Billy Shirs

New member
מחוננת, מישהו?

אז סיימתי לי את ששאוש"ק, והייתי צריכה ספר פנטזיה אחר בשביל הריבאונד. חשבתי לי, מה יותר טוב מספר שאומרים עליו שהוא בול משחקי הרעב?
קניתי את גרייסלינג באנגלית (כי בעברית זה הרגיש לי יותר מדי גיל 13:$) והגעתי למסקנה שזה עדיין גיל 13. חרא כתיבה, עלילה שמתפתחת יותר מדי מהר ועם זאת הרגשה שלא קורה שם כלום, ובסוף הכל נגמר בדיוק כמו שחשבתי, בלי הפתעות.
באמת יש קווי דמיון לHG - קוראים לה קטסה פור פאקס סייק - וכן, היא הורגת אנשים במיומנות, לא רוצה להתחתן לעולם ויש משולש אהבה מפגר ושלטון מושחת והכל. אבל זה הרגיש לי הרבה יותר כמו דמדומים, מבחינת זה שהמשולש אהבה מפגר וגם מיותר לחלוטין (אבל ממש! הוא נפתר תוך איזה עשרה עמודים!) והגיבורה היא מרי סו שלא עושה עם עצמה יותר מדי.
הרעיון של הסיפור הזה כל כך מוצלח מיסודו. כל הקטע עם המחוננים היה יכול לצאת נהדרררר, אנשים עם כוחות ששנואים\מוערצים על ידי הבריות, מה המשמעות של להיות אחד, איזה יש, האם הם מסוכנים? הם מודעים למה שהם יכולים לעשות? מה קורה אם שניים כאלה מולידים צאצא? אם הם כל כך מדוכאים וחזקים למה הם לא עושים פשוט מרד ושולטים לבד?
אבל לאאאאא. בואו נעשה משולש אהבה!

אהה, ומי שעדיין מעוניינת, סיימתי את כלי המשחק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2246829

Black Stain

New member
קראתי אותו מזמן

ויצאתי בדיוק עם אותה ההרגשה.. לא היה לי שום חיבור לשום דמות וקראתי את הספר הזה רק בגלל שיש לי קטע מטופש של לסיים ספרים עד הסוף.. גם אני הרגשתי שיש המון פוטנציאל שהתבזבז סתם..
אגב ספרים שמנסים להזכיר את משחקי הרעב, סיימתי אתמול את מפוצלים, והוא סובל בדיוק מאותה תסמונת של מחוננת.. למרות שהוא טוב בהרבה..
ב4 פרקים האחרונים הכל קרה הרבה הרבה יותר מידי מהר וזה היה נראה כאילו לסופרת לגמרי נמאס מהעלילה שלה
אבל אני ממליצה למי שרוצה ספר מהיר וקליל

וסוף סוףףףףףףף!! בדיוק חשבתי על הפאנפיק שלך לפני כמה ימים!! *רצה לקרוא*

Billy Shirs

New member
אני הרגשתי מחויבת לסיים כי הוא נורא קצר

וכי שילמתי עליו ממילא אז זה יהיה בזבוז להפסיק.

ראית אי פעם גרי סטו גדול יותר מפו?

ועל מה זה מפוצלים? אולי אני אקרא גם אותוXD

pennylane11

New member
קראתי מיד אחרי שסיימתי את המשחקים,

והאמת שנהניתי ממנו. היו דברים שלא ראיתי באים, שזה תמיד כיף, והרעיון חביב מאוד. שמעתי שההמשך לא משהו אבל, שזה מבאס, כי זאת סדרה עם פוטנציאל.

Billy Shirs

New member
קראתי את העלילה של ההמשך בויקיפדיה

כי הספר לא נראה שווה את זהXD דאמ, העלילה שם מסובכת והגיבורה אפילו עוד יותר מרי סו מקטסה.
שוב, הרעיון טוב - לקחת כל פעם מישהי אחרת ולספר את הסיפור שלה, וזה מה שרציתי שיקרה במשחקי הרעב ודי התאכזבתי לגלות שלא. אבל בכל זאת, צריך שהסיפור יהיה טוב.

