באמת מקום קסום! השייט ב-25
A AngeldeEsperanza New member 17/10/13 #7 יש לי אייטצ' 5 באחד מהאירועים של תחילת השנה הייתה הגרלה וזכיתי באייטצ'... אבל רק השבוע קיבלתי אותו והוא מזה מגניב... יש לו יותר מקום לשירים והוא הרבה יותר מהיר ממה שהיה לי...
יש לי אייטצ' 5 באחד מהאירועים של תחילת השנה הייתה הגרלה וזכיתי באייטצ'... אבל רק השבוע קיבלתי אותו והוא מזה מגניב... יש לו יותר מקום לשירים והוא הרבה יותר מהיר ממה שהיה לי...
A AngeldeEsperanza New member 17/10/13 #13 כי אין בישראל תקציב? זה לא הדבר היחידי שזכיתי בחיים שלי באונ' הקודמת זכיתי בקפוצ'ון של אונ' שתרמתי אותו לאחותי כשעברתי לאונ' הנוכחית... בכיתה יב' זכיתי בWii במסיבת סיום של התיכון...
כי אין בישראל תקציב? זה לא הדבר היחידי שזכיתי בחיים שלי באונ' הקודמת זכיתי בקפוצ'ון של אונ' שתרמתי אותו לאחותי כשעברתי לאונ' הנוכחית... בכיתה יב' זכיתי בWii במסיבת סיום של התיכון...
A AngeldeEsperanza New member 18/10/13 #33 חח יש לי מזל כאילו כשחזרתי הבייתה אחרי האירוע שזכיתי באייטצ' אמא שלי לא התפלאה שזכיתי...
O OohLaLa New member 18/10/13 #39 בסוף נובמבר אני כבר אמורה להיות עמוק בספרים אני ניגשת לבד אין לי כוח לקורס
כ כינוי לא יצירתי New member 18/10/13 #25 I hear you sister למרות שזה יצטרך לחכות כמה חודשים עד שאגש שוב...
L LaChicaDeLasNovelas New member 21/10/13 #51 כל הכבוד על האומץ מודה ומתוודה שלי אין את הכח הנפשי לבחינה הזו ואני פשוט מצדיעה לכל מי שאוסף את עצמו וניגש לבחינה הזו.
כל הכבוד על האומץ מודה ומתוודה שלי אין את הכח הנפשי לבחינה הזו ואני פשוט מצדיעה לכל מי שאוסף את עצמו וניגש לבחינה הזו.
כ כינוי לא יצירתי New member 18/10/13 #26 VINE חמוד שראיתי... https://www.facebook.com/photo.php?v=1429890937225145