטמליות לגבי מסכים אלו ( 4K ואפילו 8K ) יעבור בהדרגה להולוגרמות אמתיות שבהם יהיה ניתן לצפות ללא משקפיים ב4 מימדים.

trilliane

Well-known member
מנהל
כי הפער בין קלטת וידאו ל-DVD היה משמעותי מאוד

הן באיכות והן בנוחות וביתרונות הטכנולוגיים הנלווים. כיום הפערים בין הטכנולוגיות הדיגיטליות הולכים ומצטמצמים וגם הפורמט כבר לא חדשני, אז כל מה שנותר הוא לחדד עוד ועוד ברמה שלא ממש מזיזה לרוב הצופים למעט לחובבי טכנולוגיה מושבעים...

אישית אני נהנית גם כיום מצפייה ב-DVD איכותי בלי שום בעיה. יש כאלה ישנים שבהם ההעברה באמת זוועה (בפרט כותרים שנראים כמו וידאו) אבל כבר לא מעט שנים עושים עבודה לא רעה בד"כ. זה לא HD אבל זה נראה סבבה למדי. למען הסר הספק אציין שאנחנו צופים גם בלא מעט תכנים ב-720 וב-1080 אז זה לא שהעין שלי לא רגילה. בקיצור, HD זה אחלה, אבל רוב הזמן לא גורם לי לעילפון חושים או משהו כזה...

haifaboy

New member
מזכיר לי את המרוץ לסאונד CD..SACD,, DVD AUDIO

בסופו של דבר שני הפורמטים האיכותים יותר לא תפסו את השוק והפכו לשוק של נישה והמיינסטריים נשאר עם CD. לדעתי ל 4K ו ל 8K יש שימושים רק במסכים גדולים מאוד במסכים של עד 50-55 אינטש לא תרגישו בהבדל דרמטי כמו בים ה DVD ל HD.

למעלה