Sexy Darren

New member
את מחפשת מי שעשה עם הרעיון הזה משהו טוב?

לכי לX-MAN, אותו דבר כמו המחוננים, ואיזה עולם מהמם בנו שם.

Billy Shirs

New member
ראיתי את אקס-מן אבולושן,

את הסרטים ואת הסדרה הישנה. ניסיתי גם את האנימה אבל היה לי קשה להתרגל כי הם כל כך אמריקאים. קומיקסים קצת יקרים לי אבל חברה שלי קנתה פעם אוגדן של אבולושן וקראתי אותו בנשימה אחת, היה מדהים

כשחושבים על זה, הם היו האהבה הראשונה שלי מגיל קטן ושום דבר לא השתווה לזה מאז... חוץ מבאפי, אבל זה לא בדיוק אותו ז'אנר.

N o R i K o

New member

באוברדוז מטורף של אושר, מבטיחה לבוא לחפור פה בהמשך...
וגם לפתוח שרשור מפגש עולמות
בינתיים... דסקסו לכם D:

N o R i K o

New member
אז לונדון.

הבטחתי לחלקכם שאסכם פה. אז...

איפה מתחילים. אעאעאעעאע.
אני מזהירה מראש שזה לא ממש היה ביקור תיירותי. זו הפעם השלישית שלי בלונדון, אז הפעם בעיקר הייתי חנונית ושמנה
אז... היכונו לחפירות על הארי פוטר ושאר דברים גיקיים והרבה פחות התלהבות מהלונדון ברידג' וזה...

אז יום שני, אני עולה על המטוס. אמאמאמא. הטיסה הראשונה שלי לגמרי לבד הייתה כשהייתי בת 7, וזה עדיין מלחיץ בכל פעם מחדש T_T ובדיוק ראיתי את פינאלה 8 של האנטומיה של גריי, מי נתן לי לעלות על מטוס!?!?!?@#%@^ אעאע. אבל הנה עליתי. ונחתי בשלום D:
אז אמא של החברה שאירחה אותי היא מנהלת התחנה של אל-על בהית'רו, אז הלכתי אליה והיא מיד סידרה לי מונית לביתה 3> ובמונית... נהג שעובד 20 שנה עם אל-על, ויש לו אחלה עברית! "אני כריש גדול!" "את פרחה?" *שם אייל גולן* "אני לא אוהב את זה אני לא ערס" וזה היה פשוט קומי
"איך אומרים כריש בבת?" "המממ... כרישה? כרישה |כמוהירק|?" "את כרישה גדולה!"

ולונדוןןןןןןן כל כך גדולה ויפה אפילו שהיה לילה ומאוחר ממש זה היה מהמם 3>
אני מגיעה לבית חברתי שהיה מלון 94568349 כוכבים. קיבלתי חדר משלי עם מיטה עם מרקם של ענן. הדבר הכי רך ונוח בעולם 3> מקלחת חמה ומגבת, ו... אייפון כדי להסתובב איתו בלונדון וליצור עם חברה שלי קשר במידת הצורך ובמקרי חירום
איזה שירות זה?! כמובן שמקרי חירום לא באמת היו אלא בעיקר תיוגים בפייסבוק של "אמגאמג תראו איפה אני!"
יום שלישי, לחברה שלי יש לימודים אז אני צריכה להסתובב לבד. טוב, מסע בפיקדילי ליין!
עצירה לשבח את הטיוב של לונדון כאמצעי התחבורה היעיל והגאוני בעולם 3> באמת שאם זה היה בישראל זה היה חוסך לכולנו כל כך הרבה צרות! ובכלל, אני ממליצה לכל מי שבא לבקר – מטעינים אוייסטר (רב-קו לונדוני) שבועי ב-30 פאונד ונוסעים חופשי באזורים 1-2 שהם מרכז לונדון והסביבה, כולל אוטובוסים ורכבות. חוץ מפעם אחת שיצאתי מהאזורים כדי להגיע לטור של WB זה הספיק לי כדי להגיע לכל המקומות העיקריים והשווים. D:
אז... הפיקדילי ליין, כן. נסעתי לארלז קורט לחפש את הטארדיס! אני יוצאת מהתחנה, הולכת שמאלה. הולכת הולכת הולכת. איפה הטארדיס? אולי בכיוון השני. עושה אחורה פנה. ממשיכה ישר ישר ישר. איפה הטארדיס? מחליטה לוותר וחוזרת לתחנה. רגע, מה זה, הטארדיס מול התחנה! פשוט עומדת לה שם כמו police box רגילה. אף אחד לא מתייחס אליה
אפילו התפדחתי לבקש ממישהו שם לצלם אותי כי כולם פשוט התעלמו ממנה! אז צילמתי איזה שתי תמונות שלה וחזרתי לתחנה.
|מספרת את זה לחברה הוביאנית במיוחד| |החברה מתחילה לבכות| "אל תבכייי" "איזה זילות של הטארדיססס! אלוהים נותן אגוזים למי שאין שינייםםםםם
"
משם... ממשיכים בפיקדילי ליין לקינגס קרוס! בפעם הקודמת שהייתי שם בכלל לא ידעתי שבאמת יש רציף 9 ושלושה רבעים
אבל הפעם מצאתי אותו ממש מהר. יש שם מישהו שמצלם תמונות רשמיות ואז מפתח אותן תמורת כסף. ביקשתי ממנו לצלם אותי... "אני בדרך כלל לא עושה את זה אבל את כאן לבד אז בסדר"
יאיי!
וליד יש חנות שכולה ה"פ. צפרדעי שוקולד! ברטי בוטס! שרביטים, סווצ'רטים, צעיפים, עניבות, סיכות, הכל בערךךךך 3> אבל זה פשוט גזילה. מי רוצה לקנות סווצ'רט של ה"פ ב-45 פאונד?! במחיר הזה הייתי הולכת לראות שוב וויקד!
אז ויתרתי על לקנות מליון דברים והחלטתי לקנות כרטיס לרכבת בשביל המזכרת, כי חייבים
היה נורא קשה ללכת. אבל הלכתי.
חזרתי בפיקדילי ליין ללסטר סקוור ומשם הלכתי ברגל לחנות החנונים האולטימטיבית, פורבידן פלאנט. ויש שם הכללללל. כל הסדרות בעולם, כל הספרים בעולם, אפילו מדריך גיקים עדכני עם תמונה של שלדון
כל כך מגניבבבב. וגם שם היו מלא דברי ה"פ שרציתי T_T מפתה ביותר... בסוף קניתי רק כמה מתנות לחברות. המוכר: "מעריצה של דוקטור הו?" "הממ, חברות שלי D:" *שוטף אותי בבריטית* "
" *חוזר על זה לאט* "אעעע. D: יס!"
משם חזרתי לי ללסטר סקוור כי חברה שלי סיימה עם הלימודים D: עשינו טיולון קטן ועברנו בין החנויות השונות והמגניבות שם
אז לאלו מביניכם שיודעים יש לי חיבה לתרבות היפנית, אז עברנו בחנות בשם ג'פן סנטר עם מלאמלא אוכל יפני ושטויות יפניות שמנהלים אותה יפנים 3> וקנינו יין שזיפים יפני לארוחת שישי שלנו
וכל מיני לחמניות אורז ממולאות 3> זה מצחיק, לא אכלתי הרבה אוכל בריטי בלונדון אלא בעיקר אוכל משמין אחר

אז חזרנו לבית של חברה שלי לאכול את כל האוכל היפני שקנינו (לא סושי!) וישר אחר כך יצאנו לאכול עוד!
הפעם אוכל אמריקאי. היינו בדיינר מגניב כזה שיושבים בו על הבר ומזמינים המבורגר עם צ'יפס וטבעות בצל ומילקשייק 3> וזה היה טעיםםםם. ומושחט ביותר.

משם הלכנו למיוזיקל שקיבלנו אליו כרטיסים בחינם! סינגינ' אין דה ריין. מבוסס על הסרט הישן נושן ההוא... זה היה מיוזיקל די מטופש ולא הותיר בי רושם מטורף כמו וויקד
אבללל הוא היה די חמוד ובאמת ירד עליהם גשם!@#% הפולניה שבי התחלחלה מהמחשבה שהם עלולים להתחשמל לנו על הבמה, אבל זה היה ממש מגניב. ומי שהיה בשורות הראשונות נרטב
חמודי. וכך תם לו יום שלישי!
ברביעי הייתי צריכה לאזור את כל האומץ שבי ולצאת מלונדון לווטפורד לגמרי לבד. אבל הסטודיו של WB לגמרי שווה את זה 3> אז לקחתי טיוב לתחנת בייקר סטריט האגדית שכל הקירות שלה מצופים בפטרן של שרלוק ומקטרת, ואם לא הייתי ממהרת לגמרי הייתי עוצרת לצלם, זה היה מהמם. אבללל זו גם הייתה תחנת הטיוב הכי שטנית שהייתי בה אבר. הייתי צריכה לעבור איזה 200 רציפים כדי למצוא את הרציף ליוסטון, שמשם לקחתי את הרכבת לווטפורד ג'נקשן. אבל הצלחתי! ברכבת היו מלא ילדים. ובשלב כלשהו עליתי על זה שכל הילדים האלה הם בדיוק בכיוון שאליו אני הולכת. או כמו שאמרתי לחברה שלי: "אני מוקפת באנשים שעוד יש להם תקווה לקבל בגיל 11 את המכתב שלהם מהוגוורטס." Who cares! אעאע. הגעתי וחיכיתי לי בתמימות לשאטל שיקח אותי לאולפנים.
מגיעים לאולפנים! אעאעאעאעאעאעאע |פאנגירל| הכל שם מצופה בתמונות מהסרט. כל כך מהמם. בכניסה יש את הדובשנריה 3> וחנות מזכרות שמגיעים אליה גם בסוף הסיור. וכשנכנסים לתור לכניסה לסיור רואים את הארון מתחת למדרגותתתת
שזה הכי ההתחלה. ואז מכניסים אותנו@#$%@# געגעגעגע.
הדבר הראשון שאני רואה כשאני נכנסת – פוסטר של הארי והכיתוב "הארי פוטר ואוצרות המוות." בעברית. מה?!
ואז מגיעה המדריכה שדיברה בבריטית מאוד איטית וברורה 3> או אולי פשוט בגלל שזה הארי פוטר הבנתי הכל
וסיפרה שיש מסביב פוסטרים מכל העולם. ובאמת אחר כך עלו פוסטרים בסינית, הודית, פורטוגזית וכד'... היה משעשע
הכניסו אותנו לאולם שבו הקרינו לנו סרטון שבו דניאל רדקליף, רופרט גרין ואמה ווטסון מדברים על כך שהאולפנים היו הבית השני שלהם במשך 10 שנים. מתוקים
ואז המסך עולה ויש דלתות לאולם הגדול!@$#@# אעאעאעע. קוראים לכל מי שחוגג יום הולדת לבוא לפתוח את הדלתות. אם היה איתי מישהו הייתי לגמרי טוענת שיש לי יום הולדת
מה, היה לי יום הולדת 21 וחצי ושלושה ימים!!1 אבל לא נראה לי שזה אמין במיוחד ללכת לסיור הארי פוטר לבד ביום ההולדת
אז ויתרתי ופשוט צילמתי את הדלת בפאנאטיות 3>

N o R i K o

New member
חופרת כהרגלי

נכנסים לאולם!@#%@# מגלים שהכל עשוי לפרטי פרטים ומושלם. עוברים ליד השולחן של הפלפאף. המדריכה: "מי כאן הפלפאפי כמוני? D:" אני: "וווווהווו!" המדריכה: "יאיי! אפ-טופ גירל!" ואז היא סיפרה על כך שאלה באמת המדים שרוברט פטינסון לבש כשהוא שיחק את סדריק ושהיא לא הסניפה אותם אבל אחת הקולגות שלה כן, ושלמזלן זה עבר כביסה כי ידוע שהבחור לא מתקלח
קומי לחלוטין. אחר כך עוברים ליד רייבנקלו ומגלים שמירטל הייתה שייכת לשם. ווטפ? איך, היא כל כך סתומה! והשחקנית שלה הייתה בסרט האחרון בת 37. מעניין איזה שיקוי נעורים היא שותה
ואז ליד הבית של סלית'רין. כן כן, המדים של טום פלטון. אחרון חביב – גריפינדור. המדריכה: "יש כאן גריפינדורים?" אני ועוד הרבה: "ווהווווו!" (מה, אני גריפינפאפית!
בכל השאלונים אני יוצאת גריפינדור, חוץ מבפוטרמור שיצאתי הפלפאף) המדריכה: "וכמובן שיש...
"
היא הייתה אדירה. ואז המדים! המדים שדניאל לבש בסרט הראשון ראשון כשהוא עוד היה קטן ובאמת נראה כמו הארי 3> והסוודר של נוויל!#%@ אדיר אדיר.
מסיימים את הסיור באולם הגדול ומובילים אותנו לחלק הראשון של הסיור. משם לבד... וטוב שזה לבד. מי שלא מתלהב יכול לעבור בשני חלקים ההמשך של האולפנים בחצי שעה בערך... לי זה לקח שעתיים וחצי וזה כי הייתי לבד. אם הייתי איתי עוד מישהו זה בכיף היה יכול להיגרר על 5 שעות
הכל שם כל כך מהמםםםםםםם#%@# הלבוש והחדרים והפרופס והקירות והחפצים והכל הכל הכל 333> צילמתי איזה 1000 תמונות. ויש חדר שבו מלבישים אותך בגלימה ומתיישבים על מטאטא ויש גרין-סקין ומצטלמים כאילו עפיםםםם 3> רציתי לעשות את זה אבל שוב, הייתי לבד ;( מה שאומר שאני לגמרי חייבת לחזור לשם

סיימתי את האזור הראשון (J) ומשם שטח פתוח עם מעבר לאזור השני (K). יש שם מקום שמוכר בירצפת@#%@% אעעאעאע. כמובן שזה לא באמת היה מלהיב וטעים כמו שזה היה אמור להיות, כי זה סתם קרים-סודה (משקה שאפשר למצוא בכל אנגליה בטעם וניל כזה) עם קצפת למעלה
אבל עדיין! בירצפת! ויש שם את אוטונוס הלילה ואת הגשר של הוגוורטס 3> ודרך פריווט 4!#% והבית של ג'יימס ולילי במכתש גודריק
והכל. כל כך. מהמםםםםםםם!
באזור השני יש את כל היצורים D: הרעגוג ובקביק וסוהרסנים והבסיליסק ואפילו בובה של הדוויג שמזיזה את הראש ולשניה ממש ממש נראית כמו ינשוף אמיתי O_O וספר החיות שנושך!!@# כזה מגניבבבב. ומלא בובות שעווה של כל הדמויות ה... "לא נושמות", נקרא לזה ככה (כל מי שהיה מתחת למים בגביע האש, הארי של המוות בספר השביעי, פרד
דובי עם כתם על החזה
), מי צריך את מאדם טוסו בכלל?! והכל כזההה מהמם.
ובסוף בסוף הטירהההההההה#$%@$% מהמם מהמם מהמם. צילמתי אותה איזה 4357834758 פעמים מ-300 זויות שונות, מהממת. 3> וזהו
חוזרים לחנות המזכרות ונגמר T__T היה קשה לצאת משם. אבלללל.
חייבים.
אז נסעתי לקובנט גארדן, שזה אזור מקסים עם חנויות מתוקות ודוכנים ומופעי רחוב 3> היה שם יודה מעופף. וכשאני אומרת מעופף אני מתכוונת לזה. הוא פשוט התעופף. אנשים הלכו והעבירו יד מתחתיו לבדוק שבאמת אין שם שום דבר. ולא היה שם. הוא היה מעופף. אין לי מושג איך הוא עשה את זה O_O והיה שם מופע רחוב של מישהו שקשר את עצמו איזה 9345839048 פעם. הוא ביקש מכמה גרמנים לבוא לעזור לו והיה כזה: "נו, אתם גרמנים, אתם טובים בלהתעלל באנשים"

יש שם גם חנות ממש מתוקה בשם David & Goliath, שיש שם כל מיני חולצות עם כיתובים מצחיקים ותמונות מתוקות, למשל אבן וסרגל שאומרים אחד לשני: "You rock"- " You Rule" או עוגיה וחלב שכתוב מעליהם BFF וכאלה D:
ויש שם חנות דיסניייי$%T^#$ הייתי יכולה להסתובב שם שעות אם חברה שלי לא הייתה מגיעה לקחת אותי לעוד ארוחה מושחתת של ופל בלגי עם נוטלה ושני כדורי גלידה 3> יאמיאמ.
ו... יום חמישי! זה היה יום שעיקרו היה אוכל.
פתחנו בארוחת בוקר בריטית במיוחד במועדון ארוחת הבוקר. המקום היה כל כך צפוף שהושיבו אותנו בשולחן לצד משפחה צרפתית. מה שאכלתי... טוב, אני לא רוצה לגרום לכם להשמין ו\או לאכול טרפה דרך המסך. זה היה ממש ממש טעים וממש ממש ממש אסור!
העיקר שכשיצאנו מהמסעדה הצרפתים אמרו לנו "שלום." ובהינו אחת בשניה כזה... "... הם אמרו לנו שלום?"
משם, אמנם היינו מפוצצות אבל המשכנו לשוק האוכל בורו... שהוא באמת שוק מהמם עם אוכל מהמם אבל גאדדד לא היינו מסוגלות לטעום אפילו את הבראוניז שמחלקים שם. במקום זה הלכנו לאוניברסיטה של חברה שלי וצילמתי מלא את המקום המהמם (זה אוניברסיטה זה?!) ואפילו נכנסתי להתעפץ קצת בהרצאות שלה על ילדים משלושה הורים (אני: "מארקאליזונה!!!" חברה שלי:
) ועל הפריות חוץ גופניות וכאלה... ובאמצע שוב קפצנו לבורו לאכול פיש אנד צ'יפס בריטי אוטנטי, שהיה ממש ממש טעים 3>
משהו מצחיק שקרה לנו בטיוב באותו יום: אנחנו קולטות במושב מולנו מישהי עם מדריך טיולים של לונדון בעברית. ממשיכות עם הסמול טוק שלנו... פתאום היא מצטרפת לשיחה: "
לאן 'תן נוסעות?" "המממ... אנחנו לא ממש תיירות..." (היתרון בחברה מקומית
) "אה לא... וואלה באסה... כי עד עכשיו עשיתי שופינג אבל אמרתי היום אני יעשה תיירות... (הטעות במקור!) אבל אנ'לא 'דעת לאן ללכת..." אני נותנת לה מעצותיי התיירותיות בהתאם לביקור הקודם שלי בעיר: "לכי לטייט מודרן, בריטן..." "איך מגיעים לשם?" "רשום לך במדריך בטח..." "בסדר... אבל לאן 'תן נוסעות!?"
"לשוק בורו, יפה שם, שוק כזה של אוכל..." "לא אני לא בקטע של אוכל"
ואז היינו צריכות לרדת...

בסוף יום ההרצאות הארוך שלנו חזרנו לערב ביתי וראינו כל מיני סדרות בריטיות כמו "16 kids and counting" על משפחות מרובות ילדים. ממממממש מרובות ילדים. האישה נכנסה להריון בממוצע כל שנה וחצי מגיל 15. והם 19 נפשות, כי לבת הבכורה (בת 18) יש כבר ילד משלה. הו גאד
בריטים! והזמנו פיצה עם גבינת עזים ופטריות. כאילו לא חטאנו מספיק כל היום

ואז יום שישי! החלטנו לאפות קאפקייקס לארוחת הערב. דברים שיש באנגליה: מכונה להכנת קאפקייקס. צריך להיות כזה לכל אדם בבית. אבל לכולםםםםםםםםםםם#@%@$
אחרי הקאפקייקס הלכנו לשופינג! בפעם הקודמת עשיתי את השופינג שלי באוקספורד האגדי, הפעם הלכנו לווסטפילד, שזה קניון ענקקק. ליד תחנת טיוב בשם שפרד'ס בוש. כןכן. השיח של שפרד. כןכן.
ואני חשבתי ש-Cockfosters היא התחנה המצחיקה בלונדון. אבל לא. שפרד'ס בוש איט איז.
החברה בתגובה: "מי נתן לך לראות האנטומיה של גריי בדיוק לפני שאת באה?!"
עכשיו, הקניון הזה מטורףףףףף. הוא עצום ברמות יוצאות דופן. ויש שם בייגלים בטעמים 3> ודוכן מילקשייקים שפשוט לוקח מיקסר, מכניס גלידת וניל, מכניס כל סוג שוקולד שבא לכם להכניס פנימה, ונותן למיקסר לעשות את שלו. זה מושלם 3> ועשינו מלא שופינג#$% D: גילינו שכרטיסים לליון קינג בשבת בצהריים עולים 55 פאונד, שזה המון מדי
אז פשוט בזבזתי את כל הכסף שנותר לי בערך...
ואחרי כל זה הלכנו ל-afternoon tea בריטי קלאסי, שבו בנוסף לתה קיבלנו כריכונים וסקונז עם שמנת וריבה ומיני עוגות, וזה היה כל כך מושלם ובריטי 3> ואז חזרנו לארוחת השישי שלנו וציפינו את הקאפקייקס. 3>

N o R i K o

New member
ואחרון

ואז שבת! החלטתי שאני הולכת לאבי רוד. מסתבר שזה 3 דקות מהבית של חברה שלי. הצטלמתי שם בפעם הקודמת והמטרה העיקרית שלי הייתה לרשום את שמי מחדש כי אחת לשבוע בערך צובעים שם את הכל מחדש
כל יום יש שם כל כךךךך הרבהההה אנשים! צילמתי שם איזה בוי-באנד יפנית שחלפה
ורשמתי גם בשביל חברה שלי "שני הייתה מתה להיות פה" כי היא ביקשה
הבטחתי לקחת אותה איתי בפעם הבאה...

משם המשכנו לארוחה במסעדה הסינית הכי טובה בלונדון
אז... דים סאם בארץ זה סבבה והכל, אבל שם?! וואוווווו. זה היה מהמם. ממממממממשששששששש טעיםםםםםםםםםם. בצורה יוצאת דופן
כמובן ששוב, משמין ולא כשר
אבל עדיין@#$%
ואז כבר הייתי צריכה לנסוע לשדה T_T היה נורא קשה להיפרד. אבל שוב, אמא של חברה שלי מנהלת את תחנת אל-על אז נסעתי איתה במונית מהבית... הנהג היה קצת מפחיד. הוא לא ידע את הדרך אז היא התקשרה להתלונן על זה שהיא מאחרת בגללו והוא לקח אותנו לסמטה חשוכה וצעק עליה להיות בשקט כי היא מלחיצה אותו ובגללה הוא יעשה תאונה ולשניה ממש חשבתי שאני לא אהיה כאן היום לכתוב לכם את החפירה הזו
בסוף הגענו בשלום
ואפילו ישבתי בטרקלין של הביזנס לפני שעליתי לטיסה ונהניתי מהאוכל החינמי והאינטרנט האלחוטי... (אפילו לא ידעתי שזה קיים!)
וזהוווווווו T_T חזרה לארץ. לקח לי אתמול שעתיים להעלות את כל התמונות לפייסבוק, וזה לא כולל את כל התמונות מהסיור הארי פוטר שלי...

ולמזלי זה יצא רק 4 עמודי וורד. הגאווה.

בקיצור, לכו ללונדון. זו עיר מושלמת. אל תהססו. היא יקרה (לא כולל טיסה ומן הסתם מלון, הוצאתי בערך 400 פאונד, וצריך להתחשב בכך שלא הלכתי למחזמר (בתשלום) או ביקרתי בהמון מקומות תיירותיים שעולים המון המון) אבל לגמרי שווה את זה.
בקרוב אצלכם?

ברכות ותותים למי שקרא עד כאן

ellendili

New member
אעה

הקנאה!!
אבל איזה כיף שנהנת!! יו זה נשמע כזה מושלם! במיוחד הארי פוטר
. זה היה יכול להיות ממש מושלם אם *באמת* מעריצה של דוקטור הו. אבל נו מילא, אני נותנת לזה עד סוף החודש
.

הרגת אותי עם הזילות של הטארדיס

וכרגיל כיף לקרוא אותך
, בעיקר בשילוב עם לונדון
.

N o R i K o

New member
נו מההה

הפרקים הראשונים האלה משמימים... והם בבריטית...

אבל יום יבוא! בשבילך

Black Stain

New member
וואווו

טוב שזה לא הטיול הכי שווה בע-ו-ל-ם!!
הארי פוטר והמון אוכל?!?! פעם הבאה אני כלכך טסה איתך.
זאת בחורה שיודעת להנות~!!
ותעלי לנו כמה תמונות לפה!

ואיזה כיף שחזרת!!!!!1

N o R i K o

New member
בואי בואי

תוסיפי אותי בפייסבוק, Noi Fintz, העלתי 2 אלבומים יותר מדי. אפילו ביומולדת אין לי כל כך הרבה נוטיפיקיישנס

עדושית

New member
נשמע טיול כייפי ביותר!

מזל שאני לא הייתי מודעת לחנות פורבידן פלאנט. כי אז הייתי מוציאה את כל הכסף שלי שם ולא באוקסופורד

בקיצור, בא לי שוב לונדון, כי פעם אחת זה ממש לא מספיק!

ורק אני לא הצלחתי למצוא את הטארדיס? או שזה בגלל שהיה לי יותר מדי קר בשביל ממש לחפש

N o R i K o

New member
לקח לי שעה למצוא את זה

ובסוף זה היה ממש מול התחנה. וכשאני אומרת ממש מול, אני מתכוונת לזה. את יוצאת מהתחנה - הטארדיס.

וברור מה, זו הפעם השלישית שלי וזה מרגיש כאילו עוד לא עשיתי כלום T_T

N o R i K o

New member
האמת שדיברתי על זה עם חברה שלי

על זה שאם אני אגור שם, זה יאבד את כל הקסם והעיר כבר לא תהיה סופר מהממת ומגניבה
אבל היא פשוט חלום

pennylane11

New member
בטח שהיא תהיה!

כל פעם שעצובים הולכים לחבק טארדיס. זה כבר הופך את החיים לטובים יותר...

סתם, לדעתי היא לא תאבד את הקסם שלה בעיניי אף פעם, אבל אני באמת לא יודעת. בדיוק אתמול ראיתי פוסט בטאמבלר שאומר שכולם רוצים לגור שם והבריטים לא מבינים למה

למעלה